pierotez Napisano Czwartek o 19:29 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:29 Jak w tytule, który system sprawdzi się lepiej. Nie szukam trejlówki, potrzebuję dobrego XCM do treningów z dobrym przeniesieniem napędu z nóg przez koła na podłoże. Z racji na nierówny teren myślę o procalibrze 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano wczoraj o 12:36 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:36 Miałem kiedyś równocześnie aluminiowe Treki, Superfly i Procaliber. Procaliber, jak wiadomo, wyposażony w IsoSpeed. Nie widziałem żadnej różnicy w stosunku do Superfly, który był tego wynalazku pozbawiony. IsoBow? Hmm... To chyba ma działanie raczej iluzoryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano wczoraj o 13:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:46 Hardtail zawsze pozostanie hardtailem i co by się tam nie wymyśliło to nie zrobi się z tego "prawie fulla". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) Zawsze jak widzę, że ktos o tym pisze...to od razu przypomina mi się cyklon - naprawa ram rowerowych, to chyba ich ulubiony system ;-)) Kierownik serwisu niesamowice zachwalał mi to rozwiazanie, bardzo chetnie przyjmie taka ramę na naprawę...a że robi ich b.duzo, to polecał szczerze...uwielbia je. Edytowane 23 godziny temu przez player123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi