Dewalt Napisano 24 Grudnia 2024 Napisano 24 Grudnia 2024 Siemanko, od jakiegoś czasu myślę nad zakupem gravela. Budżet to 5-6 tysięcy złotych. Absolutna podstawa to hamulce hydrauliczne i dobry napęd. Wiadomo, że w tej cenie nie spodziewam się wodotrysków, ale też nie chce najniższej półki. Z przodu myślę, że w zupełności wystarczy mi jeden blat. W oko wpadły mi eskery 5.0 lub 6.0 na promocji. Fajnie gdyby był jakiś ładny kolor, wszędzie same czarne lub szare. Rozmiar raczej mały bo mam 165 cm wzrostu. Wcześniej podobał mi się Marin Nicasio+ ale rozmiar 52 okazał się za duży, a były problemy z dostępnością tego modelu. Eskery? Czy polecicie coś lepszego w podobnym budżecie? Cytuj
Greg1 Napisano 24 Grudnia 2024 Napisano 24 Grudnia 2024 (edytowane) Średnio 1-2 razy w tygodniu powstaje taki sam temat: "Gravel za 5-6 tys. zł". Fajnie by było jakbyś najpierw użył wyszukiwarki. Właśnie od 2-3 dni wałkujemy taki temat: https://www.forumrowerowe.org/topic/272442-do-5000zł-gravel/?page=2#comment-2515018 Tydzień czy dwa temu też był. I tydzień-dwa wcześniej też. Itd., itd. Edytowane 24 Grudnia 2024 przez Greg1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi