MikZak Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Szukam czegoś na co pozwoliło by na wyszalenie się na lokalnych singlach, jako że mieszkam w poznaniu to chciałbym na nim nie tylko poskakć, ale też po płaskim pojeździć Amory w obu podobne (x fusion) z przodu jak i z tyłu. Za to marin ma deorke a dartmoor microshifta, z własnego doświadzczenia wiem że jest to średniej klasy sprzęt. Sprzęt miałby być używany raczej na hopkach niż na jakimś ciężkim terenie. Ps. wiem że oba te sprzęty są raczej z kategorii czołgów ciężkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Na hopki weź Balckbirda, bo to czołg do grawitacji. W przyszłości koniecznie kup sztycę opuszczaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada W tej cenie (o ile M lub L to Twój rozmiar) to chwili najlepiej wychodzi Giant Trance 29 1 z sklepu bunnyhop.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikZak Napisano 27 Listopada Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada patrzyłem na gianta ale szczerze mówiąc rama w ogóle mi się nie podoba. 52 minuty temu, Galvatron napisał: Na hopki weź Balckbirda, bo to czołg do grawitacji. W przyszłości koniecznie kup sztycę opuszczaną. ale to znaczy że marin kompletnie się nie nada? bo prawdę mówiąc w jego stronę zmierzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Po prostu Dartmoor sprawdzi się lepiej, bo do tego został stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Czy ten Marin nie ma z tyłu wynalazku pod tytułem "141 qr boost"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Tak, ale na stronie Marina jest napisane, że da się zrobić konwersję do 148x12 mm: https://www.marinbikes.com/pl/bikes/2024-rift-zone-29-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Jak chcesz rower zorientowany na skoki to bierz Dartmoora. Jak chcesz trailowke to bierz Trance 1 z bunnyhopa póki jeszcze są, ten Marin pod każdym względem jest gorszy od Gianta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada (edytowane) https://allegro.pl/oferta/rower-focus-jam-6-8-m-42cm-d641013011-15089148223 Pytaniem jest jeszcze jaki rozmiar jest potrzebny... jesteśmy w/blisko szczytu wyprzedaży jakich prawdopodobnie za rok nie będzie w takiej skali. Jeżeli rozmiar jest mniej typowy (np XL) można czasami znaleźć pojedyncze egzemplarze modeli rozchwytanych jako M i L... (nie dotyczy wspomnianego Trance 1 z bunnyhop gdzie od początku wyprzedaży są tylko M i L...). Edit: Trance 1 M na bunnyhop wyprzedany. Został L. Edytowane 27 Listopada przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi