chudzinki Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Tak na przyszłość - ta wygięta podkładka służy do "automatycznej" regulacji luzu? Nie ma tam nic innego? Nie rozbierałem jeszcze takiej korby 😏. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia Miałem korbę truvativ elita i tak to tam wyglądało, faktycznie. Regularnie mi się to luzowało, dwa razy zgubiłem lewe ramię w czasie jazdy. Po drugim razie pozbyłem się tej korby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia Tak, to służy do kasowania luzów. @KSikorski Nie wiem dlaczego luzowało się ramie, mnie się nie zdarzyło, w sumie tam jest nakrętka kontrująca, która ma zapobiegać luzowaniu się śruby dokręcającej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi