tomasz777 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Witam kolegów.Kilka pytań odnośnie wyżej wymienionego gravela,można go teraz kupić za około 10700,gdzie kosztował 15000 co moim zdaniem było przesadą.Zastanawialem się nad Canyon CF6 ASX ale uważam że Kross jest wart rozważenia, zależy mi na karbonie oraz elektronice,oba modele mają tanie ale dobre systemowe koła DT.Czy ktoś posiada ten model i jak jest z rozmiarami?Jest dostępny rozmiar M oraz L.,z tego co wiem Kross jest małym rowerem,mam 185, przekrok 87.5.Tabelka dedykuję rozmiar L.Szczerze mówiąc w tej cenie nie widzę konkurencji dla tych rowerów,no chyba że czegoś nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Cytat Jest dostępny rozmiar M oraz L.,z tego co wiem Kross jest małym rowerem,mam 185, przekrok 87.5.Tabelka dedykuję rozmiar L. Przy tych gabarytach wyłącznie L wchodzi w grę choć musisz brać pod uwagę, że mostek na 90% trzeba będzie wsadzić dłuższy więc do ceny roweru +300 i robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi