jaca87 Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Hej, Cześć, planuję zakup kół do gravela, do 4 000 zł. 70% tras to asfalt i szybkie szutrowe drogi, ale lubię też zjeżdżać czase na cięższe leśne ścieżki. Do tej pory brałem pod uwagę karbonowe koła PRO-WAY GR2 BLACK 45 mm na piastach DT350 lub Pro Way, ale dzisiaj wpadła mi oferta z niemieckiego sklepu na Zippy 303S w podobnej cenie, oraz koła od Cannondale. I tu pytanie, czy lepiej postawić na koła z polskiej manufaktury z piastami DT, czy lepiej na trochę cięższe Zippy z dożywotnią gwarancją, ale z obręczami Hookless, które mnie nie przekonują. Czy warto dopłacać do piast DT350 w kołach Pro-Way? W tym celu nawet chatgpt, pomógł mi stworzyć tabele z specyfikacją on sma poleca Pro-Way ale chyba nie bierze pod uwagę zalet gwarancji Zipp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia Te z haczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia Popatrz na Falcon-y https://falconwheels.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia Nie patrz na chińczyki z polską naklejką . Zdecydowanie lepiej samemu sobie poskładać u dobrego kołodzieja , albo pójść w coś markowego z konkretną opieką gwarancyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi