Gość Maciek Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 Hej, Zamówiłem dzisiaj rower Kellys Soot 50 i zacząłem się teraz zastanawiać czy firma wymaga przeglądu Zero lub po 100km, aby była ważna gwarancja. Coś podobnego jest chyba dla Giant'ów. Czy ktoś z was orientuje się jak to wygląda dla rowerów Kellys? Cytuj
1 marvelo Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 23 godziny temu, Gość Maciek napisał: Zamówiłem dzisiaj rower Kellys Soot 50 To jest wręcz niewiarygodne, że ludzie nie potraficie zrozumieć tekstu pisanego i wyciągnąć logicznego wniosku, a na każdego zadającego pytanie na tym forum trzeba od razu naskakiwać? Czy z powyższego wpisu wynika, że OP ma ten rower już w domu i wszystkie papiery do niego? A na podstawie tego co można znaleźć w sieci ciężko powiedzieć. ROWER KELLYS SOOT 50 M 2023 EURO-ROWER Sp. z o.o. Sp. k Gwarancja producenta: 24 miesiące. Możliwość przedłużenia gwarancji na konstrukcję ramy roweru aż do 5 lat! Aby przedłużyć gwarancję na konstrukcję ramy roweru do 5 lat należy zarejestrować zakup na stronie producenta w terminie do 60 dni od daty zakupu. Należy także regularnie co roku dokonywać kontroli technicznej całego roweru w punktach serwisowych. Zaleca się także dokonanie w terminie 14-30 dni od daty zakupu płatnego przeglądu gwarancyjnego roweru w serwisie rowerowym. Szczegółowe warunki gwarancji opisane są w dołączonej karcie gwarancyjnej. Cytuj
0 Greg1 Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 A przeczytałeś warunki gwarancji? Czy prościej zapytać na forum? Jest tam napisane jeśli dobrze pamiętam, że gwarancja jest standardowo dwa lata, trzeba też rower zarejestrować na stronie a jak chce się mieć gwarancję przedłużoną do chyba pięciu lat to trzeba zrobić przegląd pi 100 km. Ale, tak jak napisałem, jest to w warunkach gwarancji więc ją po prostu przeczytaj Cytuj
0 TheJW Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) To jest wręcz niewiarygodne! Zamiast przeczytać coś, co prawdopodobnie miał w rękach i wyrzucił, woli PRZECZYTAĆ TO SAMO na ekranie telefonu lub laptopa, napisane (lub co bardziej prawdopodobne - skopiowane ze strony producenta) przez jakiegoś użytkownika forum czy grupy na FB. Mój mózg nie jest w stanie ogarnąć tego, co obecnie dzieje się ze społeczeństwem... Edytowane 31 Grudnia 2024 przez TheJW 2 Cytuj
Pytanie
Gość Maciek
Hej,
Zamówiłem dzisiaj rower Kellys Soot 50 i zacząłem się teraz zastanawiać czy firma wymaga przeglądu Zero lub po 100km, aby była ważna gwarancja. Coś podobnego jest chyba dla Giant'ów. Czy ktoś z was orientuje się jak to wygląda dla rowerów Kellys?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi