jędrek107 Napisano 22 Maja 2007 Napisano 22 Maja 2007 Aldona dzięki za fotki jak zwykle świetne,jeśli chodzi o niedziele to pomyśl Wiewiórko nad trasą w rejony Dopiewa Trzcielina to w końcu tobie dobrze znane tereny, i tutaj wpadła mi ciekawa myśl może stworzyć nową świecką tradycje żeby niedzielne wypady były bardziej leserskie i i dać tym samym szansę jeszcze innym chętnym,a dawać sobie w udko w sobotę w zakresie indywidualnym czasowym.
Kryniu Napisano 22 Maja 2007 Napisano 22 Maja 2007 Aldona - dzięki za foty - ehhhh ten mój profil hehehehe, na sobotę to jak najbardziej zgłaszam akces - preferencji co do trasy nie mam -nie licząc awersji do głębokiego piachu oczywista,ale oczywiście pojadę tam gdzie reszta grupy
Rudd Napisano 22 Maja 2007 Napisano 22 Maja 2007 W czwartek jadę pojeździć rowerkiem do poznania i zostaję tam do soboty, chętnie bym z kimś pojeździł - nie znam tamtych terenów. W poznaniu będę ok 9 a wyjeżdżam w sobotę po południu. Więc jeśli ktoś jest chętny na jazdę to piszcie na forum a najlepiej na forum i do mnie na gg (w profilu) - w poznaniu z dostępem do sieci będzie ciężko więc wcześniej mogę podać nr kom przez gg
martwa wiewiórka Napisano 22 Maja 2007 Napisano 22 Maja 2007 No to w sobote oczywiscie zapraszamy z nami w wiekszej ekipie (miejmy nadzieję godzine jeszcze podamy w tygodniu, i planowana trasę jakby mi sie jakims cudem udało oderwac od pracy w tygodniu to napisze tutaj, bo chetnie sie wyrwe gdzies w teren jeszcze przed sobotą
lukas_t1 Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 jestem chetny na jakikolwiek wypad w tygodniu :wink:
Krzysztof Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 zainteresowani udziałowcy linka do zdjęć niedzielnych dostali na priv. po raz kolejny nie udało nam się z cylistami zabrać...no coż... niemniej-kiedyś udać się musi ! Nasze fotki są dostępne dla każdego http://www.genetyk.com/20070520/ Było bardzo przyjemnie i ten kto sądzi, że zna już WPN mógł się naprawdę zaskoczyć... Kilka parametrów technicznych: http://www.cyklista.ovh.org/20070520.html
lukas_t1 Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 jakim sprzętem te parametry techniczne były zrobione?
Krzysztof Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 Jeden full, jeden sztywniak, reszta hardtaile Poważnie: Garmin GPSMap 60 CSx (+ ew. jako uzupełnienie Ciclomaster CM436M).
martwa wiewiórka Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi piątek częściowo wolny mam - gdzies sie wybiorę. Jeśli kto chce dołączyć, proszę o info:)
martwa wiewiórka Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 to zalezy - ale chyba rano raczej, a jak dobrze pójdzie, to do wyboru: przedpołudnie albo popołudnie.
aldona Napisano 23 Maja 2007 Autor Napisano 23 Maja 2007 jak słusznie zauważyłeś, Krzysztof-nie wszyscy są tacy fajni i nie wszyscy upubliczniają swoje zdjęcia. Respect. muszę się zabrać za siebie koniecznie, żeby przypadkiem kiedyś w przyszłości Wam nie zepsuć tych fotografii i wszystkich średnich weekendowe zaproszenie jednak dla Wszystkich! aktualne jak najbardziej. jutro obiecuję podać konkrety. pozdrowienia!
jędrek107 Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 Aldona czy ty nas wszystkich chcesz wysłać do salonu piękności tylko po to by nas podziwiali forumowicze,kombinujcie co z niedzielą bo może wybrać sie do Czerniejewa ,dalej Nekla i Giecz fajna droga tam jest.
aldona Napisano 24 Maja 2007 Autor Napisano 24 Maja 2007 Jędrek-od siebie eksperymentalnie zacznę ! jak pisałam wcześniej-jadę tylko w sobotę- w niedzielę troszkę Wam pozazdroszczę może...ale tylko troszkę w sobotę zapraszam na przejażdżkę w rejony na południe od Poznania: Mosina-Czempiń-Racot (w opcji Kościan)- Jerka-Manieczki-Brodnica-Mosina na miejsce zbiórki proponuję sprawdzony narożnik skrzyzowania: Królowej Jadwigi/Łęgi Dębińskie pod AWF godz. 10:00. dość dogodnie mam nadzieję? do zobaczenia!
Kryniu Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 wchodzę - oczywiście -chyba żeby jaka wojna czy co sobota -10 - pasuje jak najbardziej - do zobaczenia!
Dydym Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 Pisze się na tą wyprawę. Godzina 10 pasuje, bede przed czasem jak zawsze Mam nadzieje że żadnej gleby nie zalicze bo ostatnio coś często to mi się zdarza Do zobaczyska
martwa wiewiórka Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 No to jestesmy namówieni:) Dejot, jesli jedzie, niech przyjedzie mnie przypilnowac zebym sie jak zwykle skandalicznie nie spozniła:) Ile Wy macie do mnie cierpliwosci rany W niedzielę-Jedrek albo tam gdzie napisałes wyzej czyli Czerniejewo i tak dalej, albo przez WPN w rejony Trzcielinskiego, Dopiewa tak jak proponowałes niegdys:) Do uzgodnienia wspólnego a jutro jade na solówkę w takim razie ehhhhhhhh trudno Dydym mnie zawstydza, on zawsze przed czasem, ja zawsze po czasie :025: no i zbiórka w niedziele chyba tak samo jak w sobotę - o ile do WPN, a jesli do Czerniejewa, to lepiej ze Swarzedza oczywiscie. Mnie wsjo pasuje, i opcja jeden i opcja dwa.
Przeor Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 Tak sobie czytam i Wam strasznie zazdroszczę. Chciałbym się wybrać z Wami ale niestety nawał obowiązków mi na to nie pozwoli. Wczoraj byłem w okolicach Czerniejewa a dokładniej jeziora tzw Babskie. Spotkałem kilka masakrycznie wielkich kałuż, miliardy komarów mnie pocięło a dzisiaj wyciągnąłem sobie kleszcza z brzucha. Niemniej okolica tak piękna, że warto troszkę pocierpieć.
Kryniu Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 No to jestesmy namówieni:)Dejot, jesli jedzie, niech przyjedzie mnie przypilnowac zebym sie jak zwykle skandalicznie nie spozniła:) a jutro jade na solówkę w takim razie ehhhhhhhh trudno nie spóźniaj sie - po prostu wczesniej wejdź do wanny o której jutro jedziesz na tą solówkę -bo jesli po południu to może połączylibyśmy siły ?
lukas_t1 Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 no wlasnie szykuje sie jakis wyjazd w piatek? jesli nie puźnym popołudniem to jestem chetny, wraz z Rudd'em możemy do jakiejś ekipy dołączyć
martwa wiewiórka Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 Ale zachęcasz Przeor:) Kleszcz w brzuchu, dzizas:) Szkoda, że nie możesz pojechac -ale wiele jeszcze weekendów do zagospodarowania, i w którys tam na pewno sie uda... Kryniu, to ja obejrze mape - i najwazniejsze - ile czasu bys chciał pojezdzic?do której masz czas:) bo jak przydepniesz to ja wypluje płuca:) Planowałam pojechac rano, ale moge sie rzecz jasna dostosowac:) o rany napisałam zanim spojrzałam na post wyzej:) Przepraszam. Lukas, Rudd-która godzina Wam pasuje? może sie da wszystko jakos ładnie zgrac do kupy:) Ja chyba mam czas cały dzien. No to czekam na info:)
lukas_t1 Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 no generalnie mi pasuje tylko rano i wczesne popołudnie (tak powiedzmy od 10-11 do 14) Rudd jest teraz w poznaniu i jutro sie tez mamy gdzies wybrac wiec fajnie by było wieksza zgraja jechac :wink:
jędrek107 Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 To pociśniemy w rejony tego Trzcielina tylko napisz gdzie się spotykamy. może na tym waszym miejscu, przy drodze Dębińskiej.A ty Aldona nic nie kombinuj tak jak jest to jest ok ,a jak zrobią z ciebie plastikową blondynkę to co? nawet nie masz pojęcia jaką ja mam alergie na kobiety dodoidalne.A z nami (czyli Grześ i i Ja) to nawet najlepszy chirurg plastyczny sobie nie poradzi.A co słychać u Rowerzystki bo coś cicho u niej? A może wspólny wypad z cyklistami w niedziele akurat prowadzi Kuba sympatyczny gość ,startują o 9,30 spod Marycha naprawdę warto by było się z nimi rypnąć.
rowerzystka Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Ano warto z Cyklistami, warto . Jadę z nimi: - jutro do Sierakowa, - pojutrze na pętlę po rejonie północno - wschodnim jeśli jesteście chętni, to zapraszam - już - prawie - Cyklistka
jędrek107 Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Rowerzystka ile Tobie zostało do klubowej blachy? Pochwal się.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.