aldona Napisano 29 Marca 2008 Autor Napisano 29 Marca 2008 noi się rozpadało deszczem. pada mniej lub więcej niestety. zaglądam na numeryczną: http://meteo.icm.edu.pl/ i wszystko ok. to deszcz wielkoskalowy na pełnej legalizacji ale tylko do jakiejś 13. ze swojej strony-dla tych, którym nie przejdzie ochota na rowerową przejażdkę, mogę zaproponować ponowną ustawkę 13:30 i jakąś krótszą traskę. miejsce zbiórki bez zmian. ten słoneczny ciepły piątek narobił mi apetytu. tak łatwo sie nie poddam
slavecek Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 W takim razie będę o 13:30, no chyba że nie przejdzie.
aldona Napisano 29 Marca 2008 Autor Napisano 29 Marca 2008 Panie Pedros, carramba (no co-prawie jak don Pedro;) pięknie dziękuję za towarzystwo! czasem słońce, czasem grad, a co zlego to nie ja myślę, że jakieś ~ 90 możemy sobie policzyć, z czego 50 w zacnym terenie i warunkach. wiosna. ot co. a burza przepiękna była. do następnego! pozdrowienia!
slavecek Napisano 30 Marca 2008 Napisano 30 Marca 2008 Pani Aldono, było super; towarzystwo, pogoda, trasa, wprost rewelacja. Zerknąłem w mapkę i rzeczywiście kawałek wyszedł niezły . Pozdrawiam i do następnego!
aldona Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Napisano 2 Kwietnia 2008 W nadziei na rowerową pogodę w weekend kilka dni wiosny i już rozpasanie ) mam dla Państwa następujące propozycje: sobota: tam i z powrotem przez Zielonkę czyli co w puszczy piszczy; sugerowane miejsce i czas zbiórki: Malta, tablica z planem przy starcie (narożnik Jana Pawła II i Majakowskiego), godz. 10:30 niedziela - pozwolę sobie zacytować Jędruha "Zapraszamy do wspólnego wypadu nad Wartę w rejonie wsi Dąbrowa koło Zaniemyśla .Spotkanie przy źródełku na Malcie 06,04 godz 10" no to byle do piątku, a potem z górki!! pozdrowienia!
Porky Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Aldono dzisiejsze rowerowanie było zacne. Jazda po Zielonce bez jakiegoś konkretnego celu ma swoje uroki:P Nie ma to jak łamanie wszelkich zasad i omijanie szlaków rowerowych hej
aldona Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Napisano 5 Kwietnia 2008 Ano! pojeździliśmy po Zielonce wzdłuż i wszerz bez zoobowiązań. nie odpuściliśmy dziś chyba żadnej góreczce Kto nie był, niech żałuje! Dzięki za towarzystwo!
martwa wiewiórka Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Moi drodzy, weekend się zbliża i oby był słoneczny... W związku z tym zapraszamy z Aldoną na wycieczki weekendowe: w sobotę planujemy przelot przez Wielkopolski Park Narodowy w stronę Stęszewa, powrót przez okolice jez. Niepruszewskiego, planowany dystans - ok. 100km Spotykamy się o 10.30, na skrzyżowaniu Królowej Jadwigi i Drogi Dębińskiej, pod AWF. w niedzielę - tez chcemy jechać, ale trasa jest jeszcze w ustaleniu, w każdym razie planowany dystans to również około setki. dopiszę jeszcze miejsce spotkania i godzinę oraz kierunek na niedzielę najpóźniej jakos do jutra popołudnia. Zastrzeżenie pogodowe: jeśli będzie w psy lało (odpukać!) to nie jedziemy...ale miejmy nadzieje że tak nie bedzie:)
aldona Napisano 11 Kwietnia 2008 Autor Napisano 11 Kwietnia 2008 południe jakiś czas temu minęło, to może ja coś wpiszę w niedzielę proponuję pojechać w północne regiony miasta przez Morasko w stronę Obornik, dystans zwyczajowy: ~100 km, proponowany czas i miejsce zbiórki - godz.10:15, Most Teatralny od ul.Roosevelta. coś nas jutro przed południem deszczem straszą wrrr :| gdyby okazali się tacy nieomylni i o 10:30 jednak padało-proponuję się spotkać jak się już wypada i pojechać jakąś skróconą trasę. do zobaczenia!
martwa wiewiórka Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 Na razie jednak leje za bardzo, w zwiazku z czym odczekajmy - przecież kiedyś przestanie:) Jakby trochę przestało to pojedziemy;) no dobra, może się wypadało, więc jakby kto jeszcze dzisiaj chciał, to ja sie z Aldoną spotykam pod AWF o 15. Jakaś skrócona trasa:) ...no i po 15 juz faktycznie nie padało:) gdyby kto jutro chciał jechać - a pogoda wedle numerycznej ma być całkiem całkiem - to 10.15 Most Teatralny od ulicy Roosvelta, kierunek Oborniki:)
aldona Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Napisano 13 Kwietnia 2008 znów nam się pięknie weekend rowerowo udał Kryniu- żałuj! dzisiejsza aura bez zastrzeżeń najmniejszych była a jak Państwo Growi się zaprezentowali we flagowych kolorach na szerszym forum? pozdrowienia!
jędrek107 Napisano 14 Kwietnia 2008 Napisano 14 Kwietnia 2008 No Growi zaprezentowało się pięknie,i w ogóle było miło była kiełbaska ,koszulki,niebieskie tabletki , ja wygrałem kredki (naprawdę).Ogólnie super.
aldona Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Napisano 14 Kwietnia 2008 Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, Kolorowe kredki bardzo lubią mnie, Kolorowe kredki kiedy je poproszę, Namalują wszystko to co chcę! piękna nagroda! z potencjałem! pozdrowienia!
aldona Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Napisano 18 Kwietnia 2008 a jednak będzie rowerowy weekend! w sobotę chętnych na towarzyską stówkę zapraszamy przez Skórzewo, jez. Niepruszewskie do Buku, powrotnie przez ~Duszniki, Lusowo, Kiekrz. zbiórka: godz. 11:00, pod starym zoo - ul. Zwierzyniecka w niedziele-trasę po wpn poprowadzi wiewiórka. zbiórka pod AWf, od strony Drogi Dębińskiej, godz. 10:30 na pewno wypadało się w tygodniu! do zobaczenia!
Kryniu Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 wchodzę ...Aldona -jesli by było małe grono -zbiórka może troszke wcześniej?
martwa wiewiórka Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 Kryniu - jesli mozna - ja bym nalegała na te 11 w sobote jednak, jak Aldonka napisała... Mi pasuje bardzo akurat 11, bo dzis tyram do pozna w noc;) Ale - wiekszośc decyduje, i ja sie ewentualnie dostosuję Ino-nie wiem czy wiekszość jeszcze dzis tu zajrzy! Niedziela to jak chcecie-mi 10.30 pasuje...
martwa wiewiórka Napisano 19 Kwietnia 2008 Napisano 19 Kwietnia 2008 świetnie mi sie dzisiaj jechało, dziekuje całemu towarzystwu! mi wyszło jakieś 108 km, ale to łacznie z podjazdem do apteki, który musiałam po powrocie uskutecznić - sama wycieczka około 105 pewnie... no i nie zapominajmy że duży procent wycieczki dzisiejszej upłynał pod znakiem wiaterku, niestety wcale nie w plecki:) jak się okazuje, najgorzej przejezdne tereny znajdowaly sie na osiedlu domków jednorodzinnych blisko Poznania:D do zobaczenia jutro!
LoPi Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam, Kiedy ponowny jakiś wypad ? z chęcią bym się gdzieś dołączył Pozdrawiam
martwa wiewiórka Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 myślę, że w sobotę a pewnie i w niedzielę też Zapraszamy oczywiście...
martwa wiewiórka Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 Weekend za pasem... Proponuję w sobotę pojechać do Skoków - przez Zielonkę. Do Skoków terenowo, ze Skoków bardziej asfaltowo. Przewidziany kilometraż - koło 140 km. (Dydym miałby sporo mniej tym razem:) miejsce spotkania - sobota, Malta źródełko, 10.00. jesli kto ma ochotę - dajcie znać
Dydym Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 Co tu dużo pisać, oczywiście jadę mam nadzieje ze trochę ludzi sie przyłączy Pozdrawiam
martwa wiewiórka Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 Dydym, a skąd bedziesz startował, podjedziesz do Poznania czy gdzies po drodze dołaczysz?
Dydym Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 a nie wiem jeszcze skąd będę startował. Napisze jutro wieczorkiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.