mlody770 Napisano Poniedziałek o 06:48 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:48 Dzień dobry, mam nietypowy problem z przykręceniem zacisku do przewodu. Oryginalnie miałem zainstalowane hamulce Sram Level T kupiłem Levele Ultimate i chciałem zrobić podmiankę. Przedni wymieniłem bez problemu . A że mam przewody w ramie to stwierdziłem, że zostawię przewód w ramie a zamienie klamkę i zacisk. Klamka pasowała bez problemu, obie miały ten system magic coś tam, natomiast różnice były w zacisku. Tzn widziałem, że w ultimate jest przewód zakończony nakrętką a oryginalny w ramie jest taki zaprasowany i sztywny. Sądziłem jednak, że średnica będzie taka sama a tu niestety w ultimate jest większa. I teraz pytanie jak to najlepiej ugryźć. Czy uciąć te dwa cm przed tym zaprasowanym elementem czy są jakieś redukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano Poniedziałek o 07:02 Mod Team Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:02 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi