Byderobo Napisano 28 Listopada 2024 Napisano 28 Listopada 2024 Witam, Mam nadzieję, że w dobrym dziale wrzucam temat. Planuję jutro skorzystać z wyprzedaży i kupić Cube'a Reaction Pro. Z tej uwagi proszę o szybkie odpowiedzi! Jako, że jestem słusznej wagi to miałem prosty plan dotyczacy hamulców które tam są zamontowane. Mianowicie wywalić i włożyć zestaw uwielbianych przeze mnie Magur MT5 najlepiej na tarczach 203mm, no ale żeby nie popsuć czegoś to wziąłem pod uwagę również 180mm. A tu szukając odpowiednich adapterów wpadłem na zonka: rama tegoż Cube'a z niezrozumiałych dla mnie powodów jest wyposazona we flatmount o_O. Mało tego producent wrzuca tam zaciski hamulcowe na postmouncie z adapterem. W standardzie kręci się tam tarczka 160mm. I teraz pytanie: upchnę tam z tyłu MT5 na tym adapterze? O tarczy 180mm z tyłu rozumiem, że mogę zapomnieć? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, może ktoś już przerabiał ten problem? Cytuj
Byderobo Napisano 29 Listopada 2024 Autor Napisano 29 Listopada 2024 Rower zamowiony. Spróbuję podciągnąć mt5 z drugiego roweru i sprawdzić czy wejdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi