dfq Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) Zigfir - 1195.7 km (mtb + trenażer) michalr75 - 605 km (MTB, miejski stary MTB z lat 90-tych) dfq - 482 km (MTB, trenażer) smw44199 - 312 km (cross) Lextalionis - 282 km (gravel) ernorator (gravel, szosa, trenażer) - 231 km Przeciętny -200 km (mtb, grv) NeefMe - 183 (MTB) Pecio - 182 km (gravel) JWO - 170 km (MTB) TheJW - 170 km (MTB, dojazdowy złoMTB) Jacekddd - 153 km (velomobil - rower poziomy) revolta 126 km (MTB gravel ) Sansei6 - 105 km (MTB) Eathan - 64 km (gravel) l2cz3k - 46 km (MTB) @TheJW @michalr75 to zależy jak ostrzycie te łyżwy (głebokość rowka). Ja jeżdzę zawsze na 3/4 cala, a kolano niedawno skręciłem w ...kuchni. Edytowane 5 godzin temu przez dfq 1 Cytuj
michalr75 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @dfq Ja zawsze ostrzę tak jak serwismen w budce obok lodowiska naostrzy Cytuj
dfq Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) A inny serwisant inaczej ostrzy a potem zaskoczenie że jeden ostrzy na 1cal a drugi naostrzył na 1/2 i mamy lot trzmiela na lodowisku. Warto wiedzieć na czym się jeździ. Ja spotkałem już takiego co nie wiedział co to cal a potem wyjął suwmiarke i stwierdził że nie jest w stanie zmierzyć na ile ostrzy 🤣 teraz wszyscy używają kanadyjskie blademastery do ostrzenia. Edytowane 5 godzin temu przez dfq Cytuj
michalr75 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie jestem zawodnikiem żeby zwracać na to uwagę. Zakładam że do rekreacyjnej jazdy pan serwisant tak naostrzy żebym nie musiał fruwać i robić sobie krzywdę. Czasem tak sobie myślę że w Polsce każdy jest mega profesjonalistą i ma pod kontrolą absolutnie wszystkie parametry swojego sprzętu, na którym robi wyniki na skalę światowego czempionatu Daliśmy się zwariować jako naród? Cytuj
Lextalionis Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Do rekreacyjnego ślizgania fajnie jak przynajmniej ta sama osoba ostrzy jeżeli nie chcemy wnikać jaki profil jest dla nas najlepszy A z doświadczenia wiem, że masa zawoników u nas nie ma pojęcia na jaki mają naostrzone łyżwy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi