dejot Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 Witaj Beszczepan! O jaki:P Jeszcze niedawno uważał że 9 rano to noc a teraz chce się na 8:30 na forum umawiać. Dla wszystkich, którzy jutro tu zaglądną - mnie jutro nie będzie (chyba, że o 8:30 słońce będzie świeciło). Wszystko zwalam na Systemy Operacyjne Czasu rzeczywistego z których na środę muszę mieć program a idzie mi to jak krew z nosa Także mnie jutro nie ma. Jak coś w tygodniu można by się zebrać jeśli się nadarzy lany wolny w miarę dzień. Jak tam u Was środa wygląda?
lukas_t1 Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 wybiera sie ktos dzisiaj? chyba nie...w takim razie bede krecic sam
dejot Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Albo przymarzł do siodełka i do kompa nie może podjechać
jędrek107 Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Cześć Beszczepan witamy na forum mam nadzieję że niedługo na własnym,no a teraz na nowych oponkach to pociśniesz że hej.
snuffi Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Te studenci-bikerzy i inni-bikerzy co z tym piwem? Ladnie to tak narobic smaka a potem nic? My z Lukasem spotykamy sie na pewno w przyszlym tyg bo przywioze jego zakupy z CR. Proponuje czwartek 6 grudnia 20.00 kolo Starego Marycha - takie Mikołajkowe Piwo
Biera Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 obywacie się smakiem? ja właśnie siedzę z Leszkiem (Leszkiem Zielonym) więc wesoło:)
snuffi Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 ja tam wole w miłym gronie poza mieszkaniem To kto jest za?
dejot Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Ale pytania retoryczne zadajesz:P Każdy jest za Tylko do 6go to jednak sporo czasu jak dla studenta:P Moje najbardziej dalekosiężne plany kończą się na na jutrze bo mam deadline z systemów operacyjnych Ale wstępnie jestem za.
beszczepan Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Cześć Beszczepan witamy na forum mam nadzieję że niedługo na własnym,no a teraz na nowych oponkach to pociśniesz że hej. No.. pocisnę... jeśli będzie okoliczność przyrody, tudzież towarzystwo... Praca mnie (jak zwykle) przywiązała do godzin popopołudniowych ale nic to... dam radę! Pozdrawiam druha Jędrucha i wszystkich krewnych i znajomych królika, hej Czekam na hasło wyjazdowe. Nie musi być sto km - bo ..zimno trochę ...ale jakby cokolwiek.. to też by było nieżle:) wasza beszczepan ps. a wydawało mi się że nie mogę ..na forum... A mogę! no i bardzo dobrze
Biera Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 w sumie to ja teraz też mam czas raczej rano tylko więc jak dostanę odpowiednią motywację (czyt: ktokolwiek do towarzystwa) to mogę się dobudzić rano na wycieczkę 30 km:)
jędrek107 Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 No pewnie jak się chce to można wiele nawet dobić się na forum napisz czy pasuje Tobie GROWI pa i do zobaczyska
beszczepan Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 No.. pocisnę... jeśli będzie okoliczność przyrody, tudzież towarzystwo... Praca mnie (jak zwykle) przywiązała do godzin popopołudniowych ale nic to... dam radę! Pozdrawiam druha Jędrucha i wszystkich krewnych i znajomych królika, hej Czekam na hasło wyjazdowe. Nie musi być sto km - bo ..zimno trochę ...ale jakby cokolwiek.. to też by było nieżle:) wasza beszczepan ps. a wydawało mi się że nie mogę ..na forum... A mogę! no i bardzo dobrze No pewnie jak się chce to można wiele nawet dobić się na forum napisz czy pasuje Tobie GROWI pa i do zobaczyska
dejot Napisano 1 Grudnia 2007 Napisano 1 Grudnia 2007 A no fakt! zdecydowanie za dużo programowania... zdecydowanie potrzebuje na piwko heheh
dejot Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 Dziś w eskulapie pokaz filmów rowerowych (freeride , dirt/street) http://www.grandapropaganda.com/obrazki/gr...ight_plakat.jpg
snuffi Napisano 4 Grudnia 2007 Napisano 4 Grudnia 2007 Przypominam: Czwartek 20.00 koło Starego Marycha!
Biera Napisano 4 Grudnia 2007 Napisano 4 Grudnia 2007 w czwartek? a z rowerami sie zgadujemy czy na cywila?
snuffi Napisano 4 Grudnia 2007 Napisano 4 Grudnia 2007 Mysle ze na cywila, bo to mikolajki to bedzie ciezko sie gdziekolwiek wbic a tym bardziej z rowerami Ja na pewno bede po cywilu
lukas_t1 Napisano 4 Grudnia 2007 Napisano 4 Grudnia 2007 a z rowerami sie zgadujemy ? oj biera biera....no nieładnie tak żeby rowerem po piwku nawet o tym nie myśl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.