jędrek107 Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 No wreszcie się pojawiłaś Wiewiórko ja już myślałem że o nas zapomniałaś wracaj do zdrowia i na szlak bo nam też tęskno za Tobą ,i mam jeszcze pytanie otwarte do Dydyma co porabiasz łobuzie że ciebie nie ma na forum. Aldonka zdrowiej bo o tej porze na rowerku trzeba mieć końskie zdrowie.
aldona Napisano 13 Października 2007 Autor Napisano 13 Października 2007 Kochani! dzięki za pozdrowienia niestety. prawda wyszła na jaw - jednak nie mam tytanowych nóg, wbrew sugestiom co niektórych zdarzyło się kontuzyjnie i opuścić nie chce..zazdroszczę Wam jak diabli!! :] bo piękny weekend się trafia... przyjemności! i bawcie się dobrze! Jedrek! dzięki jeszcze raz za życzenia!!
Color Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 Oj, pochorowały się dziewczyny... Szkoda. Ale piękne weekendy jeszcze będą w tym roku! Tak więc zdrówka życzę i do zobaczenia!
dejot Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 Na rano radzę się cieplej ubrać bo dziś w nocy m być 5 stopni mrrrrrrozzzuuuuuu zuoooooo A tak w ogóle to o której mamy pod tym wiaduktem być ?
Color Napisano 14 Października 2007 Napisano 14 Października 2007 Zacznę od truzimu: wycieczka się udała Pogoda rewelacja, choć rankiem dość zimno było. Na szczęście całość ekipy była stosownie... hmmm... odpowiednio ubrana. Nie uwierzyłbym gdybym nie zobaczył w jak prosty sposób można zrobić domowym sposobem tzw. buffa Dojechaliśmy szczęśliwie (i szybko) po drodze zostawiając Beatę, a później Jacek odbił. Ja jakoś się dokulałem. Pod domem miałem na liczniku 119,5 km. Dzięki wszystkim za udany dzień! Prześlijcie swoje pocztowe adresy na priv - porozsyłam zdjęcia.
jędrek107 Napisano 15 Października 2007 Napisano 15 Października 2007 Color dzięki za fotki już idą , oczywiście Maciek ma rację było fajowo pogoda wymodlona towarzystwo wyborne miejsce docelowe urokliwe ,tylko czasu coraz mniej no cóż jesień .
kuflik Napisano 15 Października 2007 Napisano 15 Października 2007 mam pytanie:) w niedziele, w okolicy południa, mijałem sporą<ponad 10 osób> grupę osób na trasie koło strzeszynka, w lesie, oczywiście z każdym ładnie się przywitałem;> ale zastanawia mnie co to za grupa, bo mój rewir, i jeśli częściej się grupują, to ja sie chętnie przyłącze! ktoś ma jakieś informacje?
jędrek107 Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Niestety kolego to nie nasza grupa ale zapraszamy na wspólną włóczęgę.
kuflik Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 ja bardzo chętnie:) ale przed wyjazdem dałem amorka do serwisu, jedna jazda wszystko ok, a po powrocie 24km i caly olej zjechal z prawej goleni... jak to dopracuje to bardzo chetnie!!
lukas_t1 Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 kuflik Ty lepiej trenuj na cytadeli, żeby gogol nie był zły ;p a tak wogole to witam w klubie azs pp
dejot Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Czyżby kolejni zadowoleni z wf'u studenci Polibudy? hehehe Dzieki Color za fotki wielkie! I wszystkim dziękuję za towarzystwo doborowe na kolejnej jedwabistej zajefajnej wycieczce:) Doczekać się nie mogę następnej:) A pogoda za oknem... cud miód Przejechałem się ale z braku czasu niestety nigdzie dalej.... Zeby tak było w weekend...
kuflik Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 LUKAS: po 3 miecha w USA to ja sie uciesze jak do mety dojadę a na dzień dzisiejszy to będe szczęśliwy jak znajdzie sie olej w moim amorku;p bo tak jest fajny miękki i czuły, ale to jakos nie to;p ale dam z siebie wszystko;p
Biera Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 dajecie z siebie wszystko? eee, ja rekreacyjnie jadę sorry lukas, pościgamy się na wiosnę z nowym napędem:) może zdążysz też odzyskać formę to i będzie się jak ścigać
snuffi Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 witam wszystkich Od 3 tyg mieszkam w poznaniu, jestem juz tez w azs-ie pp Mam juz rower w poznaniu, ale.... ...byty zostaly w Bydgoszczy Obstawiam ze na cytadeli dostane dubla na 2 kolku (6tyg bez roweru!)
lukas_t1 Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 LUKAS: po 3 miecha w USA to ja sie uciesze jak do mety dojadę a na dzień dzisiejszy to będe szczęśliwy jak znajdzie sie olej w moim amorku;p bo tak jest fajny miękki i czuły, ale to jakos nie to;p ale dam z siebie wszystko;p hehehe, a pamietasz jeszcze jak mówilem Ci ze jade do UK...no wlasnie...byłem tam niecale 4 miechy;p Na rowerze od początku czerwca byłem chyba z 4 razy (w PL zdazyłem sie juz rozchorować - więc znów tydzień bez bika). Będzie wesoło na tych zawodach....Ciekawe czy Lonka sie pojawi dajecie z siebie wszystko? eee, ja rekreacyjnie jadę sorry lukas, pościgamy się na wiosnę z nowym napędem:) może zdążysz też odzyskać formę to i będzie się jak ścigać no ja myśle teraz to ja sie moge ścigać z kobietami co najwyżej witam wszystkich Od 3 tyg mieszkam w poznaniu, jestem juz tez w azs-ie pp no to witam w klubie:) byłeś na zebraniu we wtorek?
kuflik Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 to może nie będzie tragedii;p w końcu codziennie conajmniej 40 minut na aluminiowym holendrze spędzałem;p więc duzo kofeiny, troche glukozy i heyaa;p do mety dotre:D
snuffi Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 bylem bylem na zebraniu jak w skali 1-10 trudna jest trasa?
dejot Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Panowie:) Forum duże zmieści sie jeszcze jeden temat Nie Twórzmy OT bo widzę że dyskusja zapanowała wartka wśród AZS'owców;)
dejot Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 No Ludu Poznania i okolic a co Wyście tak zamilkli? Czyżby aura zmroziła zapał na rowerowe ustawki? Ma ktoś jakieś plany do podłaczenia sie na zaczynający się właśnie weekend? Ja to myślałem może jutro około 22ej -23ej jakiś drobny nocny rower o ile rzecz jasna w dzień nigdzie mnie nie wywieje na przejażdżke:)
Color Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 Eeehhh... Mnie ostatnio połamało w krzyżu (stara kontuzja się odezwała) no i w ogóle taki jakiś ogólny romantyzm (to od wilgoci), że niestety nie da rady...
jędrek107 Napisano 27 Października 2007 Napisano 27 Października 2007 No to kuruj się Maciuś żebyś za tydzień był na chodzie .
aldona Napisano 6 Listopada 2007 Autor Napisano 6 Listopada 2007 Pozdrowienia Drogim Państwu! żebyście wiedzieli, że o Was pamiętam! leczę i kuruję grzecznie swoje przyczepy mięśniowe..i kombinuję pomysły na następny sezon rowerem grzeczniutko tylko i króciutko na odcinku dom-praca-dom. Maciek! wracaj do zdrowia!
jędrek107 Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 No witamy witamy i czekamy na wspólny wypadzik jeśli do wiosny to długo ale cóż cierpliwi będą nagrodzeni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.