Tyfon79 Napisano Sobota o 10:14 Napisano Sobota o 10:14 10 godzin temu, Yas13 napisał: Słabo to wyszło, podpowiedzi jak na lekarstwo (aczkolwiek dziękuję userom smw44199 i thetere). Pozdro. No słabo ale takie czasy kolego więc już wiesz, że trzeba się z takimi akcjami liczyć. Gravele i parę innych kwestii w tym "masy obliczeniowe" różnych aplikacji ryje banie i dlatego masz wykłady z tego i owego. Ja też jak widzę zastałem w tyle choć mam nadal rowery z 3x bo widzę, że w tym co chcesz kupić to prawie wszystko na 2x. A tu trzeba uważać bo na górki wszystko co ma blat na korbie typu 30T jest w sumie nie akceptowalne. Nie obraź się czasem ale tyle ile chcesz dać to na tyle mała kwota, że jak jest opcja z napędem 3x to korzystaj i bierz. Oni już wszystko potrafią sperlić więc tym bardziej korzystaj. Korbę na 3x jeszcze za kilka lat spokojnie dostaniesz jak by trzeba była i nie ma sensu pakować się w potencjalny kibel jakim może się okazać 2x. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi