bussik Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) Cześć, Nie mogę nigdzie w sieci znaleźć osi piasty dla mojego Polygona Heist X7. W swojej zgubiłem pierścień który blokuje oś przed wypadnięciem z widelca (zdjęcie w załączniku), więc obecnie wkręciłem plastikową końcówkę od szybkozamykacza Kontaktowałem się ze sklepem oraz producentem i nie są w stanie sprowadzić mi tej części. Problem polega na tym, że długość osi to 80mm co nie jest standardem. Znalazłem jeden sklep który miał to w ofercie: Sklep z piastą, lecz nie jest już dostępny na stanie. Macie jakiś pomysł jak rozwiązać taki problem? Edytowane 16 godzin temu przez bussik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Momento, a to nie jest qloc od Suntoura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bussik Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Jest, ale standardowe 100 i 110mm nie pasują, sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) @ACTIVIA , nie masz tam czegoś na magazynie ? No chyba nawet ma https://activia.sgl.pl/cena/czaci-zamienne/zaciski/15qlc_zacisk-piasty-koa-15qlc-amortyzatorlw-suntour-ncx/2389 Edytowane 15 godzin temu przez marcin_ostrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bussik Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Niestety ten model ma chyba długość 100mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) Jest jasno opisany jako NCX , czyli krótszy. 100 występuje jako osobna pozycja. Ale napisz do Activii tu na forum dla potwierdzenia . I znając życie pewnie ten zagubiony element też da się znaleźć u niego . Edytowane 15 godzin temu przez marcin_ostrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bussik Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) Z tego co widzę to model o tym oznaczeniu ma 100mm - są różne długości Piasty do NCX, ale napiszę. Dzięki Edytowane 15 godzin temu przez bussik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu No 100mm, bo takie masz koła . Ale do NCX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Co tam masz za amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bussik Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu NCX Air, według spexyfikacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi