wolf24 Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia https://www.olx.pl/d/oferta/trek-madone-slr-9-rozm-56-CID767-ID10F3I5.html?reason=observed_ad jak oceniacie opłacalność zakupu tej maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) Co to znaczy "opłacalność zakupu"? To jest rower przeznaczony dla garstki ludzi, jeśli uważasz, że jego specyfika jest dla ciebie i bierzesz pod uwagę koszty utrzymania to kupuj Edytowane 1 Grudnia przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf24 Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) Możesz rozwinąć temat że dedykowany on jest garstce ludzi i że koszty utrzymania jego będą ponadprzeciętne? Opłacalność zakupu oznacza że w tej cenie jest warty by go nabyć i że mało jest alternatyw dla niego. Edytowane 1 Grudnia przez wolf24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia Cytat Możesz rozwinąć temat że dedykowany on jest garstce ludzi i że koszty utrzymania jego będą ponadprzeciętne? I już wiadomo, że to nie rower dla ciebie😁 Sztywny, responsywny, agresywny, sprzęt stworzony do ścigania. Patrzyłeś ile kaseta do tego reda kosztuje? Albo np. przerzutka kiedy się wyglebisz? Cytat Opłacalność zakupu oznacza że w tej cenie jest warty by go nabyć To czy warto zależy od tego czy ci on potrzebny. Do zaliczania 10 wyścigów rocznie i walki tam o podium warto, do toczenia się po gassach nie warto. Cytat i że mało jest alternatyw dla niego. Mało rowerów aero na świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf24 Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia Masz rację. Szybko wybiłeś mi go z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf24 Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-szosowe/rowery-wyscigowe/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-7/3790.html?dwvar_3790_pv_rahmenfarbe=R101_P01 Myślę że dla starszego amatora z nadwagą to taki nowy wystarczy. Podpaliłem się jak zobaczyłem w necie tamten aero- gdyż nówka kosztuje ponad 40 k- ale tamten rower kompletnie nie dla moich potrzeb. Osiągam niskie średnie i wcale się nie ścigam. Edytowane 1 Grudnia przez wolf24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia Dla totalnego amatora z nadwagą geometria tego ultimate też będzie wymagająca. Poza tym jest niedostępny poza rozmiarem M/2XL, nawet przybliżonych terminów nie podają a zwykle to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf24 Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia Akurat na moje wymiary rozmiar M jest optymalny...natomiast nie bardzo rozumiem w czym geometria jego mogłaby być wymagająca. Czyżbym nie dał rady jeździć na takim po 16 sezonach jazdy na race Kuota kharma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia A skąd ja mam wiedzieć czym ty jeździsz, na jakim rozmiarze, przy jakich ustawieniach itd. Rower dobiera się do swoich potrzeb a uitimate to wyścigowa geometria, jak takiej chcesz to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinOff Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia @wolf24 Pomierz swój obecny rower i porównaj z geometrią tego ultimate'a. W tabelce jest stack+ i reach+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia No mega śmieszne, pytasz się "Jaki rower dla mnie", a w ogóle nie wiadomo czego oczekujesz. To mniej więcej tak jakby ktoś się spytał "Jaki samochód dla mnie", pierwsze wrzucił Ferrari, później Jeepa jako propozycje, a na koniec stwierdza, że ma rodzinę i on jednak chce combi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi