wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia Wczoraj dotarł do mnie Geoid CC600. Jak mogę wyeksportować plik gpx. Potrzebuję pełny plik z danymi, bo potem animuję trasę dla YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia Masz cały wątek na temat tego urządzenia, leniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia Chociaż tytuł wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia Mikołaj w drodze więc zamiast rózgi ma linka do wątku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia Ten wątek przeczytałem ale tam nie ma interesującego mnie tematu. Mogę wyeksportować plik fit z treningu i potem go przekonwertować na gpx ale tam nie ma danych o trengu. Tam jest tylko informacja o drodze. Dlatego założyłem odrębny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia Nie da się wyeksportować GPX. Musisz pobrać FIT a potem konwertować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia Już wszystko jasna. Pobrany plik ze Stravy zawiera wszystkie dane o treningu i można go animować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi