Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

PRZYPOMINAM!

Jutro TZN DZIS 20.000 kolo Starego Marycha, jakby ktoś nie wiedział to taki patafian z rowerem na Półwiejskiej!!!

Napisano

snuffi mam Ci wyslac dane do zapłaty mandatu mailem czy pocztą?

PS było grubo :) nie udało mi sie wstac dzisiaj na 8 rano....

Napisano

no cóż... ja wstałem ze spokojem koło 13;30 :thumbsup:

ej lukas, swoją drogą mogliśmy ich postraszyć że jesteśmy z administracji i dostaną bana:P

Napisano

nooo...yyyy...snuffiemu zachciało sie spotkac z panna, a nam z Biera sie nudzilo wiec zeby nie marnowac cennego czasu otworzylismy se piwka na przystanku na rondzie solidarnosci....pech chciał że po paru minutach przejezdzala tamtedy lodówka....2x20zł :D a snuffiemu sie udało :D

Napisano

no wiadomo ze i tak szczesliwie sie to skonczylo, dlatego nic nie kombinowalismy tylko grzecznie przyjelismy kwitki do zaplaty :D

no a jak butelka jest ubrana to wtedy jest legalnie?

Napisano

Tak jest:) Mi bynajmniej wypisując mandat pan policjant zalecił że" jak juz musicie to wrzućcie tą butelke w jakis worek co by jej nie było widać".

Napisano

dalej Biera kasuj te ostatnie posty bo jeszcze sie po forum rozdmucha i stracisz tą zaszczytną posade moda ;)

PS zaplaciles juz mandat?

PS2 dejot widzialem Cie dzisiaj jak wychodziles z elektryka z komorka przy uchu :)

PS3 kiedy robimy powtórke, żeby nieobecni poprzednio nadrobili zaległości?

Napisano

nie, nie zapłaciłem

nie chce mi sie isc do banku:)

poza tym ostatnio oszczędzam jak mogę bo spodnie na rower potrzebuje (już raz miałem na nie kasę ale przepadła wraz z mandatem za jazdę bez biletu (135 :))

Napisano

growi jeździ w niedzielę o 10

a ja w niedziele o 10 mam azs - jak bedziecie gdzies jechac w tygodniu to moge sprobowac, ale na razie niestety,,,

co do piosenki (jakiej piosenki?):) to luz:)

Napisano
Ktoś chętny na rower?! Teraz.

Gdybyś tak godzinę temu... Za chwilę jadę na działkę teren trochę przed zimą posprzątać... Ale jutro będę :)

Ale masz pogodę - chyba byłeś grzeczny :)

Pozdrower

Napisano

Jooo:) hehehe nie wiedziałem nawet ze tyle osob bedzie czytało ten post:D No dalej dalej może któ jeszcze?:)

No tudno sniadanko sie skonczyło nie mam co czekac:) Pozdro wszystkim, jade:)

Napisano

Halo Poznań ktoś chętny jutro na rower? godz 12-15 gdzies tak pewnie, okolo 30, 40 km w tempie nie spacerowym. gg 3567561, powinienem przed wyjazdem zajrzeć

Napisano

z czasem, postępem i nauką ;) Drodzy Państwo!

Dla Wszystkich najlepsze życzenia świąteczne i noworoczne!!

Świąt w kółko! a najlepiej dwa!

kto żyw na rower! mały pomysł na świąteczny czas:

a24ec7d49b84378fm.jpg

pozdrowienia!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...