Pazuzu Napisano 29 Grudnia 2024 Napisano 29 Grudnia 2024 Podzielcie się opiniami o tym sklepie. Często pojawiają się dobre ceny na rowery. Wiem że swego czasu sporo osób kupiło Meridę Silex. Jak przebiegły te zakupy? Jak spakowali rower? Którym kurierem wysyłają? Cytuj
Enadxx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Kupiłem u nich w 2023 roku rower. Kontakt bezproblemowy, odpisywali najpóźniej następnego dnia na moje wiadomości. Rower był dobrze zabezpieczony. Jednak miałem problem z luźnymi baryłkami od hydrauliki i olej w transporcie wyciekł. Musiałem samemu zalać i odpowietrzyć układ. Hamulce tarły, przerzutki nie były wyregulowane. A , że potrafię to zrobić , to nawet jakoś mnie to nie ruszyło. Cena zakupu rekompensowała wszystko. Kupiłbym od nich drugi raz i sklep uznaje za warty polecenia. Edytowane 1 godzinę temu przez Enadxx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi