Xzc Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Witam, Mógłby ktoś podzielić się opinią na temat tej lampki, wg specyfikacji wygląda bardzo ciekawie ale jak to wygląda w praktyce ? Szukam mocnej lampki do jazdy nocą po lesie, ostatnio testowałem aviora 2 i był całkiem ok, natomiast brakuje mi doświetlenia w zakrętach, chciałbym go zamontować na kasku i w ten sposób sobie doświetlać zakręty, a drugą lampkę mieć zamontowaną na kierownicy w celu stałego oświetlania frontu, czy sprawdzi się ona do takich zastosować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemrod82 Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Świeci s,szeroko już przed samą kierownicą. Zdecydowanie nadaje się do jazdy po lesie. Ale jak dla mnie ze względu na gabaryty i masę średnio nadaje się na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 3 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia Może nie jasno się wyraziłem, na kask mam aviora 2, a tego rocbrosa chciałbym używać do montażu na kierownicy. Jak realnie z czasem działania tej lampki w max trybie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi