Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 31.12.2024 o 14:11, chudzinki napisał:

Dla mnie po przemyśleniu rozmiarówki faworytem jest zdecydowanie Intrigue 1, a później Cube. Trance totalnie mi nie pasi 🙂.

Intrigue1, w sumie to samo co Trance ale z minimalnie większym skokiem i tą samą masą. Trzeba przyznać że Liv w stosunku do Gianta to jednak inne modele a nie tylko podmiana siodełka, mstka i inna kolorystyka.

Tylko który Intrigue 1? Ja linkowałem tego najnowszego, praktycznie osprzętowo 1:1 z Trance 1 (M7100, Fox Perfomance, Tektro 4tł.)  i najtańszego ale są 3 roczniki dostępne... ten z 2021 najdroższy ale ma Foxa Perfomance Elite z przodu i XT M8100...

image.thumb.png.a3f3e015e6437c4f29950788ca9d1226.png

Napisano

@wr81, tego linkowanego przez Ciebie.

W dniu 31.12.2024 o 16:48, KSikorski napisał:

Plasti Dip

Używałem, ale ta powłoka jest bardzo delikatna. Ostateczność ostateczności 🙂.

W dniu 31.12.2024 o 16:23, NerfMe napisał:

Ten purpurowy ładny jest

Totalnie odpada 😢.

W dniu 31.12.2024 o 11:21, wojtt80 napisał:

Można ramę proszkiem potraktować

Nowy rower? Eeee, nieee 😋.

Napisano

A jeszcze taka sprawa - 2023 od 2022 różni się hamulcami. A jak myślicie czy malowanie mają takie same? Patrząc na zdjęcia model 2022 jest ciemniejszy, a nie mogę nigdzie znaleźć zdjęć użytkowników...

Napisano (edytowane)

W 2022 jest za to korba m511 wygląda na "pełną" a w 2023 SLX M7100"pusty"...

kolor też opisany jest inaczej, więc chyba to nie to samo...

2022: smoke metal/dark grey

2023: Brush Aluminum / Black Diamond / Black 

Edytowane przez wr81
  • +1 pomógł 1
Napisano
5 godzin temu, chudzinki napisał:
W dniu 31.12.2024 o 11:21, wojtt80 napisał:

Można ramę proszkiem potraktować

Nowy rower? Eeee, nieee 😋.

Jasne, temat bardzo niszowy jeśli chodzi o nowe rowery. 

Napisano
W dniu 2.01.2025 o 13:50, chudzinki napisał:

Napisałem do nich żeby potwierdzili zgodność specyfikacji na stronie z rowerem. Ciekawe czy odpiszą 😀.

I jak tam , odpisali? W takim bunnyhop odpisują szybko, tego samego lub następnego dnia. Pytanie tylko czy przerwy noworocznej nie mieli..