clavo800 Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia W zeszłym tygodniu zakupiłem STORM AERO 1.0 z tego co mi w nim pasowało wył ukrał ramy i może firma z myślą że będzie w nim lepszy osprzęt niż w kross czy romet. Po czasie gdy zacząłem czytać na temat jego części zacząłem coraz bardziej wątpić że to był dobry zakup. Czy jest to rower godny uwagi za 1600 zł czy lepiej byłoby go zwrócić i kupić np. kross evado 2.0, romet orkan 3m, jakiś kands czy też. W internecie jest akurat mało opini o STORM AERO jeśli ktoś posiadał lub posiada prosze też o opinie. Mam dosyć małe wymagania co do rowerów tylko pytanie czy w cenie ok. 1500 zł nie znajdę czegoś lepszego z np hamulcami hydraulicznymi i też części użyte w tym modelu aero 1.0 są warte tej ceny Rozmiar ramy 19, 21 Ilość biegów 21 Widelec AMORTYZOWANY ZOOM Przerzutka tylnia SHIMANO TOURNEY RD TY300D Piasta tył ALUMINIOWE SF-A201 Hamulec tył V-BRAKE TEKTRO Kaseta wolnobieg WOLNOBIEG SHIMANO MF-TZ500 7 RZĘDOWY(14-28) Opona DURO BRAVE 700X40C Pedały PF-830A Suport cartdrige/ łożyska maszynowe/ Siodło STORM Kierownica STORM ALUMINIOWA 620 MM Podpórka ALUMINIOWA, REGULOWANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia W żadnym innym nie będziesz miał wył ukrał ramy ... Nie wiem ile ważysz ale wolnobieg to raczej dyskwalifikacja, widelec zoom też zachwytu nie budzi. Kands canavaro mieści się w budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia (edytowane) https://madani-sports.eu/pl/81-rower-cabrero Za 1500 masz kasetę, hydrauliczne heble i koła na piastach Novatec. Edytowane 9 Grudnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi