MikZak Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Szukam czegoś na co pozwoliło by na wyszalenie się na lokalnych singlach, jako że mieszkam w poznaniu to chciałbym na nim nie tylko poskakć, ale też po płaskim pojeździć Amory w obu podobne (x fusion) z przodu jak i z tyłu. Za to marin ma deorke a dartmoor microshifta, z własnego doświadzczenia wiem że jest to średniej klasy sprzęt. Sprzęt miałby być używany raczej na hopkach niż na jakimś ciężkim terenie. Ps. wiem że oba te sprzęty są raczej z kategorii czołgów ciężkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Na hopki weź Balckbirda, bo to czołg do grawitacji. W przyszłości koniecznie kup sztycę opuszczaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu W tej cenie (o ile M lub L to Twój rozmiar) to chwili najlepiej wychodzi Giant Trance 29 1 z sklepu bunnyhop.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikZak Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu patrzyłem na gianta ale szczerze mówiąc rama w ogóle mi się nie podoba. 52 minuty temu, Galvatron napisał: Na hopki weź Balckbirda, bo to czołg do grawitacji. W przyszłości koniecznie kup sztycę opuszczaną. ale to znaczy że marin kompletnie się nie nada? bo prawdę mówiąc w jego stronę zmierzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Po prostu Dartmoor sprawdzi się lepiej, bo do tego został stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Czy ten Marin nie ma z tyłu wynalazku pod tytułem "141 qr boost"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Tak, ale na stronie Marina jest napisane, że da się zrobić konwersję do 148x12 mm: https://www.marinbikes.com/pl/bikes/2024-rift-zone-29-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jak chcesz rower zorientowany na skoki to bierz Dartmoora. Jak chcesz trailowke to bierz Trance 1 z bunnyhopa póki jeszcze są, ten Marin pod każdym względem jest gorszy od Gianta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) https://allegro.pl/oferta/rower-focus-jam-6-8-m-42cm-d641013011-15089148223 Pytaniem jest jeszcze jaki rozmiar jest potrzebny... jesteśmy w/blisko szczytu wyprzedaży jakich prawdopodobnie za rok nie będzie w takiej skali. Jeżeli rozmiar jest mniej typowy (np XL) można czasami znaleźć pojedyncze egzemplarze modeli rozchwytanych jako M i L... (nie dotyczy wspomnianego Trance 1 z bunnyhop gdzie od początku wyprzedaży są tylko M i L...). Edit: Trance 1 M na bunnyhop wyprzedany. Został L. Edytowane 2 godziny temu przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi