sky87 Napisano Wtorek o 23:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:03 (edytowane) Ma ktoś opony Vittoria Barzo 29x2,35 na obręczach o szerokości wewnętrznej 30mm i mógłby podać jaka jest realna realna szerokość na mleku? Tylko mierzone na dwa sposoby - sam balo oraz całkowita szerokość po klockach. Producent podaje 57mm co jest dla mnie trochę mało. Aktualnie mam Wicked Will 29x2,4 i nie chciałbym aby były węższe (tu producent podaje 62mm). Edytowane Wtorek o 23:19 przez sky87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano wczoraj o 07:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:40 Jak chcesz odpowiednika wicked will`a i ma być Vittoria, to polecam zainteresować się modelem Syerra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano wczoraj o 15:15 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:15 W takim razie to antyreklama dla modelu Syerra WW jest tragicznie beznadziejny, ta opona nie trzyma na niczym innym niż sucha ubita ściółka. A patrząc na model syerra to barzo wydaje mi się lepszym pomysłem mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbi Napisano wczoraj o 17:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:23 Ja mam Barzo 2,35 Ale nie mam suwmiarki 🤣 Zmierzyłem Ci linijką - szer po klockach to ok. 60mm, balon nie wiem. Jeżdże na nich po górach (od paru lat) i jak na razie to jest jedyna opona, ktora jest jakims sensownym kompromisem do jazdy w gorach, ale i po płaskim lesie (czy płaskim podjeździe) Syerra odradzam - one nie trzymają kompletnie na mokrym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano wczoraj o 17:41 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 17:41 (edytowane) 19 minut temu, Serbi napisał: Ja mam Barzo 2,35 Ale nie mam suwmiarki 🤣 Zmierzyłem Ci linijką - szer po klockach to ok. 60mm, balon nie wiem. Jeżdże na nich po górach (od paru lat) i jak na razie to jest jedyna opona, ktora jest jakims sensownym kompromisem do jazdy w gorach, ale i po płaskim lesie (czy płaskim podjeździe) Syerra odradzam - one nie trzymają kompletnie na mokrym. Dziękuję ślicznie, w takim razie vittoria też nie ma suwmiarki i podaje 57-622 Chcę je założyć do ht, którym śmigam cały rok po wszystkim. Syfu unikam, ale w zimie nie ma zmiłuj. W jesienno-zimowych warunkach od biedy da radę? Bo schwalbe kolejny raz mnie zawiodło (fabrycznie założone opony). Edytowane wczoraj o 17:42 przez sky87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbi Napisano wczoraj o 18:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:46 (edytowane) Stołów, w drodze na Błatnią (B. Śląski) 2 tyg temu. Dałem rade na Barzo ale nie powiem, żebym się czuł jakoś swobodnie. W takich warunkach to nie wiem czy jakakolwiek opona trzyma pewnie... (pod tym śniegiem jest klasyczna "beskidzka rąbanka") Edytowane wczoraj o 18:48 przez Serbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu Super, to mi wystarczy W takie warunki mam enduro z assegai i dhr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi