Cross90 Napisano wczoraj o 14:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:16 Cześć, jestem na etapie planowania wypraw i tras na najbliższy sezon. Czy ktoś może polecić trasę okalającą Biebrzański Park Narodowy? Tak, aby na trasie znalazły się ciekawe punkty widokowe. Zazwyczaj nie mam problemu z wytyczaniem tras, ale jeżeli chodzi o BPN nie mogę się uporać z wątpliwosciami i wytyczyć trasy. Park składa się w dużej mierze z bagien i torfowisk, a co za tym idzie nie wiem, które szlaki będą przejezdne. Jeżeli ktoś był w tamtej okolicy będę wdzięczny za wskazówki. Miejsce rozpoczęcia trasy nie gra roli, dojadę samochodem z okolic Tykocina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Na majówkę byłem, zrobiłem sobie taką trasę. Ostatecznie pojechałem odwrotnie niż są strzałki na jpg. Przy rzece właściwie nie da się przejechać obojętnie, co kilka km jest widok, dla którego warto się zatrzymać. Potem były pola, lasy i proza rolnictwa. W lesie bardzo przyjemnie ale faktycznie, niewiele widać poza lasem (ładnym). Są co jakiś czas punkty widokowe lub kładki nad rozlewiskiem, też fajne widoki. Widziałem dużo rowerzystów jadących na południe (wzdłuż rzeki do Łomży) i na wschód (na Tykocin) od Wizny. No i oczywiście miejsce bitwy, z którego tez są niezłe widoki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu @ernorator dziękuję za pomoc😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Bardzo sobie cenię terapeutyczny wymiar zieleni, przestrzeni i poczucia swobody Czuję się zachęcony 👍A ponieważ mam taką wkrętkę na ten północno - wschodni kawałek Polski, że mam już przyszłoroczny urlop zaklepany w agroturystyce, to jest duże prawdopodobieństwo, że zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi