jędrek107 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 No cóż ja niestety wypadam w tę niedzielę, ale życzę wam fajnej pogody i epy w nóżkach,no i zero awarii.
jędrek107 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Na następny wypad się stawię , a jak tam rowerek Wiewiórko.
martwa wiewiórka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 jest! jest! dzisiaj go odebrałam:) i jeszcze z rozpedu kupilam sobie - usmiejesz sie - licznik;) i pare innych rzeczy:) wagant stoi i płacze, az mi go żal...obiecałam mu remont generalny;) nalezy mu sie za te wszystkie kilometry praktycznie prawie bezusterkowe;) nowy nabytek bedzie przetestowany w weekend:) na razie zrobiłam nim jakies 7 km ze sklepu...
nikodem Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 gratuluje nowego bika dziękuje za doping, obiecuje, że dam z siebie wszystko specjalnie dla was tak sobie myślę, że kiedyś się urwę z treningu i pojadę z wami na taki wypad :PP
martwa wiewiórka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 No koniecznie zaproszenie jest zawsze dla wszystkich chętnych
Kryniu Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Pani Wiewiórko - gratuluję podjęcia (mam nadzieję trafnej) decyzji kupna nowego sprzętu-pochwal się cóż to jest - a Wagant zdecydowanie powinien dożyć u Ciebie swoich dni -chyba zasłużył na jakis kąt w piwnicy,co do weekendu to najprawdopodobniej w sobotę będę niestety musiał udać się do pracy,-jak będziecie jechac przez Głuszynę to wam pomacham - ja będę wolny dopiero w okolicach 14 -ale tak na 100% to jutro będę wiedział,a niedziela raczej odpada,ale zobaczymy jeszcze-gdybym się nie pojawił to życzę pieknej pogody,atrakcyjnej trasy,zero awarii i miłej atmosfery
bartek_0505 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 witam, mieszkam w Stęszewie ok. 25km od Poznania. Mam do was wszystkich pytanie: czy mógłbym kiedyś załapać się z wami na jakąś wycieczke? Chętnie bym pojeździł sobie w grupie. Trasa raczej przez las? I powiedzcie mi jeszcze czy się wiekowo załapie? Bo z góry mówie, że mam 16 lat (wiem młody jestem :) ) Pozdrawiam!
Kryniu Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 witam, mieszkam w Stęszewie ok. 25km od Poznania. Mam do was wszystkich pytanie: czy mógłbym kiedyś załapać się z wami na jakąś wycieczke? Chętnie bym pojeździł sobie w grupie. Trasa raczej przez las? I powiedzcie mi jeszcze czy się wiekowo załapie? Bo z góry mówie, że mam 16 lat (wiem młody jestem :P ) Pozdrawiam! Ja też jestem młody i nikt mnie nie wygonił więc Tobie to też raczej nie grozi :wink: - nie chcę wypowiadać się za wszystkich ,ale myslę ,że każdy jest mile widziany JĘdrek -opony nabyłem zgodnie z Twoją sugestią- Schwalbe land cruiser 28x1,60 poszedł na tył a z przodu również schwalbe ,ale marathon cross 28x1,5 i musze powiedzieć po klikudziesieciu kilometrach,że opony bajka- już dwa razy do pracy na nich pomknąłem i po asfalcie jedzie sie bardzo dobrze ,a w terenie to już w ogóle I liga-więc dzieki za dobrą radę i do zobaczyska!
bartek_0505 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 kryniu - u profilu jest napisane, że masz 32 lata, więc nie wiem czy się nadaje do takiego towarzystwa, bo 16 a 32 lata to duuuza roznica
Dydym Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Mysle że wiek nie może przeszkodzić w uczestniczeniu w wycieczkach, jeśli lubisz pośmigać na dwóch kółkach w dobrym towarzystwie to zapraszam. Własnie kombinuje żeby pośmigać z wami w niedziele. Wszystko okaże się w sobote o 17 Wszyscy zmieniają rowery lub opony, zmieniam i ja Właśnie zakupiłem oponki Schwalbe Racing Ralph EVOLUTION 26x2.1, czekam tylko na listonosza z paczką Zmieniam bo nie ufam starym po wypadku w niedziele Do zobaczyska mam nadzieje
DuzyMarek Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 To zależy od ludzi . Mój najstarszy brat ma 38 lat i między nami jest 18 lat różnicy. On ma już trójkę dzieciaków, a ja dopiero drugi rok studiów (bez żadnych powtórek, żeby nie było ). I dogadujemy się świetnie, więc nie pękaj . Na rowerach wszyscy jesteśmy równi . Pozdrowienia
Kryniu Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 kryniu - u profilu jest napisane, że masz 32 lata, więc nie wiem czy się nadaje do takiego towarzystwa, bo 16 a 32 lata to duuuza roznica no teraz to mi dałeś :eek: pozbawiłeś mnie chłopie resztek nadziei ,żem jeszcze młody i balastem dla społeczeństwa nie jestem hehehehe -człowieku ,ile ja bym dał,żeby znowu miec tyle lat co Ty -hehehehe -ale nie o tym mowa-jak to kol.Dydym napisał -wiek ma raczej któreś tam rzędne znaczenie , więc się nie przejmuj ile kto ma -ważne na ile się czuje Dydym -ty masz nowe kapcie , ja też po zmianie -teraz jak odjedziemy to już nikt nas nie dojdzie hehehehehe - tempo 40 non stop
martwa wiewiórka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Tak jest popieram kolegów Dotychczas na na naszych wycieczkach chyba nikomu różnice wiekowe nie przeszkadzały zaproszenie jest dla wszystkich bez wzgledu na wiek co do trasy niedzielnej bedzie głównie po terenie co do sobotniej niech sie wypowie aldona:) a jak ją znam, bedzie urozmaicona zapewne Kryniu, może sie uda jednak:) (bidny wagant w piwnicy?nigdy! zasłuzone honorowe miejsce w przedpokoju!-poza tym nie mam piwnicy:) a co do wieku...zajrzyj w mój profil hehehheheheheh...jestes młodzieniaszkiem po prostu:) Dydym, ty tez kombinuj zeby Ci sie udało:)
aldona Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 dokładnie! zaproszenie over wiek Jędrek-szkoda-odbijemy następnym razem. Kryniu - mam nadzieję, że uda Ci się uwolnić sobotę, Dydym-postaraj się z niedzielką ! trasa-urozmaicona; jak na razie to wieje okrutnie dość /przesunęlo mnie na moście jeżeli jutro będzie powtórka-będzie ją trzeba zmodyfikować raczej. miejsce spotkania pozostaje bez zmian. do zobaczenia mam nadzieję! dejot a Ty się piszesz?? nikodem-zapraszamy i powodzenia - zeby bylo sie czym pochwalic
rowerzystka Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Prognoza na weekend: sobota: 13 stopni, wiatr 21 km/h z północnego zachodu niedziela: 15-18 stopni, wiatr 8 km/h z południa. Więc jak z planami? Ps. Zaczęło mocno dmuchać już wczoraj wieczorem i tak jak Aldonę zepchnęło mnie dość solidnie w bok parę razy
dejot Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 No właśnie zajrzałem sprawdzic co z planami na weekend w zwiazku z tym wiciurem:( Chyba ze w sobote pojedziemy gdzies na polnocny zachód i pozniej wrocimy z wiatrem;) Co do zakupów ja za to zamowilem sobie sztyce i pedały platformowe:D Widze sezon na zakupy rowerowe w pełni:) Nad oponkami tez chce sie niedlugo zastanowić wylko zawsze chciałem mieć slicki a na taki teren to one srednie:P Ale oczywiscie pisze sie pisze:D
martwa wiewiórka Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 co do niedzieli planow raczej nie zmieniam, bo teren jest w wiekszosci przysłoniety;) ale chciałam Was zapytac o te godzinę...Rowerzystka, Dydym (moze Ci sie przeciez uda)...wy jestescie spoza Poznania...o której bedzie wam pasowało do Poznania dotrzec? I czy bedziecie jechali przez Malte? bo jesli tak - wyjade po was na Malte, powiedzmy pod ta tablicę co jest na poczatku Malty i was zgarne. okreslcie sie tylko z godzina;) pliz! nie chce was zrywac o jakis dziwacznych porach z łózek w niedziele.
rowerzystka Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 hmm.... a może by tak odmienić kolejność, jutro ma jeszcze wiać, więc byśmy mogli się chować po lasach WPNu, natomiast w niedzielę, gdy wiatr już się uspokoi pojechać podziwiać magnolie? Co Wy na to?
Diensdale Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Wiatr jest masakryczny. Dzis na Ligowcu myslalem, ze mnie normalnie na drzewo zmiecie :|
martwa wiewiórka Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Jest jeden problem Rowerzystko:), w niedziele (przetestowane nieraz) w Kórniku jest zazwyczaj masakrycznie duzo ludzi. I moze to byc po prostu nieznosne. dlatego aldona wymysliła tak, zeby byc tam w sobote - zeby ominac tłumy bo w WPN tez w niedziele zazwyczaj jest sporo, jednak bez porównania z obleganym Kórnikiem, poza tym w WPN pojedziemy tak, zeby w te tłumy nie wdeptywac:) Planow bym nie zmieniała, jedyne co-to aldona moze lekko zmodyfikowac trase, coby po odsłonietym nie jechac nonstopa - zreszta, aldona bedzie wiedziała:)
rowerzystka Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Więc w sobotę, w stronę do Kórnika będzie raczej OK, za to czeka nas lekka masakra, gdy będziemy wracać, no chyba, że po południu wiatr się zacznie uciszać . U mnie z dotarciem, średnio wesoło, bo muszę dobić sama. Jestem w stanie być w Poznaniu około 10.30, w jednym z dwóch miejsc - pod Empikiem (tym koło okrąglaka) lub przy Multikinie (Królowej Jadwigi). Może być?
Krzysztof Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeśli tak bardzo obawiacie się wiatru, to trzeba go wykorzystać! Polecam sobotni rajd turystyczno-krajoznawczy w kierunku wschodnim. Szczegóły na http://www.cyklista.org/ Zapraszam też na inne nasze rajdy
martwa wiewiórka Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Okej, pora chyba zatem na podsumowanie:) w sobote i w niedziele miejsce spotkania to samo, godzina spotkania ta sama:) sobota 10.30, róg Drogi Debinskiej i Królowej Jadwigi, (koło AWF) - Rowerzystko, to jest zabi skoczek od Multi-prawie to samo:) trasa urozmaicona tak jak pisala aldona (ewentualnie ją zmodyfikuje troche ze wzgledu na wicher gdyby był) niedziela 10.30, róg Drogi Debinskiej i Królowej Jadwigi, (koło AWF) trasa po WPN głównie terenowa Pasuje?
dejot Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeśli tak bardzo obawiacie się wiatru, to trzeba go wykorzystać! Polecam sobotni rajd turystyczno-krajoznawczy w kierunku wschodnim. Szczegóły na http://www.cyklista.org/ Zapraszam też na inne nasze rajdy Ale bedziecie wracac juz pod wiatr:P Jak coś mogę po drodze Rowerzystke spod multikina 10 minut przed ustawką zgarnąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.