sebroska Napisano Czwartek o 09:47 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:47 (edytowane) Cześć, kupiłam pierwsze buty SPD. Szukam odpowiedzi i nie mogę znaleźć, może ktoś tutaj pomoże W jednym bucie podkładka rusza się prawidłowo, tylko góra- dół w zakresie otworu, nie przemieszcza się lewo - prawo. W drugim bucie podkładka była przesunięta, otwory nie były w ogóle widoczne - jak na zdjęciu (brak możliwości przykręcenia bloku SPD). Czy jest to wada fabryczna i wewnątrz brakuje jakiegoś elementu? Czy podkładki/nakładki pod bloki są umieszczone w jakiejś szynie, aby przemieszczały się tylko góra - dół ? Należy zwrócić but, czy jest to nieistotne (ps. dało się przestawić podkładkę na właściwe miejsce, ale może to tak nie powinno działać)? Zdjęcie poniżej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane Czwartek o 09:52 przez sebroska załączenie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano Czwartek o 10:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:06 Wszystko jest ok, jak skręcisz będzie działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano Czwartek o 11:07 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:07 Normalne, jak podniesiesz tą "klapkę" pod wkładką to możesz nawet wyjąć te podkładki, pewnie było za luźno i wyskoczyła z prowadnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano Czwartek o 11:16 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:16 (edytowane) Wyjmik wkładkę z buta. Pod nią będzie blaszka, która jest przesunięta. Ustaw ją jak należy i po problemie. Edytowane Czwartek o 11:35 przez Eathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebroska Napisano Czwartek o 11:29 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 11:29 Uf, dzięki Panowie! Tak też myślałam, że to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi