aldona Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Napisano 24 Kwietnia 2008 u mnie, na chwilę przed wyjazdem majowym, sobota techniczna. ale za to niedziela... w niedzielę proponuję wyjazd w kierunku południowym, pod prąd Warty w stronę Śremu. dla zainteresowanych-trasa~100km, zbiórka pod AWF od strony Drogi Dębińskiej, godz.10:30 pozdrowienia!
martwa wiewiórka Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 Dydym, nie napisałeś skąd startujesz w sobotę Mam nadzieję że jedziesz! Nie widzę jakoś tłumu chętnych, możliwe że sami pojedziemy...napisz czy będziesz przy źródełku czy gdzies tam po drodze się spotkamy... to jeszcze napiszę raz coby sie w razie czego komu nie pomyliło: sobota - start Malta źródelko - 10.00 - kierunek Skoki - ok. 140 km niedziela - 10.30 - zbiórka pod AWF na Drodze Dębińskiej -jedziemy pod prąd w stronę Śremu;) - 10.30 - koło 100 km
Dydym Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 dołączę się gdzieś na Puszczy Zielonce, tylko pytanie gdzie ? Może jezioro Kamińsko ?
LoPi Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 Hej, Niestety nie mogę dołączyć. Pewne rzeczy się potoczyły nie tak jak miały i nie ma mnie w poznaniu na weekend. Mam nadzieje, że jeszcze sie wybierzemy. Pozdrawiam
aldona Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Napisano 28 Kwietnia 2008 pogoda nas rozpieszcza ostatnimi czasy. i jak nam z tym dobrze ) w długi weekend też tak chcemy! propozycji żadnych nie będzie, jedziemy pojeździć po innych okolicach wykorzystajcie czas i bawcie się pięknie! pozdrowienia!
aldona Napisano 8 Maja 2008 Autor Napisano 8 Maja 2008 Dzięki Kryniu! W kotlinie przepięknie było ) najwyżej wjechaliśmy na 1123m npm (Przełęcz śnieżnicka), a i kilometrażyk nienajgorszy wyszedł. W najbliższy weekend chwilę będzie ciszej, ale następny już na pewno coś wykręcimy pozdrowienia! i do zobaczenia!
AdrianCR1 Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Witam a w ten week gdzieś planujecie wyjechać a dokładnie w piatek podro dla wiewiórki pamietasz kobyla Góre ?;>
martwa wiewiórka Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Jasne Adrian że pamiętam:) pozdrowienia;) W piatek ja raczej nie wyjadę nigdzie bo pracuję ale może kto sie skusi? za to wyjaśnia się na razie niedziela: w niedzielę planujemy do Obornik sie przejechać, trasa plus minus 100 km duzy procent terenowy, czas i miejsce zbiorki - najprawdopodobniej Most Teatralny przy Roosvelta, godzina 10.00 natomiast sobota -trasa jeszcze w planowaniu:)
xnz Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Jasne Adrian że pamiętam:) pozdrowienia;)W piatek ja raczej nie wyjadę nigdzie bo pracuję ale może kto sie skusi? za to wyjaśnia się na razie niedziela: w niedzielę planujemy do Obornik sie przejechać, trasa plus minus 100 km duzy procent terenowy, czas i miejsce zbiorki - najprawdopodobniej Most Teatralny przy Roosvelta, godzina 10.00 natomiast sobota -trasa jeszcze w planowaniu:) Cześc wszystkim. Witam serdecznie , to mój pierwszy post :-) na tym forum. Piszę do was z zapytaniem czy macie jakąś stałą ekipę ,czy jest może szansa do podłączenia się pod wyżej opisywane wypady weekendowo rowerowe? pozdrawiam Michał p.s jestem z Murowanej Gośliny :-)
Dydym Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Cześć xnz Jestem z Biedruska, wiec można gdzieś razem skoczyć. W niedziele śmigamy z ekipą do obornik, oczywiście serdecznie zapraszam. Może masz jutro czas na pośmiganie ? Pasuje mi od rana do 14. jeśli coś to wal na GG: 1698848 nawet jeśli jestem niedostępny to pisz. Pozdrawiam
xnz Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Cześć xnzJestem z Biedruska, wiec można gdzieś razem skoczyć. W niedziele śmigamy z ekipą do obornik, oczywiście serdecznie zapraszam. Może masz jutro czas na pośmiganie ? Pasuje mi od rana do 14. jeśli coś to wal na GG: 1698848 nawet jeśli jestem niedostępny to pisz. Pozdrawiam witam cię serdecznie zagadałem na gg :-)
AdrianCR1 Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Ja od nie dawana mam rower w poznaniu z miłą checia z kims sie zgadam na jezdzenie bo terenów tutejszych nie znam za bardzo w week wiewiórko ciezko bedzie bo mam słuzbe przewaznie mam czas w tygodniu popoludniu ale na inny week moze mi sie uda wolne załatwic to gdzies z wami smigne a puki co szukam kogos kto ma czas i chceci pokazac tutejsza okolice pozdrawaim moje gadu 3630576
aldona Napisano 14 Maja 2008 Autor Napisano 14 Maja 2008 Pozdrowienia Adrian! pewnie, że Kobylą pamiętamy i miło wspominamy Witamy Panie xnz! Dydym Cię pewnie nieźle dziś w tej Zielonce przewiózł?! A z planów na najbliższy weekend (coś nas deszczem straszą znów??) sobota: wyjazdówka z dojazdówką. 8:42 pociągiem do Jarocina (jeden przejazd:11zł+4,50 rower) tam ~100km po Żerkowsko-Czeszewskim Parku Krajobrazowym i pod wieczór powrotnie pociągiem z Jarocina lub okolic niedziela: zaproszenie dla Growi i wszystkich sympatyków na towarzyską przejażdżkę do Obornik; powrotnie przez Zielonkę. coś w okolicach 100km wyjdzie. czas i miejsce zbiórki na obecną chwilę: godz.10, na moście tetralnym od strony ul.Roosevelta. oby z tym załamaniem pogody to pic na wodę był pozdrowienia!
xnz Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Pozdrowienia Adrian! pewnie, że Kobylą pamiętamy i miło wspominamy Witamy Panie xnz! Dydym Cię pewnie nieźle dziś w tej Zielonce przewiózł?! A z planów na najbliższy weekend (coś nas deszczem straszą znów??) sobota: wyjazdówka z dojazdówką. 8:42 pociągiem do Jarocina (jeden przejazd:11zł+4,50 rower) tam ~100km po Żerkowsko-Czeszewskim Parku Krajobrazowym i pod wieczór powrotnie pociągiem z Jarocina lub okolic niedziela: zaproszenie dla Growi i wszystkich sympatyków na towarzyską przejażdżkę do Obornik; powrotnie przez Zielonkę. coś w okolicach 100km wyjdzie. czas i miejsce zbiórki na obecną chwilę: godz.10, na moście tetralnym od strony ul.Roosevelta. oby z tym załamaniem pogody to pic na wodę był pozdrowienia! cześc i witaj Aldona! Fajniutko było troszkę pojezdziliśmy z Dydymem. Cieplutko wypowiadał się o waszych weekendowo rowerowych wypadach i apetytu na przejażdzki mi narobił ;-). Nawet się umówiliśmy na niedzielę wraz z Growi oczywiście :-) i na piątek po puszczy także :-). Z tym deszczem to lepiej żeby się mylili. Wasze wypady, i sobotni i niedzielny są bardzo interesujące. W niedzielę z tego co ustaliłem z Dydymem dołączymy do was może gdzieś na trasie (Złotniki?). pozdrawiam M.
aldona Napisano 16 Maja 2008 Autor Napisano 16 Maja 2008 Czy ktoś z Państwa reflektuje na jutrzejszą wyjazdówkę? umówilibyśmy się wówczas we wskazanym miejscu na pkp. pozdrowienia!
xnz Napisano 16 Maja 2008 Napisano 16 Maja 2008 Czy ktoś z Państwa reflektuje na jutrzejszą wyjazdówkę? umówilibyśmy się wówczas we wskazanym miejscu na pkp. pozdrowienia! witajcie , z ogromnym żalem(serio :-)) informuję że już komuś obiecałem tą sobotę :-( , ale jeżeli jeszcze się kiedyś w tamte strony będziecie wybierać to jestem pierwszy na liście pozdrawiam serdecznie M. p.s. nie chcę żadnego deszczu w weekend ;-)
wojtasin Napisano 16 Maja 2008 Napisano 16 Maja 2008 p.s. nie chcę żadnego deszczu w weekend ;-) Zapowiada się całkiem dobrze - http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=14&...r=&ikonka=1 A jako, że to ukłon w moją stronę - czuję się zobowiązany do uczestnictwa
martwa wiewiórka Napisano 16 Maja 2008 Napisano 16 Maja 2008 jade w sobote i w niedziele tez tylko zebym nie zaspała na ten pociąg:)
Vera Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 To ja może się i dołączę przy następnych wypadach ;] Przyda się raz po raz dłuższy dystans i wreszcie jakieś nowe tresy, bo ile można Rusałk-strzeszynek, Malta, Cytadela... Wczoraj nie wiem jak Was ale spotkałam mnie burza, a dziś mam nadzieje, że z tych chmurzysk nie spadnie na was nic ostrego! No i witam wszystkich z Poznania i okolic ;]
wojtasin Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 Wczoraj nie wiem jak Was ale spotkałam mnie burza, a dziś mam nadzieje, że z tych chmurzysk nie spadnie na was nic ostrego! Wczoraj z rzecz nieprzyjemnych spotkała nas tylko inwazja wszelkiej maści komarów, much i innego latającego dziadostwa, poza tym było bardzo sympatycznie, tylko ramiona sobie ciut za bardzo przypiekłem A dziś to zaspałem dość zdecydowanie...
martwa wiewiórka Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 cześć Vero, nic nie spadło na nas wczoraj:) Dzisiaj leciutko pokropiło - tyle co nic! Wczoraj bylo bardzo fajnie, a bylismy ekipą trzyosobową - a dzisiaj - żałuj Wojtek że zaspałeś, grupa była liczna i wesoła, kilometraż mniejszy niż wczoraj, za to z wiekszym procentem terenowym. Weekend bardzo moim zdaniem udany i dzięki wsjem za towarzystwo! Vera, zapraszamy następnym razem oczywiscie, jeżeli bedziesz miała ochotę. możesz też zaglądać na forum Growi z którymi zawsze sie jezdzi przesympatycznie: http://www.growi.lua.pl/forum/
xnz Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 cześć Vero, nic nie spadło na nas wczoraj:) Dzisiaj leciutko pokropiło - tyle co nic!Wczoraj bylo bardzo fajnie, a bylismy ekipą trzyosobową - a dzisiaj - żałuj Wojtek że zaspałeś, grupa była liczna i wesoła, kilometraż mniejszy niż wczoraj, za to z wiekszym procentem terenowym. Weekend bardzo moim zdaniem udany i dzięki wsjem za towarzystwo! Vera, zapraszamy następnym razem oczywiscie, jeżeli bedziesz miała ochotę. możesz też zaglądać na forum Growi z którymi zawsze sie jezdzi przesympatycznie: http://www.growi.lua.pl/forum/ dzięki extra wypad (za) dużo asfaltu ale fajna wspólna jazda pozdrawiam całe Growi ;-)
Vera Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 no to mnie wczoraj zmiotło prawie razem z ulewą i piorunami, a Wam się udało:P Dzisiaj mi się bardziej udało, bo wybrałam się w stronę puszczy do Tuczna i o dziwo nic deszczowego nie spotkałam. Dzięki za linka, zajrzę ;]
aldona Napisano 21 Maja 2008 Autor Napisano 21 Maja 2008 Dla chętnych i zainteresowanych: jutro, to jest czwartek BC: zbiórka pod AWF od strony Łęgów Dębińskich, godz: 11:00 miejsce akcji: wyjazd w kierunku południowym (docelowo jez. Wonieść) dystans: będzie więcej niż 100, mniej niż 200 sobota: planowany jest wyjazd w Puszczę Notecką, wyjazd pociągiem do miejscowości Miały, godz. 8:37, powrót z szamotuł pkp albo rowerem-zależnie od czasówki. ktoś z Państwa zainteresowany? pozdrowienia!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.