mirka Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia MTB LAPIERRE Edge 2.7 RST versus MTB KROSS Hexagon 2.0 27.5 Chce kupić synowi. Nie znam się. Rowery raczej ekonomiczne. ten LAPIERRE cięższy o przynajmniej 1 kg, hamulce pneumatyczne - pewnie trudno je naprawić, i gwarancja chyba niepewna? KROSS polski. Rower MTB KROSS Hexagon 2.0 27.5 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-kross-hexagon-2-0-27-5-pd41413/ Rower MTB LAPIERRE Edge 2.7 RST https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-lapierre-edge-2-7-rst-pd42212/ ta Cena katalogowa: 3 099 zł to chyba z kosmosu ;) Panie, Panowie pomożecie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) https://madani-sports.eu/pl/81-rower-cabrero Kaseta zamiast wolnobiegu, koło 29", hydrauliczne heble, koła na piastach Novatec. (łożyska maszynowe) Edytowane 1 Grudnia przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirka Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) wyglądają interesująco, ale koła duże a ja był chciała koła: 26 -27,5 cal maksymalnie dzieciak ma około 150 cm Edytowane 1 Grudnia przez sznib nie cytujemy posta poprzedzajacego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) Z tych trzech ja postawiłbym na Lapierre . O ile koła 27,5 nie stanowią problemu i jeśli będzie dostępny odpowiedni rozmiar . Kross jest ogólnie słaby . Rower z linka @keltu ma niewiadomy amor , i też cudem świata nie jest . Broni się tylko 8zrędową kasetą . Lapiere ma słaby ale jednak firmowy amor , shimanowskie hydrauliki - podstawowy model ale przyzwoite , 7zrędową ale jednak kasetę . Ogólnie taka najniższa półka na którą jeszcze można popatrzyć . Aha L to znana firma , nie jakiś ,,krzak " . Co do hydraulicznych hamulców to faktycznie serwis jest bardziej skomplikowany niż mechaników ale na codzień ogranicza się do wymiany okładzin . Z tym że te okładziny zużywają się szybciej niż ,,gumki" w hamulcach V . W sumie powinnaś napisać ile lat ma syn i do czego ma służyć . Ja to widzę jako rower do .... jazdy . Takiej ogólnej . W zasadzie opis roweru na stronie CR jest dobry . Edytowane 1 Grudnia przez WaGiant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirka Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia Cytat W sumie powinnaś napisać ile lat ma syn i do czego ma służyć . Ja to widzę jako rower do .... jazdy . Takiej ogólnej . W zasadzie opis roweru na stronie CR jest dobry . bardzo dziękuję za rozbudowaną opinie. Syn ma ~150cm, dobrze zbudowany, szybko rośnie. Ma służyć od jeżdżenia do szkoły, "po mieście", za miastem tj. las, drogi polne etc.. Żaden wyczyn, chociaż dzieciakom rożne rzeczy przychodzą do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia Tak myślałem . Nie wiem czy to najlepsza oferta na rynku , nie jestem na bieżąco, ale z wymienionych w temacie Lapierre wydaje się sensowny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirka Napisano 2 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 19 godzin temu, WaGiant napisał: Z tych trzech ja postawiłbym na Lapierre . O ile koła 27,5 nie stanowią problemu i jeśli będzie dostępny odpowiedni rozmiar . Kross jest ogólnie słaby . Rower z linka @keltu ma niewiadomy amor , i też cudem świata nie jest . Broni się tylko 8zrędową kasetą . Lapiere ma słaby ale jednak firmowy amor , shimanowskie hydrauliki - podstawowy model ale przyzwoite , 7zrędową ale jednak kasetę . Ogólnie taka najniższa półka na którą jeszcze można popatrzyć . Aha L to znana firma , nie jakiś ,,krzak " . Co do hydraulicznych hamulców to faktycznie serwis jest bardziej skomplikowany niż mechaników ale na codzień ogranicza się do wymiany okładzin . Z tym że te okładziny zużywają się szybciej niż ,,gumki" w hamulcach V . W sumie powinnaś napisać ile lat ma syn i do czego ma służyć . Ja to widzę jako rower do .... jazdy . Takiej ogólnej . W zasadzie opis roweru na stronie CR jest dobry . a jest jakaś zasadnicza różnica pomiędzy: Widelec SR Suntour XCE28 27.5'', skok 100mm a Widelec RST GILA-T 27.5'' 100mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia "Sam Szajbajk" promuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi