Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aldona dzięki za fotki jak zwykle świetne,jeśli chodzi o niedziele to pomyśl Wiewiórko nad trasą w rejony Dopiewa Trzcielina to w końcu tobie dobrze znane tereny, i tutaj wpadła mi ciekawa myśl może stworzyć nową świecką tradycje żeby niedzielne wypady były bardziej leserskie i i dać tym samym szansę jeszcze innym chętnym,a dawać sobie w udko w sobotę w zakresie indywidualnym czasowym.

Napisano

Aldona - dzięki za foty - ehhhh ten mój profil hehehehe, na sobotę to jak najbardziej zgłaszam akces - preferencji co do trasy nie mam -nie licząc awersji do głębokiego piachu oczywista,ale oczywiście pojadę tam gdzie reszta grupy :P

Napisano

W czwartek jadę pojeździć rowerkiem do poznania i zostaję tam do soboty, chętnie bym z kimś pojeździł - nie znam tamtych terenów. W poznaniu będę ok 9 a wyjeżdżam w sobotę po południu.

Więc jeśli ktoś jest chętny na jazdę to piszcie na forum a najlepiej na forum i do mnie na gg (w profilu) - w poznaniu z dostępem do sieci będzie ciężko więc wcześniej mogę podać nr kom przez gg :)

Napisano

No to w sobote oczywiscie zapraszamy z nami w wiekszej ekipie (miejmy nadzieję :D godzine jeszcze podamy w tygodniu, i planowana trasę:P

jakby mi sie jakims cudem udało oderwac od pracy w tygodniu to napisze tutaj, bo chetnie sie wyrwe gdzies w teren :D jeszcze przed sobotą

Napisano
zainteresowani udziałowcy :) linka do zdjęć niedzielnych dostali na priv.

po raz kolejny nie udało nam się z cylistami zabrać...no coż... niemniej-kiedyś udać się musi :)!

Nasze fotki są dostępne dla każdego :P

http://www.genetyk.com/20070520/

Było bardzo przyjemnie i ten kto sądzi, że zna już WPN mógł się naprawdę zaskoczyć...

Kilka parametrów technicznych:

http://www.cyklista.ovh.org/20070520.html

Napisano

jak słusznie zauważyłeś, Krzysztof-nie wszyscy są tacy fajni i nie wszyscy upubliczniają swoje zdjęcia.

Respect.

muszę się zabrać za siebie koniecznie, żeby przypadkiem kiedyś w przyszłości Wam nie zepsuć tych fotografii i wszystkich średnich ;)

weekendowe zaproszenie jednak dla Wszystkich! :) aktualne jak najbardziej. jutro obiecuję podać konkrety.

pozdrowienia!

Napisano

Aldona czy ty nas wszystkich chcesz wysłać do salonu piękności tylko po to by nas podziwiali forumowicze,kombinujcie co z niedzielą bo może wybrać sie do Czerniejewa ,dalej Nekla i Giecz fajna droga tam jest.

Napisano

Jędrek-od siebie eksperymentalnie zacznę ;)!

jak pisałam wcześniej-jadę tylko w sobotę- w niedzielę troszkę Wam pozazdroszczę może...ale tylko troszkę :)

w sobotę zapraszam na przejażdżkę w rejony na południe od Poznania:

Mosina-Czempiń-Racot (w opcji Kościan)- Jerka-Manieczki-Brodnica-Mosina

na miejsce zbiórki proponuję sprawdzony narożnik skrzyzowania: Królowej Jadwigi/Łęgi Dębińskie pod AWF godz. 10:00.

dość dogodnie mam nadzieję? ;)

do zobaczenia!

Napisano

Pisze się na tą wyprawę. Godzina 10 pasuje, bede przed czasem jak zawsze :rolleyes: Mam nadzieje że żadnej gleby nie zalicze bo ostatnio coś często to mi się zdarza ;) Do zobaczyska

Napisano

:rolleyes: No to jestesmy namówieni:)

Dejot, jesli jedzie, niech przyjedzie mnie przypilnowac zebym sie jak zwykle skandalicznie nie spozniła:)

Ile Wy macie do mnie cierpliwosci rany

W niedzielę-Jedrek albo tam gdzie napisałes wyzej czyli Czerniejewo i tak dalej, albo przez WPN w rejony Trzcielinskiego, Dopiewa tak jak proponowałes niegdys:) Do uzgodnienia wspólnego

a jutro jade na solówkę w takim razie ehhhhhhhh trudno

Dydym mnie zawstydza, on zawsze przed czasem, ja zawsze po czasie :025:

no i zbiórka w niedziele chyba tak samo jak w sobotę - o ile do WPN, a jesli do Czerniejewa, to lepiej ze Swarzedza oczywiscie. Mnie wsjo pasuje, i opcja jeden i opcja dwa.

Napisano

Tak sobie czytam i Wam strasznie zazdroszczę. Chciałbym się wybrać z Wami ale niestety nawał obowiązków mi na to nie pozwoli. Wczoraj byłem w okolicach Czerniejewa a dokładniej jeziora tzw Babskie. Spotkałem kilka masakrycznie wielkich kałuż, miliardy komarów mnie pocięło a dzisiaj wyciągnąłem sobie kleszcza z brzucha. Niemniej okolica tak piękna, że warto troszkę pocierpieć.

Napisano
:rolleyes: No to jestesmy namówieni:)

Dejot, jesli jedzie, niech przyjedzie mnie przypilnowac zebym sie jak zwykle skandalicznie nie spozniła:)

a jutro jade na solówkę w takim razie ehhhhhhhh trudno

nie spóźniaj sie - po prostu wczesniej wejdź do wanny B)

o której jutro jedziesz na tą solówkę -bo jesli po południu to może połączylibyśmy siły ?

Napisano

no wlasnie szykuje sie jakis wyjazd w piatek? jesli nie puźnym popołudniem to jestem chetny, wraz z Rudd'em możemy do jakiejś ekipy dołączyć

Napisano

Ale zachęcasz Przeor:) Kleszcz w brzuchu, dzizas:)

Szkoda, że nie możesz pojechac -ale wiele jeszcze weekendów do zagospodarowania, i w którys tam na pewno sie uda...

Kryniu, to ja obejrze mape - i najwazniejsze - ile czasu bys chciał pojezdzic?do której masz czas:) bo jak przydepniesz to ja wypluje płuca:) Planowałam pojechac rano, ale moge sie rzecz jasna dostosowac:)

o rany napisałam zanim spojrzałam na post wyzej:) Przepraszam.

Lukas, Rudd-która godzina Wam pasuje? może sie da wszystko jakos ładnie zgrac do kupy:)

Ja chyba mam czas cały dzien.

No to czekam na info:)

Napisano

no generalnie mi pasuje tylko rano i wczesne popołudnie (tak powiedzmy od 10-11 do 14)

Rudd jest teraz w poznaniu i jutro sie tez mamy gdzies wybrac wiec fajnie by było wieksza zgraja jechac :wink:

Napisano

To pociśniemy w rejony tego Trzcielina tylko napisz gdzie się spotykamy. może na tym waszym miejscu, przy drodze Dębińskiej.A ty Aldona nic nie kombinuj tak jak jest to jest ok ,a jak zrobią z ciebie plastikową blondynkę to co? nawet nie masz pojęcia jaką ja mam alergie na kobiety dodoidalne.A z nami (czyli Grześ i i Ja) to nawet najlepszy chirurg plastyczny sobie nie poradzi.A co słychać u Rowerzystki bo coś cicho u niej?

A może wspólny wypad z cyklistami w niedziele akurat prowadzi Kuba sympatyczny gość ,startują o 9,30 spod Marycha naprawdę warto by było się z nimi rypnąć.

Napisano

Ano warto z Cyklistami, warto ;). Jadę z nimi:

- jutro do Sierakowa,

- pojutrze na pętlę po rejonie północno - wschodnim

jeśli jesteście chętni, to zapraszam - już - prawie - Cyklistka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...