wagras12 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cześć! Szukam porady dotyczącej wyboru odpowiedniego roweru. Mam 194 cm wzrostu i zależy mi przede wszystkim na jak najbardziej wyprostowanej, wygodnej pozycji podczas jazdy. Rower będzie wykorzystywany głównie do: weekendowych wycieczek po asfaltach, lekkim szutrze i w lesie, ewentualnego przerobienia w przyszłości na środek transportu do pracy (około 60 km dziennie w sezonie letnim). Najważniejsze kryteria: Wygoda na rowerze. Dobre, bezpieczne hamulce. Jak najmniej problematyczny napęd – preferuję prostotę i niezawodność, np. 1 blat z przodu w zupełności mi wystarczy. Im mniej rzeczy, które mogą się zepsuć, tym lepiej. Z modeli, które do tej pory oglądałem i które wstępnie mnie interesują, to: Unibike Crossfire GTS Lazaro Quantum V4 Full Deore Decathlon Riverside 920 SRAM NX Będę wdzięczny za wszelkie sugestie – zarówno dotyczące tych modeli, jak i ogólnych wskazówek na co zwrócić uwagę przy zakupie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi