wojtekdu Napisano 5 Grudnia 2024 Napisano 5 Grudnia 2024 Wczoraj dotarł do mnie Geoid CC600. Jak mogę wyeksportować plik gpx. Potrzebuję pełny plik z danymi, bo potem animuję trasę dla YouTube. Cytuj
TheJW Napisano 5 Grudnia 2024 Napisano 5 Grudnia 2024 Masz cały wątek na temat tego urządzenia, leniu... 1 Cytuj
Eathan Napisano 5 Grudnia 2024 Napisano 5 Grudnia 2024 Mikołaj w drodze więc zamiast rózgi ma linka do wątku: Cytuj
wojtekdu Napisano 5 Grudnia 2024 Autor Napisano 5 Grudnia 2024 Ten wątek przeczytałem ale tam nie ma interesującego mnie tematu. Mogę wyeksportować plik fit z treningu i potem go przekonwertować na gpx ale tam nie ma danych o trengu. Tam jest tylko informacja o drodze. Dlatego założyłem odrębny wątek. Cytuj
Eathan Napisano 5 Grudnia 2024 Napisano 5 Grudnia 2024 Nie da się wyeksportować GPX. Musisz pobrać FIT a potem konwertować. Cytuj
wojtekdu Napisano 5 Grudnia 2024 Autor Napisano 5 Grudnia 2024 Już wszystko jasna. Pobrany plik ze Stravy zawiera wszystkie dane o treningu i można go animować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi