Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No wreszcie się pojawiłaś Wiewiórko ja już myślałem że o nas zapomniałaś

wracaj do zdrowia i na szlak bo nam też tęskno za Tobą ,i mam jeszcze pytanie otwarte do Dydyma co porabiasz łobuzie że ciebie nie ma na forum.

Aldonka zdrowiej bo o tej porze na rowerku trzeba mieć końskie zdrowie.

Napisano

Kochani!

dzięki za pozdrowienia :)

niestety. prawda wyszła na jaw - jednak nie mam tytanowych nóg, wbrew sugestiom co niektórych ;)

zdarzyło się kontuzyjnie i opuścić nie chce..zazdroszczę Wam jak diabli!! :] bo piękny weekend się trafia...

przyjemności! i bawcie się dobrze!

Jedrek! dzięki jeszcze raz za życzenia!! :)

Napisano

Oj, pochorowały się dziewczyny... Szkoda. Ale piękne weekendy jeszcze będą w tym roku!

Tak więc zdrówka życzę i do zobaczenia!

Napisano

Zacznę od truzimu: wycieczka się udała :D

Pogoda rewelacja, choć rankiem dość zimno było. Na szczęście całość ekipy była stosownie... hmmm... odpowiednio ubrana. Nie uwierzyłbym gdybym nie zobaczył w jak prosty sposób można zrobić domowym sposobem tzw. buffa :P

Dojechaliśmy szczęśliwie (i szybko) po drodze zostawiając Beatę, a później Jacek odbił. Ja jakoś się dokulałem.

Pod domem miałem na liczniku 119,5 km.

Dzięki wszystkim za udany dzień!

Prześlijcie swoje pocztowe adresy na priv - porozsyłam zdjęcia.

Napisano

Color dzięki za fotki już idą , oczywiście Maciek ma rację było fajowo pogoda wymodlona towarzystwo wyborne miejsce docelowe urokliwe ,tylko czasu coraz mniej no cóż jesień .

Napisano

mam pytanie:) w niedziele, w okolicy południa, mijałem sporą<ponad 10 osób> grupę osób na trasie koło strzeszynka, w lesie, oczywiście z każdym ładnie się przywitałem;> ale zastanawia mnie co to za grupa, bo mój rewir, i jeśli częściej się grupują, to ja sie chętnie przyłącze! ktoś ma jakieś informacje?

Napisano

ja bardzo chętnie:) ale przed wyjazdem dałem amorka do serwisu, jedna jazda wszystko ok, a po powrocie 24km i caly olej zjechal z prawej goleni... jak to dopracuje to bardzo chetnie!!

Napisano

Czyżby kolejni zadowoleni z wf'u studenci Polibudy?:D hehehe

Dzieki Color za fotki wielkie! I wszystkim dziękuję za towarzystwo doborowe na kolejnej jedwabistej zajefajnej wycieczce:) Doczekać się nie mogę następnej:)

A pogoda za oknem... cud miód :) Przejechałem się ale z braku czasu niestety nigdzie dalej.... Zeby tak było w weekend... :D

Napisano

LUKAS: po 3 miecha w USA to ja sie uciesze jak do mety dojadę:rolleyes: a na dzień dzisiejszy to będe szczęśliwy jak znajdzie sie olej w moim amorku;p bo tak jest fajny miękki i czuły, ale to jakos nie to;p ale dam z siebie wszystko;p

Napisano

dajecie z siebie wszystko?

eee, ja rekreacyjnie jadę

sorry lukas, pościgamy się na wiosnę z nowym napędem:) może zdążysz też odzyskać formę to i będzie się jak ścigać:rolleyes:

Napisano

witam wszystkich :)

Od 3 tyg mieszkam w poznaniu, jestem juz tez w azs-ie pp :P

Mam juz rower w poznaniu, ale....

...byty zostaly w Bydgoszczy ;)

Obstawiam ze na cytadeli dostane dubla na 2 kolku :) (6tyg bez roweru!)

Napisano
LUKAS: po 3 miecha w USA to ja sie uciesze jak do mety dojadę :) a na dzień dzisiejszy to będe szczęśliwy jak znajdzie sie olej w moim amorku;p bo tak jest fajny miękki i czuły, ale to jakos nie to;p ale dam z siebie wszystko;p

hehehe, a pamietasz jeszcze jak mówilem Ci ze jade do UK...no wlasnie...byłem tam niecale 4 miechy;p Na rowerze od początku czerwca byłem chyba z 4 razy (w PL zdazyłem sie juz rozchorować - więc znów tydzień bez bika). Będzie wesoło na tych zawodach....Ciekawe czy Lonka sie pojawi

dajecie z siebie wszystko?

eee, ja rekreacyjnie jadę

sorry lukas, pościgamy się na wiosnę z nowym napędem:) może zdążysz też odzyskać formę to i będzie się jak ścigać B)

no ja myśle :D teraz to ja sie moge ścigać z kobietami co najwyżej :P

witam wszystkich :P

Od 3 tyg mieszkam w poznaniu, jestem juz tez w azs-ie pp :P

no to witam w klubie:) byłeś na zebraniu we wtorek?

Napisano

to może nie będzie tragedii;p w końcu codziennie conajmniej 40 minut na aluminiowym holendrze spędzałem;p więc duzo kofeiny, troche glukozy i heyaa;p do mety dotre:D

Napisano

No Ludu Poznania i okolic a co Wyście tak zamilkli?:) Czyżby aura zmroziła zapał na rowerowe ustawki?:) Ma ktoś jakieś plany do podłaczenia sie na zaczynający się właśnie weekend?:D Ja to myślałem może jutro około 22ej -23ej jakiś drobny nocny rower o ile rzecz jasna w dzień nigdzie mnie nie wywieje na przejażdżke:)

Napisano

Eeehhh... Mnie ostatnio połamało w krzyżu (stara kontuzja się odezwała) no i w ogóle taki jakiś ogólny romantyzm (to od wilgoci), że niestety nie da rady...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pozdrowienia Drogim Państwu! ;)

żebyście wiedzieli, że o Was pamiętam!

leczę i kuruję grzecznie swoje przyczepy mięśniowe..i kombinuję pomysły na następny sezon :)

rowerem grzeczniutko tylko i króciutko na odcinku dom-praca-dom.

Maciek! wracaj do zdrowia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...