janus7 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Jako, że jest teraz dużo wyprzedaży w internecie zainteresowałem się rowerem marki Cube, konkretnie modelem Cube Stereo Hybrid One44. Oba koła są 29 calowe. Czy zmiana na mulleta skopie geometrię? Przykładowy model Edytowane 2 godziny temu przez janus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu A jaki ma być tego cel ? Ja bym nie ruszał, korbami będziesz orać ziemię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janus7 Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cytat A jaki ma być tego cel ? Rower jest zwrotniejszy, żwawszy, no i bardziej mi się podoba. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jak Ty zadajesz tego typu pytania to uja wiesz czy jest zwrotniejszy czy nie. Tak powiadają i tak pisz. Po drugie masz tam kawał gumy w postaci Hansów 2,6 więc wrzuć coś węższego i też będziesz miał żwawiej. A jak chcesz mieć do jazdy poza szutrami, asfaltami z tyłu średnie koło to trzeba kupić albo gotowca albo konwertowalną z 29er w tą stronę ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janus7 Napisano 42 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 42 minuty temu (edytowane) Cytat Jak Ty zadajesz tego typu pytania to uja wiesz czy jest zwrotniejszy czy nie. Tak powiadają i tak pisz. Po drugie masz tam kawał gumy w postaci Hansów 2,6 więc wrzuć coś węższego i też będziesz miał żwawiej. A jak chcesz mieć do jazdy poza szutrami, asfaltami z tyłu średnie koło to trzeba kupić albo gotowca albo konwertowalną z 29er w tą stronę ramę. Tak się składa, że jeździłem na mullecie i co nieco wiem, a ten model jest przykładowy, jakbyś przeczytał ze zrozumieniem, a nie ten konkretny. Mają też opony 2.4. Edytowane 42 minuty temu przez janus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi