mapka_ Napisano Niedziela o 08:28 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:28 dzien dobry , mam prosbe o pomoc - jestem obecnie uzytkownikiem starego roweru giant xtc na kołach 26cali , zamierzam kupic cos nowszego na większych obręczach-29cal moj wybór padł na scott aspect 930 tylko naszły mnie watpliwosci czy on bedzie dla mnie ok bo: głownie jezdze po asfalcie+ troche jazdy po lesie - to nie sa duze przebiegi 50km 3-4x w tygodniu - czy to dobry wybór? gdzies czytałem ze geometria tej ramy nie sprzyja jezdzie po asfalcie + szerokie opony ale opony mozna zmienic a jesli tak to czy rama L jest ok przy wzroscie 183 i ca.100kg? czym sie zasugerowałem - niestety znawca nie jestem wiec kierowałem sie wyglądem oraz tym ze rower jest na deore no i cena do 3tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano Niedziela o 12:37 Mod Team Udostępnij Napisano Niedziela o 12:37 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi