Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj Beszczepan! :)

O jaki:P Jeszcze niedawno uważał że 9 rano to noc a teraz chce się na 8:30 na forum umawiać. Dla wszystkich, którzy jutro tu zaglądną - mnie jutro nie będzie (chyba, że o 8:30 słońce będzie świeciło). Wszystko zwalam na Systemy Operacyjne Czasu rzeczywistego z których na środę muszę mieć program a idzie mi to jak krew z nosa :) Także mnie jutro nie ma. Jak coś w tygodniu można by się zebrać jeśli się nadarzy lany wolny w miarę dzień. Jak tam u Was środa wygląda?

Napisano

Te studenci-bikerzy i inni-bikerzy co z tym piwem?

Ladnie to tak narobic smaka a potem nic?;)

My z Lukasem spotykamy sie na pewno w przyszlym tyg bo przywioze jego zakupy z CR.

Proponuje czwartek 6 grudnia 20.00 kolo Starego Marycha - takie Mikołajkowe Piwo ;)

Napisano

Ale pytania retoryczne zadajesz:P Każdy jest za ;) Tylko do 6go to jednak sporo czasu jak dla studenta:P Moje najbardziej dalekosiężne plany kończą się na na jutrze bo mam deadline z systemów operacyjnych ;) Ale wstępnie jestem za. ;)

Napisano
Cześć Beszczepan witamy na forum mam nadzieję że niedługo na własnym,no a teraz na nowych oponkach to pociśniesz że hej.

No.. pocisnę... jeśli będzie okoliczność przyrody, tudzież towarzystwo...

Praca mnie (jak zwykle) przywiązała do godzin popopołudniowych ale nic to... dam radę!

Pozdrawiam druha Jędrucha i wszystkich krewnych i znajomych królika, hej

Czekam na hasło wyjazdowe. Nie musi być sto km - bo ..zimno trochę ...ale jakby cokolwiek.. to też by było nieżle:)

wasza beszczepan

ps. a wydawało mi się że nie mogę ..na forum... A mogę! no i bardzo dobrze

Napisano

w sumie to ja teraz też mam czas raczej rano tylko więc jak dostanę odpowiednią motywację (czyt: ktokolwiek do towarzystwa) to mogę się dobudzić rano na wycieczkę 30 km:)

Napisano
No.. pocisnę... jeśli będzie okoliczność przyrody, tudzież towarzystwo...

Praca mnie (jak zwykle) przywiązała do godzin popopołudniowych ale nic to... dam radę!

Pozdrawiam druha Jędrucha i wszystkich krewnych i znajomych królika, hej

Czekam na hasło wyjazdowe. Nie musi być sto km - bo ..zimno trochę ...ale jakby cokolwiek.. to też by było nieżle:)

wasza beszczepan

ps. a wydawało mi się że nie mogę ..na forum... A mogę! no i bardzo dobrze

No pewnie jak się chce to można wiele nawet dobić się na forum napisz czy pasuje Tobie GROWI pa i do zobaczyska
Napisano

Mysle ze na cywila, bo to mikolajki to bedzie ciezko sie gdziekolwiek wbic a tym bardziej z rowerami

Ja na pewno bede po cywilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...