DanielP85 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Cześć, Poszukuję szosy w cenie do max 9000. Najlepiej hamulce hydrauliczne. Carbon nie jest konieczy za to super gdyby linki były pochowane. Znalazłem takie dwie opcje - będę wdzięczy za wasze sugestie. https://sklepzrowerami.pl/26397-rower-superior-x-road-issue-disc-54cm-black.html https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-szosowe/rowery-wyscigowe/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-7/3790.html?dwvar_3790_pv_rahmenfarbe=R101_P03&dwvar_3790_pv_rahmengroesse=M Myślałem również o Trek-u coś konkretnego byście polecili w tych pieniądzach? Daniel, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Obserwuj peperka , często się ciekawostki pojawiają . https://www.fafit24.de/rennraeder/lapierre-pulsium-sat-5.0/259051?utm_source=ADCELL&utm_medium=Text&utm_campaign=Standard&bid=295228-57715-1c004n1go7k7w&adcref=www.pepper.pl%2F https://cicloscorredor.com/en/endurance-bikes/19099-112232-ridley-fenix-disc-105-di2-12s-road-bike.html#/2-size-m/8-colour-white Kwestia rozmiaru , no i czego dokładnie oczekujesz , bo różnice między szosami endurance a race są sporawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielP85 Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Będę jeździł drugi sezon powiedzmy "bardziej na poważnie" dalej jestem amatorem w temacie, ale lubię szybko śmigać (jak na swoje możliwości). Do tej pory był Gravel Soot30, ale doświadczenia mam takie, że latam po twardym, znacznie mniej w terenie. Superiora nie znam jako marki, ale ma dobrą cene jak na to co ma tam na sobie założone. Peppera polecał mi mój znajomy, ale nie mam konta eurowego no i obawiam się troszkę wysyłek takich sprzętów. Teraz dostałem wiadomość z jednego z pl sklepów z taka propozycją Orbea rower szosowy ORCA M30 53 Slate Blue-Halo Silver w cenie 9600 d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cytat Do tej pory był Gravel Soot30, Więc to jest twój punkt wyjścia. Popatrz obiektywnie na ten rower, jak masz ustawione siodło, mostek itd a później się zastanów czego w ogóle chcesz bo jak masz w obecnym rowerze komin podkładek, mostek na plus i kierownicę zadartą do góry to gdzie do ultimate'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielP85 Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Pozycja w Soot30 jest dość pochylona, ale nie jest to pozycja w rowerach typu aero i takiego nie szukam, ale zależy mi na szybszym rowerze. Tak jak pisałem wyżej jestem amatorem, moja przygoda z "poważniejszą" jazdą się dopiero zaczyna. Ścigać się nie zamierzam, ale lubie się porządnie zmeczyć i często moje km dziennie to 50 km do 140 w minionym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cytat Pozycja w Soot30 jest dość pochylona, 1. Jak się przesiadłeś z trekkinga to może i jest pochylona. 2. Wszelkie porównywanie geometrii dotyczy ram a nie tego co jest do nich dokręcone. Nie ma sensu szukać roweru, który byłby np. bardziej agresywny niż to co masz kiedy w obecny masz ustawiony jak dla emeryta i jest to dla ciebie komfortowe 3. Najlepiej wrzuć jakieś zdjęcie jak twój obecny rower "z boku" wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielP85 Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Chłopie, przecież dvpę masz na tym samym poziomie co kierownicę. Jeśli to nazwałeś pochyloną pozycją to zapomnij o ultimate czy orca, szukaj typowego enurance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi