Mod Team bogus Napisano 27 Grudnia 2024 Mod Team Napisano 27 Grudnia 2024 Cześć, sprzedam ramę Accent El Nino, na której miałem złożony rower. Rama w bardzo dobrym stanie, od 2 lat nieużywana, a wcześniejsze 3 lata przejechała nie więcej jak 100 km, stąd decyzja o rozbiórce roweru i sprzedaży. Przebieg całkowity ramy to około 3000 km. Rama w rozmiarze 19 cali pod koła 26 cali. Więcej informacji i zdjęć w aukcji na OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/rama-rowerowa-accent-el-nino-19-cali-kola-26-cali-CID767-ID12RFfe.html Cena 350 zł. Na pozostałych ogłoszeniach reszta osprzętu z rozbiórki roweru.
Maciek_M Napisano 6 Lutego Napisano 6 Lutego Szukam w sieci geometrii tej ramy. Masz gdzieś dokumentację?
MrJ Napisano 18 Lutego Napisano 18 Lutego W dniu 6.02.2025 o 10:34, Maciek_M napisał: Szukam w sieci geometrii tej ramy. Masz gdzieś dokumentację? Miałem lata temu, ale rozmiar mniejszą. Była stosunkowo duża jak na 17". Powiedziałbym, że bardziej w kierunku 18 z obniżonym przekrokiem niż typowej 17. Za to przyjmowała spokojnie wyższe amortyzatory o skoku 100-105mm, co wtedy wcale nie było takie oczywiste. W takim stanie to już powoli youngtimer
Mod Team bogus Napisano 19 Lutego Autor Mod Team Napisano 19 Lutego Nowa cena 330 zł. Stan jest super jak dla mnie, ale amatorów na koła 26 powoli brak.
Rekomendowane odpowiedzi