nikodem Napisano 12 Sierpnia 2007 Napisano 12 Sierpnia 2007 he he jednym z ludzi którzy spasowali byłem ja z powodu...zakazu mamy mi tam deszcz nie jest taki straszny
aldona Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Napisano 14 Sierpnia 2007 w temacie map, jeżeli wolno - nie po raz pierwszy i nie pierwsze spostrzeżenie - strefa ograniczonego zaufania. w końcu: kartograf też człowiek- czasami też mu się nie chce inna kwestia leśnych ludzi odpowiedzialnych za oznakowanie szlaków ... w tematach bliższych: wolna środa - bez mojego udziału, więc jeżeli ktoś ma czas, ochotę, pomysł i chciałby forumowych kolegów i koleżanki na wycieczkę zabrać - zapraszam do wpisu propozycji weekend - bez dwudniówki. z rozkładówką pojedynczą bardziej może się zdarzyć, że mnie nie będzie, więc jeżeli coś komuś po głowie chodzi - zachęta jak wyżej pozdrowienia i przyjemności!!
Gość BarteX88 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Cześć, pozwólcie że się wtrącę do tematu i nie na temat Byłem dziś w Poznaniu, i co mogę powiedzieć ? Pozazdrościć na pewno towarzystwa bo widziałem dziś wielu kolarzy (wjeżdżałem od strony Kórnika), ale z drugiej strony macie przesrane ze względu na ruch i roboty drogowe No ale za to widziałem dziś, ale nie jestem pewien, Audi R8 czarne na poznańskich blachach PO a tu na zdjęciu srebrne. Widział ktoś może ? Bo jestem ciekaw czy to na pewno R8... sorki za mały offtopic
rekin5551 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 na pewno R8 Upoluj tez Maybacha 62 jezdzi na PO
Gość BarteX88 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Hehe tak myślałem, najfajniejsze było to jak jechałem główną drogą od ronda na Kórnik 140 km/h (zaraz za robotami tam gdzie fajny gładki asfalt) a tu nagle w lusterku coś czarnego Ledwo na prawo zjechałem a ten już mnie wziął, normalnie gały na wierzch mi wyszły, o tak kurde, podniecam się jak dzieciak pozdrawiam
martwa wiewiórka Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 prawadopodobnie jestem wyłączona ze wspólnych wycieczek weekendowych na jakies dwa tygodnie i oby nie trzy, życze więc udanych wyjazdów i do zobaczenia moze chociaz na jedną przejażdżke mi sie uda wyrwać przez ten czas..:/
Kryniu Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 prawadopodobnie jestem wyłączona ze wspólnych wycieczek weekendowych na jakies dwa tygodnie i oby nie trzy, życze więc udanych wyjazdów i do zobaczenia moze chociaz na jedną przejażdżke mi sie uda wyrwać przez ten czas..:/ Mam nadzieję Ania ,że powodem nie jest stan zdrowia??? Praca,praca,praca.......pewnie . OK w takim razie ,jeżeli ktoś jest chętny na jutro to wstępnie proponuję źródło na Malcie o godz . powiedzmy 9.00-9.30.Jeżeli będą chętni to na miejscu jakiś kompromis co do trasy wspólnie wypracujemy -zapraszam
martwa wiewiórka Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 nie, nie stan zdrowia na szczescie! dzieki za troskę nawarstwienie robót i czyhajaca niedługo przeprowadzka. tak jak pisalam, moze jakos tam w pewnym momencie wyrwać sie uda, wiec będę tu zaglądac:)
Dydym Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Jutrzejszy dzień przeznaczam na prace i imprezkę, w niedziele też raczej robie sobie wolne bo jutro zabieram moją ukochaną do serwisu na regulacje układu hamulcowego Miłej wycieczki życzę. PZD
Kryniu Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 wygląda na to ,że pojadę sam - jakoś tłumu chętnych nie widać..... Dydym ,jak już o rowerze mówisz "kochana" to chyba zaczynasz po kruchym lodzie stąpać - oby nie przeczytała tego jakaś dziewoja ,która gdzieś po kątach do Ciebie wzdycha bo ją do cna zniechęcisz ... hehehehehehe -pozzzz
Kryniu Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Własnie przed chwilą umówiłem się z Panią Anią-Wiewiórką na jutrzejszy wypadzik - przwidywany dystans pewnie jak zwykle -śreednia krajowa -około 100km -jeżeli są chętni gorąco zapraszamy - na Malcie przy źródełku o 9 rano -pozdrawiam
martwa wiewiórka Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Tak jest - własciwie nie powinnam jechać pewnie-ale co ja sie tu bede tłumaczyć Po prostu cięzko siedziec tyli czasu przed kompem...no nie da się... Tak że spotykamy sie Malta źrodełko, godz. 9 i ruszamy kierunek co prawda nieznany jeszcze, ale cos sie spontanicznie wymysli-omapowana jestem na kazdą ewentualnosc niemal. Zreszta, moze mi cos fajnego przyjdzie do głowy:)
Rudd Napisano 19 Sierpnia 2007 Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam Na 99% przyjadę do Was na 3 dni od najbliższego wtorku do czwartku I tu pojawia się pytanie - może ktoś zechciałby się przejechać ze mną w środę? Jeśli tak to piszcie tu na forum lub do mnie na gg (7614274)
martwa wiewiórka Napisano 19 Sierpnia 2007 Napisano 19 Sierpnia 2007 wycieczka odbyło się w gronie dwuosobowym - Kryniu i ja. Moze to i lepiej, że nikt z nami nie pojechał - zapewne przekląlby nas na wieki...Miało byc lajtowo;) Zamiast tego przedzieraliśmy sie jednak przez jakies dzikie chęchy, dżunglę i jakis konny szlak (swoja droga -chyba dla kucyków szetlandzkich, bo nie uwierzę, że jakis koń się tam by zmieścil w tej gestwinie... Podsumowujac - było bardzo fajnie;) km wyszło mi 132 - liczac do samego domu. Z czego poważny procent terenowy, i nie był to teren typu do cioci przez łączkę Zmachałam się jak dzika Kryniu - dzięki za wycieczkę
Kryniu Napisano 19 Sierpnia 2007 Napisano 19 Sierpnia 2007 Świnta prowda było ..... co tu gadać -naprawdę ciężko momentami - szlak przebiegał w miejscach niemożliwych do przejechania,ale widoki prawego brzegu Warty w okolicach Obornik -bezcenne -wynagradzały cały trud ; po prostu dzika przyroda w pełnej okazałości -warto było i tyle. Ania-zapomniałaś o awarii ogumienia . Pogoda dopisała -to najważniejsze momentami nawet lekko przypalało,poza tym OK. Ja w następny weekend odpadam -jadę pooddychać morskim powietrzem , w związku z powyższym życzę wszystkim udanych weekendowych wycieczek no i myślę ,że jak wrócę wreszcie coś drgnie w temacie frekwencji na naszych wypadach -bo na razie coś cieniutko oj cieniutko..... Ania - dzięki za wspaniałe towarzystwo i bardzo mile spędzony dzień- dzielna kobitka z Ciebie
aldona Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Napisano 22 Sierpnia 2007 Kryniu! to przyjemności wraz z tym morskim powietrzem ja ubiegły weekend zjechałam trochę mierzeję wiślaną -ale leniwie było oj! pogoda zbyt piękna - słońce, morze, plaża - to generuje pewne zachowania a mierzeja i tak zjechana pilnie już w ubieglym roku była!! dwa razy powtarzać nie trzeba bylo w temacie zaproszeń weekendowych niedziela-rowerowa być musi! proponuję przejazd przez Kórnik nad jezioro Raczyńskie w Zaniemyślu, powrotnie przez Śrem i dalej lewym brzegiem Warty w stronę miasta P. sugerowana godzina i miejsce zbiórki: godz.10:10 pod Awf przy Drodze Dębińskiej sobota-chciałabym i boję się heheh - a tak serio to powinnam się kilku innym sprawom poświęcić - ale może przynajmniej jakieś popołudnie, albo późniejsze popołudnie? kto ewentualnie reflektuje? coś wspólnymi siłami? pozdrowienienia Wszystkim!!!! - to tak apropos spadku frekwencji ps Rudd-tak to się dzieje, że w środku tygodnia - tak między poniedziałkiem a piątkiem - to my biedacy zapracowani jesteśmy rowerem z domu do pracy i nazad...może na jakiś weekend przyjedź ?
Rudd Napisano 22 Sierpnia 2007 Napisano 22 Sierpnia 2007 No może kiedyś na weekend uda mi się przyjechać albo Wy przyjedziecie do mnie w ramach weekendowego wypadu
Dydym Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam w niedziele pojawie się na 100%, nawet jak będzie pogoda w kratkę do zobaczyska
rekin5551 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 no i ja witam postarma sie rowniez "zjawic" mysle ze wypali tym razem pozdrowionka
aldona Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Napisano 30 Sierpnia 2007 Szanowni Państwo! było o frekwencji - tym razem sama ją zaniżę odpadam na następne dwa weekendy- najbliższy jadę porozrabiać w inny region, następny - szykuje się bardzo grzecznie i bezrowerowo niestety... zatem-kto zdrów-ten na rower i plan na weekend!! ubiegłą niedzielę spędziliśmy w trójkę z przeciętą oponą i zapowiedziami dożynek. z przyczyn technicznych trasa została zmodyfikowana - niemniej miastu P. stówka padła; chłopakom-wiadomo-więcej. sprawnie i zwrotnie było. mimo, że pod wiatr no cóż - jesienny już trochę taki.. pozdrowienia! i do zobaczenia soon
dejot Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Sie macie ludzie:) Patrzę nie próżnujecie W końcu sezon w pełni - nie ma czemu sie dziwic:) Mi pozostaje zazdrościc Już się nie mogę doczekac pierwszego weekendu październikowego (mam nadzieję że nie będzie on wyjątkowo bez wyprawy) Pozdrawiam wszystkich serdecznie znad nudnych notatek i życzę udanych najbliższych wypraw
jędrek107 Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Uwaga Marcin i Jędrek zapraszają na leserski wypadzik niedzielny proponowana trasa wersja dla poznaniaków malta ,swarzędz , dziewicza góra Murowana Goślina,Oborniki i powrót ścieżką rowerową do Poznania koniec na Starym Rynku godzina spotkania 10,30na rynku w Swarzędzu tempo naprawdę dla każdego planowany dyst 80km .dydym i marpn liczę że dołączcie gdzieś w zielonce
aldona Napisano 12 Września 2007 Autor Napisano 12 Września 2007 czy to jutro czy to dziś wszystkim jest potrzebny miś! cokolwiek;) Drodzy Państwo - jesienną mobilizację czas zacząć! propozycje z rękawów powinny się sypać Panie Dejot - coś sie wymyśli na specjalne przyjęcie nowej ramy w rodzinie a tymczasem - w najblizszy weekend moja osoba niestety odpada. ale lenić się na pewno nie będę nie pozdrowienia dla Wszystkich! stęskniona aldona
Diensdale Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Kurcze latem nie mialem czasu, ale jesienia bankowo sie wybiore
dejot Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 A co tu tak cicho się zrobiło?:> Jakieś plany związane z 2 kółkami na ostatni weekend wakacji studenckich ktoś posiada?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.