Skocz do zawartości

[weekend] kto chętny na pojeżdżenie w okol. Poznania?

aldona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i git :) To ja już teraz zaplanuję sobie weekend tak żeby nikt mi [****] nie zawracał. Za kilka dni może uda się wspólnie gdzieś pojechać. Ostatnio Dydym wspominał o gościu który non stop [**********] na maksa więc przez wzgląd na mój brak doświadczenia :rolleyes: proszę o wyrozumiałość. Nie chciałbym obstawiać tyłów HA!

Napisano

marpn: na tym forum panuje zasada, że użytkownicy unikają wulgaryzmów. Toteż prosimy się do tejże zasady dostosować.

Pozdrówko w kwestii formalnej :)

Napisano

No i czas na wstępne ustalenia dot weekendu propozycja - spotkanie niedziela godz 10.00 polana rekreacyjna nad jeziorem swarzędzkim trasa Poznań Czerniejewo Giecz Poznań.Co wy na to.

Napisano

jak na lato:)

Jędrek, jak na to Czerniejewo - normalnie przez Uzarzewo, Biskupice i potem Park Promno?

i potem przez Wagowo, rez. Okrąglak, i Graby?, czy tam przez Rakowo do Czerniejewa?

czy możemy przedyskutować godzinę wyjazdu...? :D trochu poźniej?....tak powiedzmy 10.40...^_^

Napisano

Jędrek-pasuje, wszystko pasuje i bardzo nam się podoba ;) byle trasa urozmajcona była i mniejasfaltowa ;)

10:40 niedziela-umówieni jesteśmy na polanie piknikowej nad Swarzędzkim.

ekipie wyjazdowej z poznania-proponuję spotkanie o 10:05 pod tablicą na Malcie, tuż przy wjeździe od strony skrzyżowania Majakowskiego/Jana Pawła (okolice startu)

kto będzie? :)

żądanie pogody! ;) i do zobaczenia!

Napisano

Dołączę do was na trasie, mam nadzieje że uda mi się was dogonić i przy okazji się nie zgubić :rolleyes:

Oby nie było tak gorąco jak w zeszłą sobotę, bo ten upał był dobijający :D

Napisano

Hehe ja jutro o 6ej rano jednak do lednicy śmigam spotkać się z ziomostwem co z moich stron przyjechało:)

A w niedzielę powinienem być na ustawce z Wami:)

Napisano

bardzo chętnie oprowadzę was po poligonie, ale nie jutro bo mam zajęcia. Mam nadzieje że w niedziele uda mi się wystartować równo z wami, bo pościg w samotności bywa nudny. PZD

Napisano
Dołączę do was na trasie, mam nadzieje że uda mi się was dogonić i przy okazji się nie zgubić :)

Właśnie Dydym tak jak wspominała wiewiórka wpadnij po mnie będziemy ścigać ekipę razem :D a przy okazji umilimy sobie dojazd. Sms porposzę albo jakieś info w końcu wiesz gdzie mieszkam więc zapraszam. Acha jakby Dydym nie wyrobił się z przeczytaniem tego posta to postaram się zjawić jutro na malcie tak jak ustaliliście pod tablicą koło 10.05. Ciekaw jestem tylko jaka będzie pogoda? Ostatnio straszą nas deszczem a deptanie w błocie nie bardzo mi się uśmiecha bleeeeee ^_^

p.s.

Wiewióreczko Dydym poligon może zna ale dam sobie łeb uciąć że trasy do wspomnianego Maniewa nie zna :P Ostatnio tam jestełem i przyznaję się bez bicia miałem kilo w spodenkach :P 50m ode mnie przebiegła locha z młodymi a później jeszcze 2 razy widziałem dziki z potomstwem... Wiadomo że kto w lesie spotyka dzika ten na drzewo zaraz zmyka hahaha Przy tej okazji zapraszam zainteresowanych na trening omawianą wczesniej trasę HA!

Napisano

Marpn lepiej śmigaj sam nad maltę i nie czekaj za mną, bo ja nie wiem jak długo będę siedział w szkole na tym egzaminie. Jak będę już po egzaminie wtedy dam znać. Będę się starał żeby zdążyć na 10.40. Będziemy w kontakcie

Napisano

Ach ta dzisiejsza technologia komunikacyjna ^_^ Wystarczyła wymiana kilku smsów i już wiadomo co jak gdzie kiedy po co i dlaczego hehe Utalone! Jadę sam nad Maltę godzina 10.05 pod tablicą przy starcie. Mam nadzieję że się jakoś poznamy. W razie czego mam identyczny sprzęt jak Dydym czyli Kona Caledra HA!

Napisano

Na mnie jutro nie liczcie. Chętnie bym z Wami pojechała, ale w poniedziałek mam egzamin ustny i muszę zakuwać :( miłej wycieczki!

Napisano
ile kilometrow planujecie z tej malty?? bo moze dobije do was!! i jakie tempo?

Z tego co widać jutrzejszą trasę zaplanował Jędrek więc on będzie wiedział najlepiej ile km, ale tak myślę ,że jak zwykle-około setki trzeba liczyć , a tempo? moim zdaniem normalne - jeżeli czasem wsiadasz na rower to na pewno dasz radę ze spokojem

Napisano

Oj tam kuflik Ty nie bój żaby! wyjeżdzamy razem wracamy razem! To podstawowa zasada tego typu wypadów. Choć sam jeszcze nigdy z Wami nie jechałem to wierzę że cała ekipa dostosuje tempo do najsłabszego a nie do najsilniejszego <_< Jeśli ktoś nie da rady w co nie chce mi się wierzyć bo jakby nie bylo planujemy wycieczkę a nie trening to i tak nie ma możliwości aby wracał sam ot co...

Napisano

Na tego typu wycieczkach jest tak, że jak ktoś chce jechać szybciej to jedzie, ale potem i tak czeka za wszystkimi. Zawsze znajdzie się ktoś kto jedzie wolniej i nikomu to nie przeszkadza. Najważniejsze jest żeby dotrzeć do miejsca docelowego w całości <_< Nie liczy się tempo jazdy, choć osobiście nie lubię wolno jeździć i zarazem jestem wyrozumiały dla osób które wolniej śmigają. Najważniejsze żeby była wspaniała atmosfera, wtedy nie czuje się zmęczenia oraz przejechanych kilometrów.

Jędrek napisz mi przez jakie miejscowości będziemy jechać, pytam się bo jakbym czasem nie zdążył na 10.40 to muszę jakąś szybką alternatywę znaleźć.

Modle się żebym był punktualnie na Malcie oraz o bezdeszczową pogodę.

PZD

Napisano

Już od dłuższego czasu śledzę Wasz topic i próbuję siebie przekonać, że może jednak tym razem z Wami się wybiorę.

Nie chciałbym być jednak kulą u nogi dla Was :angry2: Tak źle ze mną nie jest, ale 4 letnia przerwa w rowerowaniu (i jakimkolwiek sporcie) zrobiła swoje :blink: Trochę się boję, że nie zwytrzymam <_<

Ostatnie wypowiedzi Dydyma i Marpna są jednak budujące.

A jak reszta jutrzejszych wycieczkowiczów zapatruje się na dołączenie zdziadziałego, ale pełnego zapału rowerzysty? :D

Napisano

Color zapraszamy. Dasz rade na pewno, każdy daje rade. A jak nie będziesz dawał to poprostu trzeba powiedzieć i podejmiemy odpowiednią decyzje <_< Im więcej nas tym lepsza atmosfera, tym lepsza jazda :angry2:

To jak Color będziesz ?

Napisano

Dydym Ty się nie pytaj Colora tylko postaw go przed faktem dokonanym jak chłopak zobaczy że nie ma wyboru to się pojawi a jak będzie czy tak a może nie to jak będzie kto wie itp. itd. to się rozmyśli i znowu będzie obserwował topic przez tydzień. No błędne koło jak bum cyk :angry2: Color jutro tj. niedziela godz. 10.05 przy tablicy nad maltą dokładny pkt. to start malty hehe widzimy się! Podamy sobie rękę cześć cześć buzi buzi i jazda do Swarzędza. Kto nie da rady będzie obstawiał tyły norma ale na pewno będzie miał towarzystwo i na pewno sam do P-ń nie wróci HA! Im nas więcej tym raźniej a wyobraźcie sobie jakie będziemy robić wrażenie na towarzystwie źródełkowym hahaha lolki nas zobaczą i sobie flaki wyprują żeby tylko być koło przed nami <_<

p.s.

Wszystko o tyle o ile nie będzie rano padać :blink: W deszczu nie jadę HA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...