Dydym Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Zapraszam na poligon wszystkich chętnych Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki Pozdrowionka
Dydym Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Witam Jest ktoś chętny na wycieczkę 5 lub 6 maja ????
jędrek107 Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Cześć Dydym no trza coś zmontować na niedzielę ale popiszemy wieczorkiem bo teraz nie mam czasu
Kryniu Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 WitamJest ktoś chętny na wycieczkę 5 lub 6 maja ???? Jest- ja na przykład wstępnie pasuje mi i sobota i niedziela-pozzz
jędrek107 Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 No to chłopy coś zmontujcie na niedzielę chętnie się podłączę byle nie poligon dopóki nie popada moje koła na poligonie się nie potoczą
Dydym Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Kryniu w sobotę gdzieś pojechać, czekam na Twoją propozycje. A w niedziele myślę żeby uderzyć do Gniezna? Co wy na to ?
dejot Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Normalnie Chyba sie zawezme i dla tego gniezna w sobote z domu wyjade zeby do niedzieli dotrzec:P
Dydym Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 To na niedziele planujemy Gniezno, pogoda ma być bardzo ładna. Tylko gdzie się spotykamy ? może w Gruszczynie ? O godzinie 10 ? Napiszcie czy pasuje A w sobotę Kryniu uderzamy gdzieś ?
jędrek107 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Może być Gniezno znam fajną drogę w tamtą stronę tylko dokładnie gdzie i o której, w sumie ideał by było o 10.30 w Gruszczynie przy boisku. Co wy na to.
Kryniu Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 To na niedziele planujemy Gniezno, pogoda ma być bardzo ładna. Tylko gdzie się spotykamy ? może w Gruszczynie ? O godzinie 10 ?Napiszcie czy pasuje A w sobotę Kryniu uderzamy gdzieś ? przykro,ale dla mnie wycieczki w 2 kolejne dni odpadają -jak się ma żonę to już nie tak łatwo - niedziela może byc jak najbardziej -powinno mi się udać ,sobota odpada bo dzisiaj udało mi się wyrwać do WPN-u za chwilke właśnie wyjeżdżam -niestety solo ;( niedziela dla mnie OK - im wcześniej tym lepiej 10.30 może byc ,a może być i wcześniej
Dydym Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Ostateczne ogłoszenie: Spotkanie 6 maja (niedziela) o godz. 10.30 w miejscowości Gruszczyn (koło boiska). Cel wycieczki: Miasto Gniezno. Wycieczkę poprowadzi: Jędrek Obowiązkowo zabrać ze sobą swoje ulubione 2 kółka Do zobaczenia
lukas_t1 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 tak spytam ile macie zamiar przejechać i jaką trasą? i czemu wyjazd z gruszczyna a nie z poznania?
jędrek107 Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Pewnie koło stówki padnie a dlatego że towarzystwo wielkopolskie jak to forum czyli Biedrusko Swarzędz i okoliczni mieszkańcy. Zapraszamy
Kryniu Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 No i Gniezno zaliczone; mini -biwaczek pod katedrą i jazda z powrotem- w sumie mi wyszło 102 km, więc średnia krajowa zaliczona. Najważniejsze ,że pogoda dopisała;ani za zimno ,ani za ciepło - tak jak trzeba,pomimo pewnych początkowych obaw deszcz nas nie złapał,trasa zaplanowana przez Jędrka , rzekłbym - lightowa - sporo asfaltu i dobrze ubitych dróg gruntowych- wycieczka jak najbardziej OK - czasowo wyszło około 5 godzin -więc średnia też nie najgorsza. Z kronikarskiego obowiązku dodam ,że stawili się : Jędrek,Dydym,Marcin no i ja. W związku z tym squad w 100% męski - dziewczyny wracajcie ! Podsumowując : miło i przyjemnie spędzony kawałek niedzieli - pozz i do następnego razu !!!
Dydym Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Zgadzam się z Tobą Kryniu w 100%, wycieczka super, szybka i w dodatku w cool ekipie Mi wyszło 141km, jeszcze rozdziewiczyłem Dziewiczą Góre. Jędrek dzięki za mapę, troszkę inaczej jechałem. Dojechałem do drogi głównej na Poznań i jechałem nią ok. 2 km po czym skręciłem w prawo na Mechowo i potem już z górki do Kicinia Pozdro
martwa wiewiórka Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 To fajnie że Wam sie wycieczka udała:) Nam tez sie super wyjazd udał...Trzeba pomyslec nad nastepnymi wyjazdami, za chwile nam terenów okołopoznanskich zabraknie:) ktos chce jechac gdzies wspólnie w niedzielę przyszłą?
Dydym Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Chętnie bym się gdzieś wybrał, ale akurat w niedziele jest Maraton na Puszczy Zielonce i biorę w nim udział. Zapraszam, doping się przyda. Oczywiście wszyscy czekamy na opis waszej kilkudniowej wycieczki.
aldona Napisano 8 Maja 2007 Autor Napisano 8 Maja 2007 jak widać - dziewczyny wróciły całe i zadowolone ) żałujcie, że nie pojechaliście!!! bo czego chcieć więcej relację jakąś z wyprawy w przygotowaniu ma wiewiórka, a i zdjęcia niebawem gdzieś będą do obejrzenia- trochę ich się nazbierało przez te 6 dni w najbliższy weekend nadrabiam zaległości różne od rowerowych - ale na weekend 19-20 maja już możecie rezerwować czas coś wymyśli się na pewno! pozdrowienia i do zobaczenia
lukas_t1 Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 czy ktoś jest chętny na przejazdzkę do murowanej i okolic (nie aby startować lecz pośmigac rekreacyjnie i pokibicować)?
martwa wiewiórka Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 było wcześniej dać znać :glare: a tak musiałam sobie sama pojezdzic. ale za to jakie fajne sciezki do podjezdzania i zjezdzania odkryłam w WPN:) jeden pagórek nie chciał sie poddac i dopiero za trzecim razem mi sie udało....
lukas_t1 Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 no jakoś tak dopiero pomyślałem i napisałem ale i tak pośmigałem po poligonie i po morasku:) jacyś chętni na wypady w tygodniu?
dejot Napisano 14 Maja 2007 Napisano 14 Maja 2007 Hehehe ten tydzien bedzie ciężki dla ogólnie rozumianej kondycji:P Na nogach raczej bedzie trzeba wymiatać a nie na rowerze;) Ale we wtorek bodajże jest mały przejazd szamarzewo - morasko wiec mozna bedzie i roweru zaznac;) W ogóle ostatnio pogoda rzadko dopisuje na rowerowe wypady:/ w Sobotę tak przemokłem i w godzinach szczytu jeszcze w poślizg na moście dworcowym wpadłem myślałem ze komuś pod kola prosto sie wyglebie w tym korku:P No ale na szczęście wyszedłem z poślizgu obronna ręką Ogólnie spoko śmiga sie w deszczu ciepłym ale to raczej sport na krótką metę bo przemarznąć można
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.