Dydym Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam jeden rodzaj gatek na różne nawierzchnie, chciałem poprostu wziąsć opony na szose i teren ze sobą A tak na powaznie to jest mi bez różnicy, czuje się dobrze na każdym terenie Byłem poprostu ciekaw PZDR
Diensdale Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Kurna musze se jutro zabrac dentke do pracy i skleic
Dydym Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 ja mam ciągłe problemy z dętkami, powietrze mi z nich schodzi nawet nie wiem dlaczego, dziury niema. Czarna magia. Zawsze zabieram ze sobą dwie zapasowe dętki, jest na tym punkcie przewrażliwiony bo miałem kilka niemiłych sytuacji
jędrek107 Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o trasę to 3/4 będzie twardo (asfalt i szuter)a1/4 teren miejscami hardcor ale damy radę,tak że Dydym możesz założyć semislicki jeśli lubisz zmieniać opony, tyle w sprawie trasy, a z dętkami to się nie martw ja tez wożę więc damy radę no i podaj mi swój tel jak by co .Oczywiście starym indiańskim zwyczajem dziewczyny zabierają dla wszystkich kanapki . Jeśli chodzi o trasę to 3/4 będzie twardo (asfalt i szuter)a1/4 teren miejscami hardcor ale damy radę,tak że Dydym możesz założyć semislicki jeśli lubisz zmieniać opony, tyle w sprawie trasy, a z dętkami to się nie martw ja tez wożę więc damy radę no i podaj mi swój tel jak by co .Oczywiście starym indiańskim zwyczajem dziewczyny zabierają dla wszystkich kanapki .
rowerzystka Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 tak sobie czytam i mam marzenie: być w dwóch miejscach jednocześnie. W Warszawie i z Wami. Niestety nie da się tak. Pocieszam się, że będzie jeszcze wiele okazji, by wspólnie pojeździć
dejot Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 Jestem o 11ej na polance:P Aldona zdrowiej! Pozdro wszystkim:)
aldona Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Napisano 14 Kwietnia 2007 Jędrek! to dziewczyny - starym indiańskim zwyczajem - dla takiego pułku to chyba DHL'em musiałyby wysłać te kanapki na miejsce pikniku, tudzież zoobowiązać całość do odbioru osobistego w mieście Poznań do zobaczenia jutro- mam nadzieję
Kryniu Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 No i po imprezie - serdecznie wszystkim dziekuję za miłą atmosferę i fajnie spędzony czas -Aldona jak sie obrobisz z fotkami to wrzuć linkę-proszę Jędrek te opony to jakie miały być? Schwalbe to wiem a dalej ? Dzięki jeszcze raz i do następnego razu!!!
Dydym Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki za miłą wycieczke, było naprawde super. Wyszło mi 127 km i w ten wlaśnie sposób pobiłem swój rekord dzienny o 27km Czekam na fotki Aldono Pozdrawiam i do następnego !!!
martwa wiewiórka Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 Było super, a pogoda jaka:) Jędrek, trasa była bardzo fajna! Urozmaicona i w bardzo miłym towarzystwie:) Podziekowania dla wszystkich starych i tych zupełnie nowych znajomych, a takze do tajemniczego pana, który do nas na trochę spontanicznie dołączył... jestem tez pełna podziwu dla Waszych umiejetności naprawczych;) No i znowu nie najkrótsza ta wycieczka;) ja się swietnie bawiłam i bardzo jestem zadowolona... oby nastepny weekend był rownie słoneczny - wycieczke się jakas na pewno obmyśli:)
jędrek107 Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 No no towarzystwo z najwyższej półki pogoda buzi dać,trochę przygód czyli wypad super cacy (trochę żal tych kanapek co sama zjadła Martwa Wiewiórka)ale ogólnie to dziękuję za wspólne towarzystwo . ps dla Krynia to jest model ''land cruiser''ja jeździłem na 1i3/4 cala
aldona Napisano 15 Kwietnia 2007 Autor Napisano 15 Kwietnia 2007 link do zdjęć - Drodzy Państwo - wysłałam Wam na priv wypad - myślę - super udany!!! nic dodać nic ująć! wracam do rekonwalescencji mojego stawu, by następny weekend mogło być już naprawdę sprawnie dam znać na forum co się wyklaruje w sprawie wypraw sobota/niedziela pozdrowienia!
martwa wiewiórka Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 oby była ładna pogoda w weekend:) na niedzielę - na prośbę Jedrka - jest w planach WPN - myslę nad trasą, taka, żeby ominąć potworne tlumy, które się zapewne w niedziele na Wielkopolski rzucą - ale to sie da zrobić miejsce i godzina spotkania-do ustalenia: tak zeby wsjem pasowało na sobotę - trasa w ustaleniu;) ale zamierzamy oczywiscie jechac!
dejot Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 Myślę, że w do WPNu mozna zaryzykowac szlakiem nad wartą bobyloby wczesnie w miare( ludzie jeszcze przed obiadem w domu pewnie siedziec beda:) a z powrotem to by trzeba bylo pomyslec:)
nikodem Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 a może zaczepicie o cytadele?? jest tam wyścig thule przynajmniej się poznamy
aldona Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Napisano 18 Kwietnia 2007 w skócie - plan sobotni proponuję następujący: niebieskim szlakiem przez Głuszynę do Kórnika (przyciąganie kwitnących w Arboretum właśnie magnolii, bo to ten czas raczej potem - w opcji dłuższej - Zaniemyśl -> Śrem; w opcji krótszej - przez Radzewo -> Śrem i powrót szlakiem nadwarciańskim do Mosiny, potem Euro Velo 9 w stronę Poznania. na miejsce zbiórki proponuję korty przy Drodze Dębińskiej /kawałek za pływalnią AWF jadąc od strony Garbar. godz. 10:30. pogody nie może zabraknąć przecież pozdrowienia dla zainteresowanych!
martwa wiewiórka Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 nikodem, Trzymam kciuki za startujacych rzecz jasna - ale patrzeć na to jak inni sie scigaja to srednio mi sie usmiecha... Powodzenia w niedzielę w takim razie! I sie nie pozabijajcie na tej cytadeli...
Dydym Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Chętnie bym się z wami zabrał, ale niestety w ten weekend mam szkołe Udanej wycieczki Powodzenia Nikodem Pozdro
martwa wiewiórka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 szkoda, dydym w niedziele proponuję, tym którzy chcą jechać, zeby spotkać sie troche wczesniej (10.00?)
rowerzystka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 o Dydym, co za pech, myślałam, że pojedziesz w niedzielkę Co do niedzieli - gdzie i o której ma czekać ekipa poza-poznańska - tj. ja i Jędrek - bo Jędrek jedzie, prawda?!
Diensdale Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja niestety Starą Łubiankę odwiedze i opije na targach wiec z mojego udzialu nici :/
rowerzystka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Diensdale, też szkoda! Tak dawno się nie widzieliśmy
martwa wiewiórka Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Hm, tak sie własnie zastanawiam, skad Was zgarnąć jak zwykle nie mam na to dobrych pomysłów:) Zalezy któredy chcecie do Poznania dotrzec, jakos przez Maltę, czy jak? ale godzina raczej 10 - musicie jeszcze potem do siebie wrócic:) po namysle i konsultacji chyba ta 10 jest troche nie fair wobec poza poznanskich gości... musielibyscie wczesnie się wybrać... Napiszcie mi po prostu, jaka godzina Wam pasuje, czy bardziej 10.30, czy 11...czy która:)
Diensdale Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Diensdale, też szkoda! Tak dawno się nie widzieliśmy Spoko, spoko. Mysle, ze w nastepna niedziele bedze juz wyrobiony i zwarty do rowerowych wypaw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.