Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym nieśmiało przypomnieć, że zimą też jeździmy - tu np. foty z 5 stycznia:

http://www.genetyk.com/20080105/

I zawsze jesteśmy otwarci na nowych ludzi :-)

Info o kolejnych wycieczkach pojawia się w czwartek/piątek na tej stronie:

http://www.cyklista.org/

Zazwyczaj raz w tygodniu (w sobotę lub w niedzielę) gdzieś jedziemy.

Tu jest taka ściąga, gdzie są spisane wycieczki za 2007r. To jest to, co było w ogłoszeniach na stronie.

http://cyklista.org/index.php?option=com_e...1&year=2007

I tyle. Wczoraj parę osób wybrało się w lasy czerniejewskie koło Wrześni, podobno był niezłu ubaw z powodu lodu :-)

Napisano

Chyba każdy przez ostatnie kilka dni nieźle się bawił w okolicznych lasach :( Co oczywiście przekłada się na ból niektórych części ciała :)

Napisano

Też się tak staram przewracać, jednak wczoraj zostałem zaskoczony niedaleko Malty :( (koło parkingu przy Antoninku) i próbując skontrować uślizg tylko pogorszyłem sytuację i spadłem prosto na... hmmm... prawą część kości miedniczej :) Było tak ślisko, że miałem problem z ustaniem na nogach :)

Napisano

No zaczyna się ruch na rowerowych ścieżkach , byłoby pięknie gdyby nie ten lód na bocznych drogach ale chyba nie ma szans na poprawę w ciągu najbliższych tygodni.

Napisano
Proszę proszę toż to elita AKTRu.Pozdrowienia od Growi.

Dzięki za pozdrowienia i nawzajem :)

Hmm ...złośliwe stworzenie :) "Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do edycji tej wiadomości"

To chciałem dopisać ale chyba nie zdążyłem:

I tak ogolnie to mam pomysl, ze moznaby czasem wybierac sie na wspolne wypady (na przyklad na te co zaczynaja sie w Poznaniu). Zwlaszcza teraz zima - bo w tym okresie od nas jezdzi tylko po kilka osob, wiec sumarycznie (my + wy) dzikich tlumow mam nadzieje nie bedzie. Nasi planuja trase zazwyczaj w srode wieczorem na spotkaniach klubowych, w zwiazku z tym zazwyczaj jest troche czasu na uzgadnianie szczegolow. No chyba, ze chcecie jezdzic we wlasnym gronie to my tam narzucac sie nie bedziemy :)

Napisano

No my to z wami już z nieraz jeździliśmy i na pewno się razem gdzieś wybierzemy ino my musimy jako grupa troszkę okrzepnąć i na pewno się z wami lub was zaprosimy na wspólny wypadzik ,pozdrawiamy wszystkich Cyklistów.

Napisano
No my to z wami już z nieraz jeździliśmy i na pewno się razem gdzieś wybierzemy ino my musimy jako grupa troszkę okrzepnąć i na pewno się z wami lub was zaprosimy na wspólny wypadzik

O wlasnie, wymyslcie jakas ciekawa traske po wertepach :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Was bracia i siostry roweromaniakalni <_<

Od niedawna zamieszkuje Poznań, a dokładniej na dzielicy Dębięc. Niestety nie znam okolic a tym bardziej scieżek a raczej terenów do posmigania.

Jutro tzn. 09.02.2008 zamierzam się wybrać na "dziewiczą przejażdżkę".

Będzie to moja pierwsza wyprawa od dłuższego czasu, więc raczej będzie to podróż rekreacyjna.

Z chęcią bym z kimś pośmigał, kto byłby przewodnikiem :wacko:

Proszę o info na sms-a, lub rozmowa.

Pozdrorower

LoPi

Marek 0504-057-845

Napisano

Wy to macie dobrze. Mnie czeka pobyt w chacie i nauczanie chyba.

Będę miał na uwadze ten temat.

LoPi jak nie jutro, to innym razem jakieś zwidzanie i przewodnikowanie się zapoda.

Przyjemnej jazdy

Napisano

ej, panowie, panie sesja się skończyła trzeba to oblać!

proponuję powtórkę wypadu grudniowego bodajże (tylko bez scenki z policją:D )

kto chętny? może czwartek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...