Color Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 A posiada Jeżeli chcesz wybrać się na totalnie lamerską wycieczkę to zapraszam. Konkretnych planów nie mam, jedynie taki żeby dość wcześnie wyruszyć - ok. 9.00 rano (jakby co to daj znać na GG). Twój "piesek" dostanie tarczę z przodu czy mi się wydaje? Pozdrawiam Nikt się nie skusi? Przewidywana trasa: Uzarzewo, Biskupice, Jezioro Kowalskie, Tuczno, Kamińsko, Owińska, Kicin, Gruszczyn, Poznań. Jak dla mnie ambitnie, ale spokojniutko bez szaleństw, chcę wrócić do domu więc pikawka nie może po drodze wyskoczyć...
dejot Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Tak jest Color- dostanie tarczę ale niestety z powodów finansowych to chyba dopiero pod koniec najbliższego miesiąca więc dużych stromizn w dół trochę boje się ryzykowac- tym bardziej że dziś sobie już facjatę pokiereszowalem deczko jak mi sie ścieżka skończyła:P heheh Jeśli piszesz o najbliższym weekendzie to na chwilę aktualną się piszę Ile km kalkulujesz? Bo ja trochę się nie orientuję w tych miejscowościach naokoło Poznania Może jeszcze trochę osób się zmobilizuje? Pozdrawiam!
aldona Napisano 25 Września 2007 Autor Napisano 25 Września 2007 po delikatnej kontuzji - wracam do żywych! i w najbliższy weekend - jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie - namawiam na dwudniówkę w borach tucholskich! planem wstępnym: wyjazd pociągiem sobota rano do miasta Bydgoszcz, gdzie wsiadamy na rowery i do przodu! nocleg planowany jest w okolicach Tucholi - poszukiwania, najdogodniejszej we wszystkich aspektach opcji, trwają. niedziela - rowerowy powrót do miasta B i pociągiem do Poznania. wątpliwości? kto pyta nie błądzi - pozostaję do dyspozycji! pozdrowienia! noi - mam nadzieję, że dacie się namówić!! a pogoda? niestety - będzie coraz gorzej..zatem korzystać póki całkiem nieźle
jędrek107 Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 Jak by ktoś reflektował to w niedzielę jedziemy na lajtową 80tkę ze Swarzędza do Obornik przez Starczanowo a powrót to się pomysli może poligon ,spotkanie godz 10 przed pawilonem meblowym w Swarzędzu (pod krzesłem). Aldona życzę sukcesów na dwudniówce, i pozdrawiam. Color jak nie ruszysz du...ska to w tym roku się nie rozkręcisz.
Diensdale Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 Nie mowie nie, ale obawiam sie, ze z przyczyn ode mnie niezaleznych psiakrew w ten weekend nie dam rady na calodniowa wyprawe. Co oczywiscie nie znaczy, ze jezdzic nie bede
Biera Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 panie, panowie sprowadziłem rower do Poznania więc i zaczynam czytać ten temat mam nadzieje ze uda nam sie zmowic na jakąś wyprawę (ma ktos czas i ochotę jutro do południa?)
jędrek107 Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Małe pytanko czy ktoś się wybiera na otwarcie szlaku cysterskiego.?bo jeśli są chętni wśród starych lub nowych znajomych to proponuję wspólny wypad forumowiczów spotkanko o 9,30 przy źródełku oczywiście na malcie .
Color Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Małe pytanko czy ktoś się wybiera na otwarcie szlaku cysterskiego.?bo jeśli są chętni wśród starych lub nowych znajomych to proponuję wspólny wypad forumowiczów spotkanko o 9,30 przy źródełku oczywiście na malcie . Jak zabierzesz Marcina to będzie nas trzech Szczerze mówiąc dopiero teraz poczytałem trochę o inicjatywie powstania szlaku cysterskiego. Do tej pory zastanawiałem się co oznaczają znaki krzyża na drzewach Żałuję, że nie udało mi się załapać na ostatni Wasz wypad. Jak przez tydzień prawie nie widuje się córki to potem trzeba to nadrobić w weekend, np. w wesołym miasteczku, albo na spacerku w kórnickim arboretum Chyba nie rozjeżdżę się w tym roku... A w ogóle to jak było? Pozdrawiam
jędrek107 Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Jasne że Marcin jedzie fajnie że się z nami wybierzesz.
dejot Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 A to kiedy?:> Bo bardzo bardzo bardzo byłbym chętny Takem chętny że mi chyba pękną dętki!
jędrek107 Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Niedziela 07.10 Dejot fajnie że pojedziesz mam z tobą do obgadania jeden temat.
Karolcia Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Możliwe, że się spotkamy, bo ja "trenuję" w okolicach szlaku cysterskiego Pozdrower
Color Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 Wycieczka bardzo udana! Ale to chyba już tradycja... Mam nadzieję, że Ania podzieli się pamiątkowym zdjęciem
jędrek107 Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Color ma rację było extra co by nie powiedzieć jest w tych wspólnych wypadach jakaś magia ,że przeważnie nie ma niezadowolonych ,pozdrawiam i do następnej niedzieli jak by byli chętni to powiemy co i jak i gdzie ,pozdrawiam Martwą Wiewiórkę i Aldonę i Dydyma i Krynia no i całą resztę .
Color Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Pogoda dopisała, mimo zapowiadanego "opadu kondensacyjnego" Na liczniku piknęło 91 km więc trochę naciągając można wycieczkę podczepić pod "setkę" Ania to twarda sztuka. Widać, że ma cyklozę w zaawansowanym stadium rozwoju No i jej X-Vert przeszedł chrzest bez najmniejszego zająknięcia. Strasznie napaliłem się na niedzielny plan Jędrka, jednak nie wiem czy z czasem wyrobię... Zwłaszcza, że w niedzielę jest poznański maraton, w związku z tym niektórzy muszą iść do pracy, a na innych spada obowiązek niańczenia , ale może jakoś się z tym uporam. Tyle się nasłuchałem o kulinarnych wyczynach Jędrka i o jego napojach z domowej piwniczki, że już zaczynam kompletować zimowy strój, co by być przygotowanym na grudniowe grillowanie Coś mało na razie materiału (zwłaszcza fotograficznego) o Rajdzie Cysterskim Szlakiem Rowerowym, prawda? Trochę szukałem i znalazłem parę zdań na stronie redaktora Kurka (choć jego nie widziałem na rajdzie): http://www.kurek-rowery.pl/index.php?gr=37&pdgr=71 Jak będziecie coś mieli to podzielcie się.
Annabell Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 Wycieczka bardzo udana! Ale to chyba już tradycja... Mam nadzieję, że Ania podzieli się pamiątkowym zdjęciem Maciej chętnie bym się podzieliła, ale niestety nie wiem jak to zrobić. Przepraszam, ale ze mnie taka trochę blondynka komputerowa
dejot Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 Kolejny weekend się zbliża miejmy nadzieję dopisze pogoda:)
jędrek107 Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 No zbliża się jeśli są chętni na wspólną lajtową stówkę w wybornym towarzystwie (he he skromność wrodzona) to zapraszamy. Kierunek południowy , rejony Zaniemyśla.
dejot Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 Jakby ktoś posiadał klucz torx25 (do krzykęcania tarcz hamulcowych) i wybierałby się na niedzielną wycieczke lub wcześniej przebywał w okolicy malty/piotrowa byłbym barzo wdzięczny gdyby ze sobą zabrał bo mój się połamał a nie mam czym podokręcać tarczy...
Color Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 Dejot, jak masz czas i chęci to możesz do mnie podjechać w ciągu dnia do firmy. Dokręcimy dysk i po sprawie. Jakby co to wal na priv. Ania, co z tymi zdjęciami?
Annabell Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 Maciej wczoraj wysłałam Ci fotki na maila, nie dostałeś ich? Hmm nic z tego nie rozumiem. Zaraz wyślę po raz drugi.
martwa wiewiórka Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 Chetnie bardzo bym pojechała z Wami w niedziele, ino głupie choróbsko mnie zmogło i rower byłby raczej zabójczy jak sadzę. No cóż, moze w przyszly weekend sie jakoś uda... Steskniłam się Pozdrawiam Wszystkich Was serdecznie!
dejot Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 My również się stęskniliśmy za Twoim i Aldi towarzystwem. Zdrowiej i wracaj na koła:) Spojrzałem na pogodę i musze powiedzieć że warunki na weekendowy rower zapowaiadają się wyśmienicie (jak na tą porę roku rzecz jasna ) W niedziele bezchmurnie wiatr, <7km/h spore ciśnienie i powyżej 10 stopni Tylko jechać i aż żal z roweru schodzić W sobotę rownie pieknie tylko bardziej wietrznie:) Wielce prawdopodobne dozobaczyska zatem!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.