przemek881 Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 Witam. Jestem tu nowy , jeśli jest gdzieś podobny temat to przepraszam .Posiadam rower Stella Azzuro i owy rower posiada silnik 250w 40nm ..pytanie brzmi czy muszę kupować taki sam silnik od danego producenta czy jest gdzies podobny zamiennik ? Gdyż pracuje i mieszkam w holandi, codziennie jeżdżę na nim do pracy. I dziś totalnie padł w nim silnik mi .Czy jest możliwość kupienia gdzieś takiego samego zamiennika ? Ktoś by coś podpowiedział? Jeśli za mało czegoś podałem informacje jakieś to proszę pisać. Podam. Cytuj
Rafał87 Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 Sprawdź na silniku jakiej jest firmy bo silniki różnych firm nie są ze sobą zamienne, chyba że to jakiś popularny silnik i znajdziesz zamiennik z innej firmy. Cytuj
przemek881 Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 Jest napisane stella..więc oni mają swoje tak jak by części... ale nie mogę u nich go kupić z tego co widziałem.. Cytuj
Rafał87 Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 Podejrzewam że ktoś im dostarcza silniki z ich napisem stella, ostatnio widziałem takiego bafanga z napisem multicycle. Zrób zdjęcie silnika, wtyczki, wyświetlacza będzie pewnie łatwiej namierzyć co to tam siedzi. Cytuj
przemek881 Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 Oto zdjęcia. image (1).webp image.webp Cytuj
ArtGD Napisano 3 Stycznia Napisano 3 Stycznia Trochę późno, ale może jeszcze sprawa nie jest rozwiązana. Skąd pomysł, że padł silnik? Silniki psują się bardzo rzadko. Jeśli silnik ma standardową wtyczkę z 9-cioma pinami, to każdy silnik z taką wtyczką zadziała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi