rekin5551 Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 No to moze ja jako nowy zaproponuje trase po moich okolicach jezioro niepruszewskie i troche smigania po lesie ogolnie ok 80km sie zrobi... termin niedziela jesli pogoda dopisze
Dydym Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 A gdzie planujesz miejsce spotkania i o której ? Jeszcze nie śmigałem a tamtych okolicach więc się oczywiście na to pisze Tylko żeby pogoda znośna była.
rekin5551 Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 nie wiem jak Wy ale ja lubie smigac w popoludniowych godzinach... miscie spotkania np. Rusalka albo Strzeszynek
Dydym Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 Mi osobiście by pasowało miejsce spotkania Strzeszynek, a jeśli chodzi o godzinę to najlepiej 10. Może być?
rekin5551 Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 kurcze wszystko ok tylko godzina po 15 najwczsniej bo mam impreze rodzinna w sobote wiec sie wyrobie na 10 rano bo musze jechac odwiezc rano babcie ;|
nikodem Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 cholera strzeszynek to mam blisko tylko jadę jutro na tor do kalisza :/ a w weekend jadę z familią do złotowa później thule...napięty kalendarz ale to dobrze
Dydym Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 Mi po 15 raczej nie pasuje, więc ta niedziela odpada. Może następna niedziela. PZD
leon86 Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 Siemka!!! Dziś wybrałem się z wraz z chłopakami z Biedruska na bika jak się pewnie domyślacie mam na myśli Dydyma i Marka tak na marginesie ja tez jestem dzieckiem poligonu... Chłopaki wyciągnęli mnie na Dziewiczą... ja dodam że miałem małą separację z moim bikiem odstawiłem go na 2 miesiące co właśnie dziś wyszło... Te dwa "cyborgi" wyrywali do przodu jakby na szczycie coś rozdawali... Było śmiesznie jeden z nas zaliczył lot niczym nasz dzielny skoczek z Wisły za próg robiła mała brzózka która zafundowała przelot przez kiere... najlepszy był jednak motyw z łańcuchem jednej z KONY taka mała podpowiedź Wracając te dwa łosie postanowili wjechać sobie pod jeszcze jedną górkę a co tam... Ogólnie fajnie było!!! Mam nadzieję że uda mi się wybrać kiedyś z Wami na jakiś sobotni albo niedzielny wypad... Najważniejsze że sprzęty ze ski teamu dały rade...
Dydym Napisano 30 Czerwca 2007 Napisano 30 Czerwca 2007 Wczoraj rzeczywiście był udany dzień, Dziewicza Góra została rozdziewiczona ze wszystkich stron, od dołu i od góry i jeszcze miałem dużo sił Wesoło było jak zawsze zresztą Zapraszam wszystkich na treningi na Dziewiczą górę
Dydym Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Kurcze ale dolina, jak dziewczyny pojechały w długą to forum niebezpiecznie ucichło, robi się źle Może spowodowane jest to deszczowo-latową pogodą Piszcie cosik bo sie nudnawo zdeczka robi w tej sieci PZD
dejot Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Dydym rozdziewiczacz gór wielkopolskich narzeka:P A napisze mimo żem 500 km od ukochanej wielkopolski:) Musze sie podzielić straszna refleksją która po przyjeździe na glebę mnie dopadła- w moim rejonie po prostu nie ma infrastruktury rowerowej Nie istnieje coś takiego jak ścieżka rowerowa a jedyny mi znany szlak rowerowy biegnie w większości przez pola i szosy:/ Pogodziłbym się z tym gdybym chociaż mapę miał dobrą powiatu no a tak to lipa.. nie wiem nawet gdzie jeździć Chciałbym juz wrzesień A jakaś opcja dłuższej wycieczki na wrzesien dalej aktualna?:>
Przeor Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Halo, puk, puk. Jest tam kto? Może byśmy jakąś wycieczkę w niedzielę zrobili? Jeszcze nigdy z Wami nie jeździłem ale zawsze musi byc ten pierwszy raz Wstępnie bym się pisał, jednak jest małe ale... W sobotę mam ostatni egzamin od 17 do 19, a w niedzielę mam wpisy do indeksu. Z racji tego, że moja pani doktor z tego przedmiotu jest niezłą kosą pojawia się probblem. Jeżeli zażyczy sobie osobistego stawiennictwa przy wpisach to nici z wycieczki. Ale zawsze jest cien szansy, że jednak nie będzie sobie tego życzyła. Jeżeli miałby ktoś pomysł to ja się dostosuje.
rekin5551 Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 jakby co to mozna sie dogadac ja lubie jezdzic wieczorami pozdro
Przeor Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 Mi wieczorem nie bardzo. Jak już wyjechać to tak żeby trochę pokręcić. Wieczorem co najwyżej mogę wracać
Dydym Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 Ta niedziela mi zabardzo nie pasuje na wycieczkę, bo będę po poprawinach, a na kacu nie mam ochoty kręcić Na następny weekend jest jak najbardziej chętny, mogę kręcić w sobotę i niedziela Jakby ktoś by był chętny to pisać PZD
Przeor Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 No to przyjemnego balowania. Weź 2KC . Może następnym razem. Ja pewnie zaliczę górki żerkowskie, w tym Łysą Górę.
Dydym Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 Wielkie dzięki Przeor. Mam nadzieje że na następny tydzień znajdziesz czas i zaliczysz z nami pierwszą wycieczkę. Pozdrowionka
rekin5551 Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 Ja dzis niezle pojechalem 92km ze srednia 25 ale fantastyczenie sie jezdzilo My place > rusałka 2kołka wokol > strzeszynek > kiekrz > krzyzowniki > przezmierowo > dąbrowa > My place W tygodniu jak bedzie pogoda to mozna sie umowic na jakis forumowy wypad weekend tez pasuje
Dydym Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 w tygodniu mi nie pasuje, a co do weekendu to jeszcze dam znać bo nie wiem czy czasem nie pojadę nad Bałtyk. PZD
rekin5551 Napisano 12 Lipca 2007 Napisano 12 Lipca 2007 No to Kolezanki i Koledzy... Sobota godzina 12 Strzeszynek na pomoscie spotykamy sie i jedziemy...a gdzie konkretnie zostawiam Wam wolna reke , jak nie bedziecie mieli pomyslu to ja cos zaproponuje
martwa wiewiórka Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 cos tu znowu jakos inaczej...? chciałam tylko napisac ze wrociłysmy cale i zdrowe:) do zobaczenia! mam nadzieje ze jakos w weekend kolejny sie gdzieś razem wybierzemy...
Color Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 Witamy z powrotem w naszej bajce! Liczę na dostęp do jakiejś galerii, jak już się "pozbieracie" po powrocie
rekin5551 Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 troche nas przypieklo na roweruch relacja pozniej 90km
Kryniu Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 cos tu znowu jakos inaczej...? chciałam tylko napisac ze wrociłysmy cale i zdrowe:) do zobaczenia! mam nadzieje ze jakos w weekend kolejny sie gdzieś razem wybierzemy... No to cieszy - fajnie ,że już jesteście w całości - czy aby rumuńskie stada bezpańskich psów nie pozbawiły was fragmentów garderoby ? Ja również pomału wracam do reality - wybyczyłem się i brzuch mi urósł niewymownie ,ale od dzis wieczora wskakuje na maszynę i szlifuję formę na sierpień- do zobczyska i dajcie jakieś choć poglądowe foty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.