Klussi94 Napisano wczoraj o 06:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:55 (edytowane) Czołem wszystkim, mam problem z regulacją przedniej przerzutki, Mianowicie na dużym blacie ostatnia przerzutka i przedostatnia [11 i 12] ociera. Wg filmików na YouTube można ustawić regulację duży blat i ostatnia [12] i tutaj za cholerę nie mogę tego zrobić ani przez aplikację e-tube ani manualnie przyciskiem, a później regulację mały blat i najniższa przerzutka [1] i to mi działa. ktoś miał podobny problem albo wie jak to zrobić ? Od 3;57 Edytowane wczoraj o 06:58 przez Klussi94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu A wozek jest dobrze ustawiony względem ramy/lini łancucha? Bo może jest krzywo przykrecona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi