Byderobo Napisano 28 Listopada Udostępnij Napisano 28 Listopada Witam, Mam nadzieję, że w dobrym dziale wrzucam temat. Planuję jutro skorzystać z wyprzedaży i kupić Cube'a Reaction Pro. Z tej uwagi proszę o szybkie odpowiedzi! Jako, że jestem słusznej wagi to miałem prosty plan dotyczacy hamulców które tam są zamontowane. Mianowicie wywalić i włożyć zestaw uwielbianych przeze mnie Magur MT5 najlepiej na tarczach 203mm, no ale żeby nie popsuć czegoś to wziąłem pod uwagę również 180mm. A tu szukając odpowiednich adapterów wpadłem na zonka: rama tegoż Cube'a z niezrozumiałych dla mnie powodów jest wyposazona we flatmount o_O. Mało tego producent wrzuca tam zaciski hamulcowe na postmouncie z adapterem. W standardzie kręci się tam tarczka 160mm. I teraz pytanie: upchnę tam z tyłu MT5 na tym adapterze? O tarczy 180mm z tyłu rozumiem, że mogę zapomnieć? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, może ktoś już przerabiał ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byderobo Napisano 29 Listopada Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada Rower zamowiony. Spróbuję podciągnąć mt5 z drugiego roweru i sprawdzić czy wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi