Kryniu Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Ja bylbym chetny do Gniezna.... Ale dopiero za 2 tyg:( Jak mi przypasi tremin to równiez sie piszę of course ,Dejot -jak tam dzisiaj było -napisz w kilku słowach jaka trasa i wrażenia?
jędrek107 Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 No to powolutku zacznijmy się ustawiać na jakiś termin tak żeby pasowało w miarę wszystkim ,napiszcie łobuzice i łobuzy jak było dzisiaj
dejot Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Niestety dzis w Puszczykowie od grupy sie odłaczyłem bo deko przeziebiony i obowiazkow duzo na glowie dzis mialem:( Wiem jedno- bylo bardzo Ciepło:) A wycieczki w gronie naszym zawsze sa wypas:) A teraz siedze w pokoju i zdycham na zatoki:/ A co do soboty musze przyznać - mongolie w taboretum były wypaśne;)
martwa wiewiórka Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 No żałujcie moi drodzy:) wycieczka była miejscami lajtowa (długie leżaki na plażce ze slońcem które mocno rozleniwiło) a miejscami hardkorowa (i znowu nowe znaczenie hardkoru:), dzis nie piasek , ale kręto stromo po korzeniach połaczone z przenoszeniem roweru przez drzewa:) - ale ściezynka warta trudu, mało uczęszczana i urokliwa, po drodze było nawet drzewo dla wiewiórek:) i na dodatek zupełnie przedtem nieznana:) i był taaaaki fajny zjazd dejot żałuj....;)leśnokamienistokorzenny:) okazało się że można sie pogubić nawet w WPN - ale dzieki temu nowe fajne trasy się poznało wyszło 73 km (ha mam licznik;) a wiec mniej niz wczoraj, ale tak sie super na tej plażce leniło:) Dzięki za towarzystwo:) Nikodem gratulacje! Dydym gratulacje! Dejot zdrowiej!
Dydym Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 Mam złą wiadomość, w niedziele jestem dopiero wolny od 12.30 i związku z tym mam propozycje żeby wspólnie pośmigać sobie po poligonie w Biedrusku, troche terenu jest do objechania. Decyzje pozostawiam wam Jakieś plany związane z rowerkiem 1 maja macie ? Pozdrowionka
martwa wiewiórka Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 mi by w niedziele pasowało pojezdzic własnie troche pozniej - i chyba nie bede mogła jezdzic jakos bardzo długo tym razem więc Biedrusko jest dla mnie idealne...to ja wstepnie sie piszę na Biedrusko:), niedziela 29 kwietnia, tak?
aldona Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Napisano 23 Kwietnia 2007 Szanowni Państwo! linki do fot poszły na priv - jeżeli kogoś pominęłam, to na pewno nie celowo i proszę o interwencję pozdrowienia
fencer Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 Szanowni Państwo!linki do fot poszły na priv - jeżeli kogoś pominęłam, to na pewno nie celowo i proszę o interwencję pozdrowienia zagladam do skrzynki co piec minut, wywracam ja na druga strone, przeszukuje jej zakamarki, sprawdzam w kazdym rogu, szukam to tu, to tam. wszystko w nadziei, ze link juz jest. i wszystko na nic. nie ma linka. pewnie jeszcze do mnie nie dotarl. dotrze? ;-)
Dydym Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Ktoś jeszcze chętny na wypad po poligonie w Biedrusku ? Aldona dzięki za fotki
aldona Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Napisano 24 Kwietnia 2007 Panie fencer - myślę, że link dotrze- jeżeli pan zdecyduje się wspólnie z nami kiedyś wybrać. po prostu Jeżeli chodzi o najbliższe wyjazdowe weekendy- to ja się chętnie piszę dopiero na 19/20 maja. długii wybywam w stronę jury, a potem..potem to trzeba kilka rzeczy nadgonić do zobaczenia!
martwa wiewiórka Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 w najblizsza sobote pewnie jakies ostatnie przygotowania do wyjazdu...w niedzielę, o ile sie uda - chetnie to Biedrusko u mnie podobnie jak u pani aldony...na długi weekend - jura 12, 13 maja - w któryś z tych dni być może dalabym radę, ale tylko w jeden zapewne (no cóż, chciało się byc matka chrzestną to sie teraz ma! a chrzesniaczka bez ostrzeżenia nagle ma urodziny ) a 19/20 maja- to już na 100%! buuu pojedziecie sobie gdzies beze mnie ....
rowerzystka Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 hej, co do weekendu, to jeszcze nie wiem jak będzie. Będę wiadziała jutro, albo w piątek i dam Wam znać. Tel. do Wiewiórki, Dydyma i Jędrka mam więc się zgadamy
jędrek107 Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja ten długi weekend też odpuszczę mam trochę roboty koło chałupy no i w pracy jestem po weekendzie bardzo chętnie ,dziewczynom życzę super pogody,wracajcie i opowiadajcie jak było.
rowerzystka Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 czyli na niedzielę kroi się Biedrusko. A sobota?
martwa wiewiórka Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 w sobotę, chetnie bym gdzies sie przejechała, ale przypuszczam ze bede sie szykowac do wyjazdu...ostatnie zakupy i tak dalej...bezpieczniej bedzie jesli sie nie bede deklarowała na sobote - chociaz az żal! a w niedziele to chetnie, jesli mnie na Biedrusko przygarniecie:)
Dydym Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 W sobote niestety pracuje A co do niedzieli to ja jestem wolny od 12.30. Dziewczyny to gdzie się spotykamy, mam gdzieś po was wyjechać ? Z góry mówie że trasy nie planuje za wczasu, poprostu pojedziemy tam gdzie nas nogi poniosą, pełen spontan To jak będzie ? A jednak opracowałem trase. Będziemy jechać przez miejsca gdzie kręcili "Ogniem i Mieczem". Będzie mało szosy a dużo dróg czołgowych, czyli piach, kamienie i nierówno Za dużo kilometrów nie wyjdzie, ale za to frajdy dużo Piszecie się na to ?
martwa wiewiórka Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 jesli chodzi o mnie - moge w jakies umówione miejsce w biedrusku podjechac sama:) prosze tylko podac godzine..i okreslic to miejsce:) spontan może być ogniem i mieczem też piach kamienie i nierowno - tez moze być ;D w koncu teraz mam czarny czołg
rowerzystka Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 hej, w sobotę wybieram się na foto-rajd z Cyklistami - szczegóły na www.cyklista.org . Jeśli starczy mi sił i nie będę zdechnięta, to w niedzielę na coś niedługiego - bardzo chętnie. Dydym, dam Ci znać w sobotę wieczorem na komórkę.
Dydym Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 W niedziele spotkanie o 13 na parkingu koło pływalni i szkoły. W razie jakichkolwiek problemów prosze dzwonić na 606244281. Jakies pytanka ?
martwa wiewiórka Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 mam nadzieje, że uda mi sie znalezc i pływalnie, i szkołę, i parking telefon zapisze, w razie gdyby co:)
Dydym Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 jak będziesz jechała Naramowicka w strone Biedruska to szkołe, pływalnie i parking znajdziesz na pewno. Zresztą ja tam będe czekał. Do zobaczenia
Dydym Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki Wiewiórko za miło spędzone niedzielne popołudnie. Mam nadzieje że zameczek, bunkier, wieże i kościołek im. kogoś ściętego Ci się podobał. Dystans można zaliczyć do wycieczki bo mi wyszło 55km. Życze udanej wyprawy. Powodzenia Pozdro.
martwa wiewiórka Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 To ja dziekuje:) sama bym tam pewnie nie pojechała - teren zamkniety to teren zamkniety:) wszystko mi sie podobało, a najbardziej wieża, bo mozna bylo na nia wlezc:) A tak w ogóle to nie miałam bladego pojecia, że tam sa jakies wieże i tym podobne atrakcje:) i w dodatku jako teren treningowo terenowy very good! Polecam Dydyma jako przewodnika po poligonach jak najbardziej a propos, mi wyszło z dojazdem i odjazdem 73 km z kawałkiem (ah ten rozbestwiajacy licznik) wiec pod wycieczke się kwalifikuje oczywiście:) a do Poznania faktycznie juz jak po masle szybciutko ziuuuuuuuuuuut z górki... przepraszam, że sie znowu skandalicznie spozniłam....kurcze...chyba nie ma na mnie bata...
jędrek107 Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Dziewczyny powodzenia podczas wyprawy po Jurze mam nadzieję że jak wrócicie to się podzielicie wrażeniami .
aldona Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Napisano 29 Kwietnia 2007 dzięki za życzenia ! wyjeżdżamy jutro w nocy sprawozdanie, rzecz jasna , jakieś najpewniej będzie. pozdrowienia! Dydym-ja też kiedyś na poligon bardzo chętnie się piszę a nawet wpraszam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.