MarPo Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia (edytowane) Cześć szukam roweru dobrego na podjazdy, ale z pełną amortyzacją bo potem trzeba zjechać. Jeżdżę głównie w okolicach Magórki Wilkowickiej, Czupla, Szyndzielni i generalnie frajdę sprawiają mi podjazdy, ale potem trzeba zjechać i mój rower [Kross] z amortyzacją tylko z przodu nie daje już rady bo ucieka tylne koło stąd padło na full amortyzację, ale nie dlatego, że kręci mnie ostry zjazd tylko dlatego, że chcę bezpiecznie zjechać po zdobyciu szczytu. Najchętniej wydam jak najmniej, ale jeśli trzeba to zmienię budżet. Proszę uwzględnijcie, że nie jestem frickiem rowerowym a głównie biegającym po górach. Rower traktuję jak lekki trening i odpoczynek dla stawów pomiędzy bieganiem. Edytowane 10 Grudnia przez MarPo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi