Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja bylbym chetny do Gniezna.... Ale dopiero za 2 tyg:(

Jak mi przypasi tremin to równiez sie piszę of course :) ,Dejot -jak tam dzisiaj było -napisz w kilku słowach jaka trasa i wrażenia?

Napisano

Niestety dzis w Puszczykowie od grupy sie odłaczyłem bo deko przeziebiony i obowiazkow duzo na glowie dzis mialem:( Wiem jedno- bylo bardzo Ciepło:) A wycieczki w gronie naszym zawsze sa wypas:)

A teraz siedze w pokoju i zdycham na zatoki:/

A co do soboty musze przyznać - mongolie w taboretum były wypaśne;)

Napisano

No żałujcie moi drodzy:)

wycieczka była miejscami lajtowa (długie leżaki na plażce ze slońcem które mocno rozleniwiło) a miejscami hardkorowa (i znowu nowe znaczenie hardkoru:), dzis nie piasek , ale kręto stromo po korzeniach połaczone z przenoszeniem roweru przez drzewa:) - ale ściezynka warta trudu, mało uczęszczana i urokliwa, po drodze było nawet drzewo dla wiewiórek:) i na dodatek zupełnie przedtem nieznana:)

i był taaaaki fajny zjazd dejot żałuj....;)leśnokamienistokorzenny:)

okazało się że można sie pogubić nawet w WPN - ale dzieki temu nowe fajne trasy się poznało

wyszło 73 km (ha mam licznik;) a wiec mniej niz wczoraj, ale tak sie super na tej plażce leniło:)

Dzięki za towarzystwo:)

Nikodem gratulacje! :D

Dydym gratulacje! :D

Dejot zdrowiej!

Napisano

Mam złą wiadomość, w niedziele jestem dopiero wolny od 12.30 i związku z tym mam propozycje żeby wspólnie pośmigać sobie po poligonie w Biedrusku, troche terenu jest do objechania. Decyzje pozostawiam wam :( Jakieś plany związane z rowerkiem 1 maja macie ?

Pozdrowionka

Napisano

mi by w niedziele pasowało pojezdzic własnie troche pozniej - i chyba nie bede mogła jezdzic jakos bardzo długo tym razem więc Biedrusko jest dla mnie idealne...to ja wstepnie sie piszę na Biedrusko:), niedziela 29 kwietnia, tak?

Napisano

Szanowni Państwo!

linki do fot poszły na priv - jeżeli kogoś pominęłam, to na pewno nie celowo i proszę o interwencję ;)

pozdrowienia

Napisano
Szanowni Państwo!

linki do fot poszły na priv - jeżeli kogoś pominęłam, to na pewno nie celowo i proszę o interwencję ;)

pozdrowienia

zagladam do skrzynki co piec minut, wywracam ja na druga strone, przeszukuje jej zakamarki, sprawdzam w kazdym rogu, szukam to tu, to tam. wszystko w nadziei, ze link juz jest. i wszystko na nic. nie ma linka.

pewnie jeszcze do mnie nie dotarl.

dotrze? ;-)

Napisano

Panie fencer - myślę, że link dotrze- jeżeli pan zdecyduje się wspólnie z nami kiedyś wybrać. po prostu :)

Jeżeli chodzi o najbliższe wyjazdowe weekendy- to ja się chętnie piszę dopiero na 19/20 maja.

długii wybywam w stronę jury, a potem..potem to trzeba kilka rzeczy nadgonić ;)

do zobaczenia!

Napisano

w najblizsza sobote pewnie jakies ostatnie przygotowania do wyjazdu...w niedzielę, o ile sie uda - chetnie to Biedrusko

u mnie podobnie jak u pani aldony...na długi weekend - jura

12, 13 maja - w któryś z tych dni być może dalabym radę, ale tylko w jeden zapewne (no cóż, chciało się byc matka chrzestną to sie teraz ma! a chrzesniaczka bez ostrzeżenia nagle ma urodziny :) )

a 19/20 maja- to już na 100%!

buuu pojedziecie sobie gdzies beze mnie ....:)

Napisano

Ja ten długi weekend też odpuszczę mam trochę roboty koło chałupy no i w pracy jestem po weekendzie bardzo chętnie ,dziewczynom życzę super pogody,wracajcie i opowiadajcie jak było.

Napisano

w sobotę, chetnie bym gdzies sie przejechała, ale przypuszczam ze bede sie szykowac do wyjazdu...ostatnie zakupy i tak dalej...bezpieczniej bedzie jesli sie nie bede deklarowała na sobote - chociaz az żal!

a w niedziele to chetnie, jesli mnie na Biedrusko przygarniecie:)

Napisano

W sobote niestety pracuje :) A co do niedzieli to ja jestem wolny od 12.30. Dziewczyny to gdzie się spotykamy, mam gdzieś po was wyjechać ? Z góry mówie że trasy nie planuje za wczasu, poprostu pojedziemy tam gdzie nas nogi poniosą, pełen spontan :P To jak będzie ?

A jednak opracowałem trase. Będziemy jechać przez miejsca gdzie kręcili "Ogniem i Mieczem". Będzie mało szosy a dużo dróg czołgowych, czyli piach, kamienie i nierówno :P Za dużo kilometrów nie wyjdzie, ale za to frajdy dużo :) Piszecie się na to ?

Napisano

jesli chodzi o mnie - moge w jakies umówione miejsce w biedrusku podjechac sama:)

prosze tylko podac godzine..i okreslic to miejsce:)

spontan może być:) ogniem i mieczem też :D

piach kamienie i nierowno - tez moze być ;D w koncu teraz mam czarny czołg :D

Napisano

hej,

w sobotę wybieram się na foto-rajd z Cyklistami - szczegóły na www.cyklista.org . Jeśli starczy mi sił i nie będę zdechnięta, to w niedzielę na coś niedługiego - bardzo chętnie. Dydym, dam Ci znać w sobotę wieczorem na komórkę.

Napisano

W niedziele spotkanie o 13 na parkingu koło pływalni i szkoły. W razie jakichkolwiek problemów prosze dzwonić na 606244281.

Jakies pytanka ?

Napisano

jak będziesz jechała Naramowicka w strone Biedruska to szkołe, pływalnie i parking znajdziesz na pewno. Zresztą ja tam będe czekał. Do zobaczenia

Napisano

Wielkie dzięki Wiewiórko za miło spędzone niedzielne popołudnie. Mam nadzieje że zameczek, bunkier, wieże i kościołek im. kogoś ściętego Ci się podobał. Dystans można zaliczyć do wycieczki bo mi wyszło 55km.

Życze udanej wyprawy. Powodzenia

Pozdro. :)

Napisano

To ja dziekuje:) sama bym tam pewnie nie pojechała - teren zamkniety to teren zamkniety:)

wszystko mi sie podobało, a najbardziej wieża, bo mozna bylo na nia wlezc:)

A tak w ogóle to nie miałam bladego pojecia, że tam sa jakies wieże i tym podobne atrakcje:)

i w dodatku jako teren treningowo terenowy very good!:P

Polecam Dydyma jako przewodnika po poligonach jak najbardziej :D

a propos, mi wyszło z dojazdem i odjazdem 73 km z kawałkiem (ah ten rozbestwiajacy licznik) wiec pod wycieczke się kwalifikuje oczywiście:)

a do Poznania faktycznie juz jak po masle szybciutko ziuuuuuuuuuuut z górki...

przepraszam, że sie znowu skandalicznie spozniłam....kurcze...chyba nie ma na mnie bata...

Napisano

dzięki za życzenia :)! wyjeżdżamy jutro w nocy :)

sprawozdanie, rzecz jasna ;), jakieś najpewniej będzie.

pozdrowienia!

Dydym-ja też kiedyś na poligon bardzo chętnie się piszę ;) a nawet wpraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...