aldona Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 poznikało się... - niemniej- weekendowe zaproszenie cały czas oczywiście aktualne zawieszam je co prawda na świąteczny weekend - każdy następny jak najbardziej precyzując tylko, dla tych, którym zdarzyło się pierwszy raz zajrzeć do tego postu zaproszenie dotyczy wspólnych wyjazdów i przejażdżek w weekendowy czas; lokalizacyjnie - poznań/okolice, dystansowo: 60~100km wychodząc z założenia, że niewiele osób lubi jednak samotnie jeździć
jędrek107 Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 No witam cię Aldono ja podtrzymuję zaproszenie na wypad dookoła jeziora Lednickiego proponuję wstępny termin 22 kwiecień oczywiście zaproszonko dla wszystkich forumowiczów ze szczególnym uwzględnieniem ''starych znajomych'' papaśku .
Diensdale Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Zeby Was drzwi scisly 22 mam targi w Starej Lubiance :| Nic to nie ten to inny raz
martwa wiewiórka Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Jędrek, w sobotę 14 czy w niedzielę 15 ta Lednica?
jędrek107 Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Mi pasuje tylko niedziela no spotkanie tam gdzie ostatnio a wy sie umówić musicie gdzieś w Poznaniu jeśli chodzi o godz to sie dostosujemy,a tak w ogóle Martwa Wiewiórko rowerek kupiłaś?
martwa wiewiórka Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Jeszcze nie kupiłam. Ale mam nadzieję, że do czasu tej Lednicy juz będzie;) Jak nie (odpukać) to pojade na starym hehehehhe :twisted: który juz widziałeś :twisted:
aldona Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Napisano 6 Kwietnia 2007 to niedziele 15 kwietnia mamy ustawioną! w granicach 11.00, tam gdzie ostatnio; team poznań skrzyknie się lokalnie. cel -jezioro Lednickie a w sobotę, to też raczej gdzieś wykręcimy, więc ogólnoweekendowe pojeżdżenie będzie pozdrowienia
Dydym Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 Chętnie bym się dołączył do waszej niedzielnej wyprawy nad jezioro Lednickie. Mam pytanko gdzie sie spotykacie ? I przez co będziecie jechać ? pytam się bo jestem z Biedruska. Pozdrawiam
jędrek107 Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 No cześć Dydym w sumie koło 11 nad jeziorem Swarzędzkim spotykamy się z poznaniakami ale jeśli pojedzie Rowerzystka (biada jak nie) to na pewno w Gruszczynie już spotka się komplet ok 11.15, pogoda zamówiona tak że gorąco zapraszamy.
aldona Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Napisano 9 Kwietnia 2007 Dydym, pamiętamy, żeś chłopaku z Biedruska myślę, że jak wyżej - jędrkowa opcja Gruszczyn ok. 11:15, dla tych, którym nie po drodze swarzędzkie, będzie ok?! dla Ciebie i dla Rowerzystki koniecznie! aaa a ochotnikom poznańskim to proponuję się spotkać 10:30 pod tablicą z planem Malty od ul. Majakowskiego. pasuje? Diensdale-się piszesz? czy dla odmiany targi w jakimś innym enigamtycznym miejscu ?
rowerzystka Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 no wreszcie się dorwałam do Internetu! To pech, w niedzielę 15.04 - nie dam rady - tego dnia siedzę (jadę) w Warszawce
Diensdale Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Szkoda. Ja wstepnie i wystepnie sie pisze. Szczegolnie mnie cieszy, ze to niedziela bo w sobote zawsze mam sporo pracy Postaram sie przytachac jeszcze jednego krejzola ^^
martwa wiewiórka Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Pani Rowerzystko, prosze się nie smucić to nie jedyny weekend na swiecie! na pewno i w ten nastepny gdzies przeciez pojedziemy:)
jędrek107 Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 No to trzeba z Dydymem się jakoś umówić bo on chyba nie z naszych stron pochodzi i bez Rowerzystki ciężko będzie mu się odnaleść
Diensdale Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Kto z Poznania na Gruszczyn jedzie?? Moge zabrac ze soba jakby co Mieszkam w Antoninku wiec w zasadzie po drodze do Gruszczyna
martwa wiewiórka Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 to jak sie w końcu umawiamy:) Gruszczyn 11.15? - to jest dobra opcja - tam ci z Poznania spotkaja sie ze Swarzedzem i z Dydymem (któremu nad Swarzedzkie, a tym bardziej nad Malte bedzie nie po drodze, a Gruszczyn jak najbardziej) Diensdale dojedzie do Gruszczyna od siebie - bo chyba kolejny przystanek w Antoninku jest bez sensu - chyba lepiej od razu kierunek Gruszczyn ewentualnie jesli ktoś chce jeszcze dołaczyć z Poznania - moze Dejot? to o 10.30 bedziemy czekac chwile z Aldona pod mapa na Malcie (tak zeby zdazyć na 11.15 do Gruszczyna na spotkanie) czy tak jest okej? poprawcie mnie, jesli się mylę... moze Rowerzystka może przełozyc te Warszawę...a po co do tej Warszawy...
jędrek107 Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Tak żeby już rozwiać wątpliwości grupa poznańska wiadomo a reszta oprócz Dydyma nad jeziorem w miejscu gdzie można rozpalić ognisko i jest daszek spotka sie o godz 11 i poczeka na ekipę poznańską ,a Dydym niech poczeka o 11.15 przed wejściem na boisko sportowe w Gruszczynie a najlepiej niech prześle mi na priv nr tel jak by co .ps jeziorem swarzędzkim gwoli ścisłości .A tak apropo's dlaczego Martwa Wiewiórko jesteś vipem i w dodatku zasłużonym a my z Aldoną nie czyżby korupcja na forum ? to oczywiście żart
Dydym Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 pasuje mi o 11.15 w Gruszczynie. Tylko jest problem w związku z dojazdem do Gruszczyna. Jak najszybciej tam dojechać z Biedruska ? Ile około wyjdzie km? I ostatnie pytanie, mam się nastawić na teren, szose czy mieszana nawierzchnie ? Pozdro
Diensdale Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Czyli 11.15 kolo boiska na Gruszczynie.
Dydym Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Już wiem jak dojechać do Gruszczyna, wybralem trase: Biedrusko --> Owińska --> Mielno --> Wierzonka --> Kobylnica --> Gruszczyn Mam nadzieje że dojade
Diensdale Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 O jasna nic nie wyszło Ty sie najezdzisz zanim jeszcze dojedziesz
martwa wiewiórka Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 oj da rade da rade przecież Dydym ty sie nie pytaj na jaka trase sie masz nastawic, ino sie nastaw pozytywnie po prostu;):)
Dydym Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Kawałeczek mam do miejsca spotkania i mam nadzieje że w dalszej części wycieczki będe miał siły Pozytywnie się nastawiam zawsze jak wsiadam na rowerek
aldona Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Napisano 11 Kwietnia 2007 Dydym - a Ty różne gatki zakładasz na teren/szosę/mieszaną nawierzchnię czy jak? a tak poważnie - myślę, że jak ostatnio w Zielonce - wszystkiego po trosze i akurat - szczegóły musi znać /nie może być inaczej/ - Jędrek reasumując i porządkując, bo chaos się zrobił kolejne miejsca spotkań, dla zainteresowanych: 10:30 - jezioro Maltańskie, pod tablicą od strony ul. Majakowskiego 11:00 -/około/ polanka piknikowa nad jeziorem Swarzędzkim 11:15 - /około/ bojo na Gruszczynie i Poznań! - nie spóźniać się a za mnie kciuczki trzymajcie, żebym do niedzieli doszła do siebie! - od wczoraj walczę z podejrzanym zapaleniem stawu biodrowego ( pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.