Damian132 Napisano 1 Grudnia 2024 Napisano 1 Grudnia 2024 Cześć. Jeżdżę do pracy codziennie rowerem elektrycznym około 10 km w jedną stronę po ścieżce rowerowej i chodniku. Chciałbym kupić sobie kask bo ostatnio jak popadał śnieg to nie czułem się zbyt pewnie. Rower jedzie do 27km/h według radaru. Myślałem o kasku full face ze szczęka. Budżet jaki chce przeznaczyć na ten zakup to około 400 złotych. Jakie modele polecacie? Cytuj
0 Mihau_ Napisano 1 Grudnia 2024 Napisano 1 Grudnia 2024 Cytat Myślałem o kasku full face ze szczęka. To może motocyklowy od razu? Kup sobie zwykły kask i tyle, należy w nim jeździć zawsze, niezależnie od pogody 2 Cytuj
0 Greg1 Napisano 1 Grudnia 2024 Napisano 1 Grudnia 2024 Super pomysł - full face na elektryka 🤣🤣🤣 1 Cytuj
Pytanie
Damian132
Cześć.
Jeżdżę do pracy codziennie rowerem elektrycznym około 10 km w jedną stronę po ścieżce rowerowej i chodniku.
Chciałbym kupić sobie kask bo ostatnio jak popadał śnieg to nie czułem się zbyt pewnie.
Rower jedzie do 27km/h według radaru.
Myślałem o kasku full face ze szczęka. Budżet jaki chce przeznaczyć na ten zakup to około 400 złotych. Jakie modele polecacie?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi